Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Derbi öncesi üzücü haber! Hayatını kaybetti

Derbi öncesi üzücü haber! Hayatını kaybetti

Fenerbahçe'nin, Türk Telekom deplasmanında Galatasaray'la oynayacağı maç öncesinde üzücü bir haber geldi. 1907 Unifeb üyesi Koray Şener kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Derbi öncesi üzücü haber! Hayatını kaybetti

Fenerbahçe Kulübü, Galatasaray derbisini izlemeye gelen bir taraftarının, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiğini açıkladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Türk Telekom Stadı'ndaki maçtan önce taraftarın kalp krizi geçirdiği belirtilerek, "Taraftarımızın vefat ettiğini eşsiz bir üzüntü ile öğrendik. Taraftarımıza Allah'tan rahmet, değerli
ailesine ve camiamıza başsağlığı diliyoruz" denildi.

Edinilen bilgilere göre Kalp krizi geçiren taraftarın Kocaeli Üniversitesi öğrencisi ve ÜNİFEB üyesi Koray Şener olduğu belirtildi. Fenerbahçeli taraftarların büyük bir çoğunluğu vefat haberi üzerine deplasman tribününden ayrıldı
ve Koray Şener'in cenazesinin götürüldüğü Okmeydanı Devlet Hastanesi'ne gittikleri belirtildi.

TFF'den taziye mesajı
"Spor Toto Süper Lig’de bugün oynanan Galatasaray-Fenerbahçe maçı öncesinde rahatsızlanan ve hastaneye kaldırılan bir Fenerbahçe taraftarının vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz.
Merhuma Allah’tan rahmet; ailesi ve Fenerbahçe camiasına başsağlığı dileriz."

Genç Fenerbahçelilerden yapılan açıklama şu şekilde:

Haberin Devamı

"1907 Unifeb üyesi bir kardeşimiz TT Arena deplasmanında geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etmiştir, Kardeşimize Allah'tan rahmet, başta ailesi olmak üzere, 1907 Ünifeb ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz"