Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş, Galatasaray'a transfer çalımı attığı Gedson Fernandes'i kadrosuna kattığını açıkladı

Beşiktaş, Galatasaray'a transfer çalımı attığı Gedson Fernandes'i kadrosuna kattığını açıkladı

Beşiktaş, geçen sezonun ortasında Galatasaray'a transfer çalımı atarak kadrosuna kattığı ve daha Çaykur Rizespor'a kiralık olarak gönderdiği Gedson Fernandes transferini resmen duyurdu. 6 milyon euro bonservisle Benfica'dan kadroya katılan ve geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını kiralık olarak Çaykur Rizespor'da geçiren Portekizli orta saha, "Zarif, sağlam, estetik…" notuyla duyuruldu.

Beşiktaş, Galatasaray'a transfer çalımı attığı Gedson Fernandes'i kadrosuna kattığını açıkladı

Romain Saiss'i kadrosuna katan Beşiktaş, frene basmıyor. Geçtiğimiz sezonun devre arasında Galatasaray'ın da çok istediği Gedson'u ezeli rakibinin elinden alarak renklerine bağlayan Beşiktaş bu transferi resmen açıkladı.

Beşiktaş, Şubat ayında KAP'a yaptığı bildirimde "Profesyonel Futbolcu Gedson Carvalho Fernandes'in 1 Temmuz 2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere transferi konusunda SL Benfica Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. SL Benfica Kulübü'ne 6.000.000 Avro transfer bedeli ödenecektir" ifadelerine yer vermişti.

Daha önce Galatasaray forması da giyen 23 yaşındaki Portekizli futbolcu geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Çaykur Rizespor'da kiralık olarak geçirmişti.