Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş'tan Tormena hamlesi! Portekiz basını da duyurdu

Beşiktaş'tan Tormena hamlesi! Portekiz basını da duyurdu

Beşiktaş, Braga'da forma giyen Tormena için harekete geçti. Siyah-beyazlılar, 27 yaşındaki stoper için resmi teklifini Braga'ya iletti.

Beşiktaş'tan Tormena hamlesi! Portekiz basını da duyurdu

Türkiye'de transfer penceresinin açılmasına sayılı günler kala Beşiktaş'ta hareketli saatler yaşanıyor. Siyah-beyazlılar, Braga'da forma giyen 27 yaşındaki savunma oyuncusu Tormena için Braga ile görüşmelere başladı. Portekiz'den A Bola, Beşiktaş'ın Tormena için girişimlere başladığını duyurdu.

Haberde siyah-beyazlılar defansif anlamda oldukça zor bir sezon geçirdiğini ve Tormena'nın bu sıkıntıları giderbilecek bir profile sahip olduğu vurgulandı.

Braga'nın sözleşmesine 15 milyon Euro'luk fesih maddesi koydurduğu Tormena için Beşiktaş'ın 4 milyon Euroluk bir teklifte bulunduğu fakat Braga tarafından bu teklifin kabul edilmediği detay olarak verildi.

Siyah-beyazlı yönetimin Vitor Tormena için Braga'ya yeni bir teklifte bulunacağı ve Brezilyalı savunmacıyı renklerine bağlamakta ısrarcı olduğu iddia edildi.

Braga'nın 2019'da Gil Vicente'den 1 milyon 250 bin Euro'ya kadrosuna kattığı Tormena, Transfermarkt verilerine göre 4 milyon Euroluk bir piyasa değerine sahip. Bu sezon Braga formasıyla 21 resmi karşılaşmada görev yapan Tormena 1 gollük katkı sağladı.

Haberin Devamı