Gazete Vatan Logo
Futbol Fenerbahçe'nin yeni transferi Lincoln Henrique kimdir? Lincoln Henrique’nin futbol kariyeri!

Fenerbahçe'nin yeni transferi Lincoln Henrique kimdir? Lincoln Henrique’nin futbol kariyeri!

Fenerbahçe'nin yeni transferi Lincoln Henrique İstanbul'a geliyor. Fenerbahçe'nin prensipte anlaşma sağladığı Brezilyalı orta saha oyuncusu Lincoln Henrique, saat 18.30'da İstanbul'da olacak. Fenerbahçe’nin yeni transferi Lincoln Henrique’nin futbol kariyeri merak ediliyor. Peki, Lincoln Henrique kimdir? Lincoln Henrique kaç yaşında ve nereli? Lincoln Henrique’nin futbol kariyeri!

Fenerbahçe'nin yeni transferi Lincoln Henrique kimdir?  Lincoln Henrique’nin futbol kariyeri!

Fenerbahçe'nin yeni transferi Lincoln Henrique ile ilgili bilgiler araştırılıyor. Fenerbahçe'nin prensipte anlaşma sağladığı Brezilyalı orta saha oyuncusu Lincoln Henrique İstanbul’a geliyor. Sarı lacivertli taraftarlar, Lincoln Henrique’nin futbol kariyerini merak ediyor. Peki, Lincoln Henrique kimdirLincoln Henrique kaç yaşında ve nereli? Lincoln Henrique’nin futbol kariyeri!

LINCOLN HENRIQUE KİMDİR?

Tam adı Lincoln Henrique Oliveira dos olan futbolcu, 7 Kasım 1998 tarihinde Brezilya'nın Porto Alegre kentinde dünyaya geldi. Futbola ülkesinin Gremio takımının altyapısında başlayan Brezilyalı futbolcu, 2015 yılında aynı takımla profesyonel sözleşme imzaladı.

2017 yılında Süper Lig ekiplerinden Rizespor'a kiralanan 23 yaşındaki orta saha oyuncusu 2018/2019 sezonunu America-MG'de kiralık olarak geçirdi. 2019/2020 sezonunda Santa Clara'ya gönderilen 1.78 boyundaki 10 numara, geçtiğimiz sezon çıktığı 44 maçta 7 gol ve 10 asist kaydederek dikkatleri üzerine çekti.

Portekiz ekibiyle olan sözleşmesi 2024 yılına kadar devam eden Lincoln Henrique'nin güncel piyasa değeri ise 5 milyon Euro.

Haberin Devamı