Gazete Vatan Logo
Galatasaray 1996'da penaltıdan tam 18 gol yemişti! Açıkladı 'İsmail Çipe Berke Özer'den daha iyi kaleci'

1996'da penaltıdan tam 18 gol yemişti! Açıkladı 'İsmail Çipe Berke Özer'den daha iyi kaleci'

Galatasaray'ın eski kalecilerinden Hayrettin Demirbaş, yediği gollerle sert eleştiriler alan İsmail Çipe ve Fenerbahçe'nin genç eldiveni Berke Özer'i karşılaştırdı.

1996'da penaltıdan tam 18 gol yemişti! Açıkladı 'İsmail Çipe Berke Özer'den daha iyi kaleci'

1986-1996 yılları arasında Galatasaray forması giyen kaleci Hayrettin Demirbaş, Galatasaray'da son günlerin tartışılan ismi İsmail Çipe'ye destek oldu.

11 sene Sarı-Kırmızılı formayı giyen Demirbaş, Akşam'ın haberine göre "Yazıklar olsun. Kendi evlatlarımıza sahip çıkmıyoruz. Muslera hiç mi hatalı gol yemedi? Haksızlık yapılıyor. İsmail, kupa maçında yenilen gollerde ne yapsın. İkinci golü aşırtma yedi. Üç tane İsmail gelse yine gol olur" dedi.

"İsmail'in topu oyuna sokmasını hayranlıkla izliyorum" diyen Demirbaş, "Eksikleri de var. Onları da çözecek. Sabredilmeli. İsmail Çipe mi Berke mi diye sorarsan 50 kere İsmail derim. Çünkü daha oturaklı. Biraz üzerine çalışılırsa birinci sınıf kaleci olur. Milli Takım'a kadar yükselir. 26 yaşında ama bir kaleci 35 yaşına kadar oynar" ifadelerini kullandı.

Galatasaray altyapısından yetişen 26 yaşındaki İsmail Çipe, bu sezon Muslera'nın sakatlığı sonrasında sarı kırmızılı ekibin ligdeki üç lig maçında ve kupadaki Denizlispor maçında 11'de sahaya çıkmıştı.

1996da penaltıdan tam 18 gol yemişti Açıkladı İsmail Çipe Berke Özerden daha iyi kaleci

Haberin Devamı