Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Yıldız futbolcuyu Galatasaray istedi Cenk Tosun araya girince işler değişti

Yıldız futbolcuyu Galatasaray istedi Cenk Tosun araya girince işler değişti

Galatasaray'ın resmi olarak transfer girişiminde bulunacağı iddia edilen yıldız futbolcuda Cenk Tosun'un araya girmesi iki kulübü karşı karşıya getirdi.

Yıldız futbolcuyu Galatasaray istedi Cenk Tosun araya girince işler değişti

Beşiktaş'ın tecrübeli golcüsü Cenk Tosun, Kara Kartal’da teknik direktörlük görevine Şenol Güneş’in gelmesi sonrasında önce ilk 11’e, ardından A Milli Takım’a geçiş yapmıştı. Başarılı forvet, saha içerisindeki mesaisine ek olarak saha dışında da takımına destek veriyor.

ŞENOL GÜNEŞ SONRASI YÜKSELEN PERFORMANS

Beşiktaş'ta tecrübeli golcü Cenk Tosun, Şenol Güneş'in göreve gelmesi sonrasında ilk 11'e geçmiş ve önemli bir çıkışa imza atmıştı. Tecrübeli futbolcu, Ümraniyespor karşılaşmasında 2 gol ve 1 asist, Galatasaray derbisinde de 1 gollük performans ortaya koymuştu.

Cenk Tosun, bu sezon attığı 4 golün 3'ünü Şenol Güneş yönetiminde çıktığı 2 maçta kaydetti.

ÇAĞRIDA BULUNDU

Fanatik'te yer alan habere göre Cenk Tosun'un, Gaziantep’teki A Milli Takım kampında Çekya’yla oynanan maç öncesinde Cengiz Ünder’le yaptığı sohbette yıldız ismi Beşiktaş’a davet ettiği bildirildi. Başarılı oyuncunun, “Galatasaray ’la transfer haberlerin çıkıyor. Bizim takıma gel. Sağ kanatta oynayıp başarılı olursun. Yeniden doğuş için doğru adres Beşiktaş” ifadelerini kullandığı belirtildi.

Haberin Devamı

8.4 MİLYON EURO

Fransa Lig 1 ekibi Marsilya’yla yol ayrımında bulunan Cengiz Ünder’in ise ilk etapta kariyerine Avrupa’da devam etmeyi planlasa da istediği teklifin gelmemesi halinde rotayı Türkiye’ye çevirebileceği konuşuluyor. Bu sezon Marsilya formasıyla 20 karşılaşmaya çıkan Cengiz, 1 asistle oynamıştı.

25 yaşındaki kanat oyuncusunun kulübüyle 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Marsilya, Cengiz’i sezon başında 8.4 milyon Euro karşılığında Roma’dan kadrosuna katmıştı.

Yıldız futbolcuyu Galatasaray istedi Cenk Tosun araya girince işler değişti