Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Eintracht Franfurt'tan Ahmet Nur Çebi'ye 'Rıdvan Yılmaz cevabı'

Eintracht Franfurt'tan Ahmet Nur Çebi'ye 'Rıdvan Yılmaz cevabı'

Rıdvan Yılmaz hakkında 'Kasımıza 6,5 milyon euro girecek' açıklaması yapan Ahmet Nur Çebi'ye Eintracht Franfurt CEO'su Markus Krösche'den cevap geldi.

Eintracht Franfurt'tan Ahmet Nur Çebi'ye 'Rıdvan Yılmaz cevabı'

Beşiktaş'ta forma giyen Rıdvan Yılmaz ile Eintracht Franfurt ekibi arasında görüşmelerde sona yaklaşıldı. Frankfurt'un CEO'su Markus Krösche, siyah-beyazlı futbolcu Rıdvan Yılmaz ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

"RIDVAN, KOSTIC'İN VEREBİLDİĞİNİN UZAĞINDA"

Frankfurter Rundschau gazetesine konuşan Krösche, genç futbolcuların zamana ihtiyaç duyduğunu dile getirdi. Krösche, "Rıdvan Yılmaz şu anda Filip Kostic'in verebileceklerinden çok uzakta. Takıma itina ile monte edilmesi gerekiyor. Kimse olağanüstü şeyler beklememeli. Çünkü zamana ihtiyacı var" ifadelerini kullandı.

"ADAPTE OLMASI İÇİN ZAMANA İHTİYACI VAR"

Özellikle yurt dışından transfer edilen oyuncuların takıma adapte olma süresinin bazen gecikebildiğini söyleyen Krösche, "İlk sezonda her şeyi, herkesi tanıması ve takımla kaynaşması gerekiyor. Bu da zaman alacak" yorumunu yaptı.

AHMET NUR ÇEBİ NE DEMİŞTİ?

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, genç futbolcunun Frankfurt ile olan görüşmesiyle ilgili olarak, "Rıdvan gidiyor. Bir sol bek olarak Rıdvan'ın gittiği fiyat, bana göre çok iyi. Kamuoyuna bakıyorum beğenmiyorlar. '10 milyon Euro dedin' diyorlar. Pazarlık yapıyorum, ne diyecektim başka? Sonraki satıştan pay var, çok garanti bonuslar var. Frankfurt'la Rıdvan Yılmaz için ödeme planında henüz anlaşamadığımız için biraz ayak sürtüyorum açıkçası. Yaklaşık 6.5 milyon Euro Beşiktaş kasasına girecek. 4 milyon Euro yüzde 100, 6 milyon Euro yüzde 99, 6.5 milyon Euro yüzde 90 kasamıza girecek. Artı bir de %20 bir sonraki satışından gelir elde edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Eintracht Franfurttan Ahmet Nur Çebiye Rıdvan Yılmaz cevabı

Haberin Devamı