Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Maçtan sonra tribünlere gidip özür dilemişti! Rosier'den flaş açıklama

Maçtan sonra tribünlere gidip özür dilemişti! Rosier'den flaş açıklama

4-0'lık Giresunspor mağlubiyetinden sonra tribünlere giderek özür dileyen Valentin Rosier "Zor bir dönemde geçiyoruz, bir türlü üstesinden gelemiyoruz. Sorun ne bilmiyorum" dedi.

Maçtan sonra tribünlere gidip özür dilemişti! Rosier'den flaş açıklama

Beşiktaşlı Valentin Rosier, Giresunspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmayı değerlendiren Valentin Rosier "Taraftarların kızgınlığını anlayabiliyorum. Kendi sahamızda kaybettikj. Bu forma için daha fazlasını yapmalıyız. Bu tip mağlubiyetler çok can acıtıyor. Lig zor ama iyi oynamıyoruz. Şans da yanımızda değil. Buraya gelenler para veriyor, zaman ayırıyor. Bilet alacak parayı bazen bulamıyorlar, zorlanıyor. Onların kızgınlığını ve hayal kırıklığını anlayabiliyorum." ifadelerini kullandı.

Valentin Rosier ayrıca "Zor bir dönemde geçiyoruz, bir türlü üstesinden gelemiyoruz. Sorun ne bilmiyorum. Geçen sezon yakaladığımız şey her neyse, onu bu sene yakalayamıyoruz. Bu sorun çözülebilir, bu forma için daha büyük gayret gösterebiliriz. Bu sonuçtan dolayı da özür diliyoruz." dedi.

CAN BOZDOĞAN: KÖTÜ BİR GÜN OLDU

Beşiktaşlı Can Bozdoğan, Giresunspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmayı değerlendiren Can Bozdoğan "Kötü bir gün oldu. Mücadelemizi sürdüreceğiz ve geri döneceğiz." dedi.

Haberin Devamı

Kötü gidişatın sorulması üzerine Can Bozdoğan "Şans ve diğer hissiyatlar yok. Ancak önümüzdeki maçı kazanacağız." ifadelerini kullandı.