Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 'Yeni Aboubakar'la' özel görüşme: Bu yetenek sende var

'Yeni Aboubakar'la' özel görüşme: Bu yetenek sende var

Ümraniyespor'u devirdikten sonra Galatasaray derbisini kaybeden, ardından Ziraat Türkiye Kupası'nda Serik Belediyespor'u 3-1 yenen Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in Muleka ile özel bir görüşme yaptığı belirtildi.

'Yeni Aboubakar'la' özel görüşme: Bu yetenek sende var

Derbide Galatasaray 'a 2-1 mağlup olan Beşiktaş , Ziraat Türkiye Kupası'nda Serik Belediyespor'u 3-1 ile geçmişti. Siyah-Beyazlıların teknik direktörü Şenol Güneş, kadro anlamında çalışmalarını sürdürürken daha önce kendisi döneminde fark yaratan Vincent Aboubakar'ın rolünü de üstlenecek ismi belirlemiş durumda.

YILDIZLARA KUPA MORALİ

Türkiye Kupası’nda Serik Belediyespor’u 3-1’lik skorla geçen Kartal’da, bu maç özellikle Dele Alli ve Redmond’a çok iyi geldi. Birer gol atan Beşiktaş’ın yıldızları, Antalyaspor mücadelesine yüksek moralle çıkacaklar. Teknik direktör Şenol Güneş’in, zorlu lig karşılaşmasında ilk 11’de değişime gitmesi beklenirken, Dele Alli ve Redmond’dan en az birinin kadroda olma ihtimali yüksek.

WEGHORST'TA SORUN KALMADI

Galatasaray derbisinde kolunda ağrı hisseden ancak maça devam eden Weghorst, sakatlık probleminden tamamen kurtuldu. Golcü yıldız, Antalyaspor maçı öncesi oldukça formda ve idmanlardaki hayli istekli. ABD’de ameliyat olan Ghezzal’ın ise geri dönüşü Şubat ayını bulacak gibi gözüküyor. Tedavi sürecinin gidişatına göre Cezayirli yıldızın takıma katılması daha da uzayabilir.

MULEKA İLE ÖZEL OLARAK GÖRÜŞTÜ

Haberin Devamı

Bu sözler teknik direktör Şenol Güneş’e ait... Muleka ile özel bir görüşme gerçekleştiren tecrübeli hoca, “Aboubakar ilk geldiğinde anlaşılmaz bir çekingenlik içindeydi. Bu durum yeteneklerini sahaya yansıtmasını geciktirdi. Ama pes etmeyip devam etti. Şimdi efsane forvet diye anılıyor. Benzer şeyler sende de var. Tıpkı onun gibi olabilir hatta daha iyisini yapabilirsin. Bu yetenek sende var” diyerek oyuncusunu motive etti.

Yeni Aboubakarla özel görüşme: Bu yetenek sende var