Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Weghorst: Derbiler krizden çıkma adına önemli bir fırsattır

Weghorst: Derbiler krizden çıkma adına önemli bir fırsattır

Beşiktaş'ın Hollandalı yıldızı Wout Weghorst Fenerbahçe maçı öncesi "Derbiler krizden çıkma adına önemli bir fırsattır. Biz de Fenerbahçe'yi yenerek, son iki maçta aldığımız sonuçları unutturmak istiyoruz. " açıklamalarında bulundu.

Weghorst: Derbiler krizden çıkma adına önemli bir fırsattır

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak. Siyah-beyazlıların Hollandalı golcüsü Wout Weghorst, derbi öncesinde çarpıcı ifadeler kullandı.

"ŞAMPİYONLUK YOLUNDA BİZE GÜÇ VERECEK"

Weghorst, "Şanssız bir dönemden geçiyoruz. Ancak; şu anda kenetlendik ve tamamen Fenerbahçe derbisine odaklandık. Derbiler krizden çıkma adına önemli bir fırsattır. Biz de Fenerbahçe'yi yenerek, son iki maçta aldığımız sonuçları unutturmak istiyoruz. Ayrıca alacağımız galibiyet bize şampiyonluk yolunda büyük güç verecek. Bu konuda ne kadar iddialı olduğumuzu göstereceğiz" dedi.

"GOL ATMAK İSTİYORUM"

Ayrıca Hollandalı golcü, "Bu maçın camiamız için ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Taraftarlarımız sosyal medyada benden gol beklediklerine dair mesajlar atıyor. Umarım onları mutlu etmeyi başarırım" diye konuştu.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Wout Weghorst, geride kalan 7 maçta 3 gol 4 asistlik performans sergiledi. Weghorst, Fenerbahçe maçında da gol atmayı amaçlıyor.

Weghorst: Derbiler krizden çıkma adına önemli bir fırsattır