Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 'Becao'nun sözleşme uzatmak için masaya oturmaması bizi oldukça şaşırttı'

'Becao'nun sözleşme uzatmak için masaya oturmaması bizi oldukça şaşırttı'

Fenerbahçe'nin transfer listesinde olan ve önümüzdeki sezon Sarı Lacivertli formayı giyeceği iddia edilen Becao hakkında Udinese teknik heyet sorumlusu Pierpaolo Marino'dan açıklama geldi.

'Becao'nun sözleşme uzatmak için masaya oturmaması bizi oldukça şaşırttı'

Süper Lig'de iddiasını son haftaya taşımak isteyen Fenerbahçe'de transfer çalışmaları erken başladı. Sarı-lacivertliler, Udinese'de forma giyen Brezilyalı stoper Rodrigo Becao'yu gündemine aldı.

İtalyan basını Fenerbahçe'nin Becao ile her konuda anlaşma sağladığını iddia ederken Udinese ile görüşmelerin sürdüğü aktarıldı. Udinese teknik heyet sorumlusu Pierpaolo Marino, Fenerbahçe iddialarının ardından çok konuşulacak açıklamalarda bulunurken transfere yeşil ışık yaktı. İşte Fenerbahçe'deki son gelişmeler ve transferin ayrıntıları...

KADERİN CİLVESİ! İRFAN CAN, İZMİR'E KUPA İÇİN GİDECEK

Ziraat Türkiye Kupası’nda finale yükselen Fenerbahçe’de kaleci İrfan Can Eğribayat’ı son derece özel bir karşılaşma bekliyor. Sarı-lacivertli forma altındaki ilk senesinde kupa kazanma şansına sahip olan 25 yaşındaki eldiven için farklı bir maç olacak.

2020-2022 yılları arasında Göztepe kalesini koruyan ve Gürsel Aksel Stadı’nda maçlara çıkan İrfan Can, şimdi Fenerbahçe formasıyla eski evine geri dönecek.

2014 yılından bu yana hiç kupa kazanamayan sarı-lacivertliler, bu hasretini bitirmek istiyor. İrfan Can Eğribayat da henüz ilk senesinde kupa kazanmaya çok yakın.

Haberin Devamı

Sezon başında geldiğinde Altay Bayındır’ın arkasında ikinci kaleci olarak bekleyen başarılı eldiven, takım arkadaşının sakatlığının ardından sarı-lacivertlilerin oynadığı son 8 resmi maçın tamamında kaleyi korudu. Fenerbahçe taraftarlarıyla da iyi bir iletişim yakalayan İrfan Can Eğribayat, mutsuz anılarla ayrıldığı Göztepe’den sonra kendini buldu.

Şu anda bonservisi Göztepe’de olan ancak Fenerbahçe’nin kalıcı olarak takımda tutmayı düşündüğü deneyimli kaleci, kariyerine sarı-lacivertli forma altında devam etmeyi istiyor. Göztepe’de taraftarlarla sorunlar yaşayan ve İzmir’den üzgün ayrılan İrfan Can Eğribayat, 11 Mayıs Pazar günü Gürsel Aksel Stadı’ndaki Türkiye Kupası finaline zafer için geliyor.

Fenerbahçe’nin Başakşehir’le oynayacağı finalde de sakatlık ya da ceza durumu olmazsa İrfan Can Eğribayat’ın oynaması bekleniyor.

TRANSFER HIZ KAZANDI

Haberin Devamı

Türkiye Kupası'nda finale yükselen ve Süper Lig'de iddiasını son haftaya taşımak isteyen Fenerbahçe, transferde önemli adımlar atmaya başladı.

Henüz transfer tescil dönemi açılmamasına rağmen Wilfried Zaha ve Dominik Livakovic gibi isimlerle ilgilendiği öne sürülen Fenerbahçe'nin gündemine giren son isim Udinese forması giyen Brezilyalı savunmacı Rodrigo Becao oldu. Sarı-lacivertliler, Becao için girişimlerini hızlandırdı.

İTALYANLARDAN BECAO İDDİASI

Şampiyonluk umutlarını zora sokan Fenerbahçe, yeni sezon transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Sarı-lacivertliler bir süredir yakın takibine aldığı Rodrigo Becao için temasa geçti.

İtalyan basının haberine göre Fenerbahçe oyuncu için 5 milyon euro bonservis önerdi. İtalyan kulübünün ise Becao için 10 milyon euro istediği belirtildi. Oyuncu ile anlaşan Fenerbahçe'nin kulübüyle olan pazarlıklarının sürdüğü aktarıldı.

İki takımın orta noktada anlaşmaya varması beklendiği ifade edildi.

Udinese'nin 2024 yılında sözleşmesi sona erecek olan Brezilyalı oyuncusundan yüksek bonservis kazanmayı amaçladığı bildirildi.

Haberin Devamı

27 yaşındaki Brezilyalı savunmacıya Inter'in de ilgisi olduğu belirtildi.

UDINESE'DEN BECAO İÇİN RESMİ AÇIKLAMA

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan Rodrigo Becao için Udinese'den resmi açıklama geldi. Udinese teknik heyet sorumlusu Pierpaolo Marino, 'Udinese Tonight' adlı programa konuk olarak takımdaki futbolcuların son durumunu değerlendirdi.

Becao ile sözleşme uzatmak istediklerini fakat oyuncunun kendileriyle görüşmek istememesine şaşırdıklarını ifade eden Marino, "Becao'nun sözleşme uzatmak için masaya oturmaması bizi oldukça şaşırttı. Birkaç haftadır kendisiyle diyalog kurmayı hedefliyorduk. Karşılıklı saygı çerçevesinde diyalog kurmanın yollarını arıyoruz. Aksi takdirde sözleşmesi sona ermeden değerine uygun bir meblağ ile çok sancılı bir transfer düşünmek zorunda kalacağız." ifadelerini kullandı.

Marino'nun Becao için yaptığı bu açıklamalar oyuncunun Fenerbahçe ile anlaştığı yönündeki iddiaları güçlendirdi.

Haberin Devamı

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Udinese formasıyla bu sezon 28 maça çıkan Becao, 2 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. (Miilliyet)

Becaonun sözleşme uzatmak için masaya oturmaması bizi oldukça şaşırttı