Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Attila Szalai'den müjdeli haber geldi Kim Min Jae'nin son durumu netleşti

Attila Szalai'den müjdeli haber geldi Kim Min Jae'nin son durumu netleşti

Shakthar Donetsk ile "Barış İçin Futbol" sloganı ile oynanan maçta sakatlanan Macar stoper Szalai, Fatih Karagümrük karşısında sahada olacak.

Attila Szalai'den müjdeli haber geldi Kim Min Jae'nin son durumu netleşti

Fenerbahçe'ye Attila Szalai müjdesi… Sarı-Lacivertliler'in 19 Nisan'da sahasında Ukrayna ekibi Shakthar Donetsk ile "Barış İçin Futbol" sloganı ile oynadığı dostluk maçında sakatlanan Attila Szalai, bir süre formasından uzak kaldıktan sonra geçtiğimiz günlerde topla çalışmalara başlamıştı.

20 günü aşkın süredir formasından uzak olan Attila Szalai'nin sakatlığını atlattığı ve görev verilmesi halinde Süper Lig'in 37.haftasında Fatih Karagümrük ile Ülker Stadyumu'nda oynanacak olan maçta forma giyebileceği sağlık heyeti tarafından Fenerbahçe teknik ekibine bildirildi.

Sosyal medya hesabından paylaştığı antrenman görüntüleri ile de hazır olduğunu gösteren Attila Szalai ile ilgili Karagümrük maçı için kararı ise teknik direktör İsmail Kartal'ın vereceği öğrenildi.

Karagümrük maçına kadar yapılacak olan idmanlarda Szalai'nin durumunu yakından takip edecek olan İsmail Kartal'ın kararını ise son antrenmanda vermesi bekleniyor.

Güney Kore'de ayak bileğinden operasyon geçiren Kim Min Jae'nin 2 ay sonra tamamen hazır olacağı bildirildi.

Haberin Devamı

Başarılı savunmacının transfer olup olmayacağı ise merak konusu. Kim'in aralık ayındaki Dünya Kupası'na kadar Fenerbahçe'de kalmak istediği belirtildi.

20 milyon euro'nun üstünde bir teklife yönetimin onay vermesi bekleniyor. Tottenham, Kim'le ciddi şekilde ilgileniyor.

Attila Szalaiden müjdeli haber geldi Kim Min Jaenin son durumu netleşti