Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 'Taraftarlarımız merak etmesin goller gelecek maçları kazanacağız'

'Taraftarlarımız merak etmesin goller gelecek maçları kazanacağız'

Beşiktaş - Fenerbahçe maçından sonra açıklamalarda bulunan tecrübeli stoper Romain Saiss "Böyle devam edersek, bu ligde güzel işler yapacağız." ifadelerini kullandı.

'Taraftarlarımız merak etmesin goller gelecek maçları kazanacağız'

Beşiktaş'ta Romain Saiss, Fenerbahçe ile 0-0 sona eren derbi mücadelesini değerlendirdi.

SAİSS: GOL YEMEDEN 1 PUAN ALDIK

Saiss, "Önemli bir maçtı. Kazanamadık ama iyi bir reaksiyon verdik. İyi bir savaşma ruhu gösterdik. Kazanmamız gerekirdi, mükemmel değildik. Ama savaşma ruhumuz önemliydi. Böyle devam edersek, bu ligde güzel işler yapacağız." dedi. Tecrübeli isim, ayrıca, "Bazı noktaları çalışmalıyız. Bu takım çok kaliteli oyunculardan kurulu bir takım. Gol gelecek. Maçları kazanacağız. Rakibimizden gol yemedik. Gol yemeden 1 puan aldık. Yenseydik, mükemmel olacaktık. Ama iyi bir görüntü verdik." diye konuştu.

TAYYİP TALHA: ELİMDEN GELENİ YAPTIM

Genç futbolcu, "İlk derbimdi, çok özeldi. Takım için elimden geleni yaptım. Taraftar bizi çok iyi destekledi. Çok iyi sinyaller verdik. Gol yememeden bitirdik, bu önemli bir şey. Önümüzdeki hafta galibiyetlerle devam edeceğiz." dedi.

Tayyip Talha, sözlerini, "Hocamız yüreğimizle oynamamız gerektiğini söyledi. Umarım formanın hakkını vermişimdir." ifadeleriyle tamamladı.

Haberin Devamı

GHEZZAL: YÜZDE YÜZ HAZIR DEĞİLİM

Rachid Ghezzal: "Taraftarların ismimi haykırması, harikaydı. Taraftarın bu sevgisi için oynuyorum. Onlara teşekkür ederim. Bunun karşılığını sahada vermek için elimden geleni yapacağım." dedi.

Henüz tam olarak hazır olmadığını belirten yıldız oyuncu, "Henüz yüzde 100 hazır durumda değilim. Sağlık ekibi beni iyi hazırlıyor. En kısa zamanda yüzde 100 durumda olacağım." açıklamasını yaptı.

Rachid Ghezzal ayrıca, "Beşiktaş'ın bana ihtiyacı olup olmadığına cevap veremem. Çünkü Beşiktaş çok büyük bir kulüp. Beşiktaş'ın her oyuncusu kaliteli. Giresunspor maçında ne kadar hazır durumda olacağım, buna bakacağız." ifadelerini kullandı.