Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar Efsane bir duygu

Efsane bir duygu

Şampiyonlar Ligi şampiyonu olan Eczacıbaşı VitrA’da oyuncular hislerini Şampiy10’a anlattı:

Efsane bir duygu

POLONYA’DA düzenlenen Şampiyonlar Ligi Final-Four’unda önce Vakıfbank, ardından finalde İtalya’nın Unendo Yamamay Busto Arsizio takımını yenip kulüpler düzeyinde Avrupa’nın 1 numaralı kupasını kazanmayı başaran Eczacıbaşı VitrA’da oyuncular, hislerini sıcağı sıcağına Şampiy10’a anlattı. İşte Türkiye’ye büyük bir gurur yaşayan turuncu-beyazlıların açıklamaları:

GÖZDE YILMAZ: “Çok sevinçliyim, çok gururluyum. Tek eksik kupamızı aldık. Bu takımın bir parçası olduğum için çok mutluyum. Herkese teşekkür ediyorum. Çok güzel bir duygu. Heyecanlanmamak elde değil. Fakat bu takımda oynamak çok kolay. Herkesin sana güvendiğini biliyorsun. Sadece elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım.”

JORDAN LARSON: “Harika bir atmosfer vardı, harika bir galibiyet aldık. Burada bu takımla bu kupayı kazandığım için gurur duyuyorum. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum.”

NİLAY ÖZDEMİR: “Şükürler olsun. Çok duygusallaştım. Sonuna kadar hak ettiğimizi düşünüyorum. Her gün daha iyisini yapmaya çalıştık. Bu şampiyonluk, sezonun kalanında diğer kupaları da alma yolunda bize çok büyük bir motivasyon olacak.”

Haberin Devamı

‘SİNYALLERİNİ VERMİŞTİK’

GÜLDEN KUZUBAŞIOĞLU: “Bu takım her şeyin en güzelini hak ediyor. Çok mutluyum. Çok çalıştık. Bunun sinyallerini sezon başından beri veriyorduk. Çok şükür, emeklerimizin karşılığını aldık. Artık Avrupa’nın en iyisi Eczacıbaşı VitrA diyecekler. En iyi libero seçilmek çok da önemli değil benim için. Önemli olan takımın bu kupayı kazanmasıydı.”

ASUMAN KARAKOYUN: “Anlatılmaz yaşanır... Uzun zamandır bu kupayı kazanacağımız günü bekliyorduk. Efsane bir duyguymuş. Bizi destekleyen herkese çok teşekkür ediyoruz.”

MAJA POLJAK: “Polonya, voleybol oynamak, voleybolu yaşamak için harika bir ülke. Çok mutluyum. İnanılmaz bir zafer. Burada kupayı kazanmak çok güzeldi.”