Gazete Vatan Logo
Futbol Deniz Türüç'ün gol öncesi sözleri kameralara böyle yansıdı

Deniz Türüç'ün gol öncesi sözleri kameralara böyle yansıdı

A Milli Futbol Takımı, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu 6. maçında deplasmanda karşılaştığı Moldova'yı 4-0 mağlup etti.

Deniz Türüç'ün gol öncesi sözleri kameralara böyle yansıdı

Teknik Direktörü Şenol Güneş, Moldova karşısında Andorra maçına göre 5 değişiklik yaptı.

Andorro maçında oynayan Çağlar Söyüncü, Emre Belözoğlu, Hakan Çalhanoğlu, Güven Yalçın ve Yusuf Yazıcı'nın yerine Kaan Ayhan, Dorukhan Toköz, Ozan Tufan, Deniz Türüç ve Kenan Karaman'a görev verdi.

Şenol Güneş, müsabakada Mert Günok, Mehmet Zeki Çelik, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Umut Meraş, Dorukhan Toköz, Ozan Tufan, Deniz Türüç, İrfan Can Kahveci, Kenan Karaman ve Cenk Tosun 11'ine şans verdi. Yedek kulübesinde ise Sinan Bolat, Uğurcan Çakır, Çağlar Söyüncü, Emre Belözoğlu, Efecan Karaca, Hakan Çalhanoğlu, Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Parmak, Güven Yalçın, Enes Ünal, Nazım Sangare ve Emre Kılınç yer aldı.

Maça yoğun baskıyla başlayan milli oyuncularımız ilk yarının 37. dakikasında Cenk Tosun'un attığı golle öne geçti ve ilk yarı bu şekilde tamamlandı.

İkinci yarıda da üstün oyununu sürdüren milliler 57' Deniz Türüç, 79' Cenk Tosun ve 88'de Yusuf Yazıcı'nın attığı gol ile sahadan 4-0 galip ayrıldı.

'İnşallah gol olur yarabbim'

Haberin Devamı

Geceye damga vuran olay ise Deniz Türüç'ün attığı müthiş frikik golü öncesinde dudaklarından okunan sözler. Deniz Türüç frikik golü öncesinde "Bismillahirrahmanirrahim inşallah gol olur Yarabbim' demesi kameralara böyle yansıdı.

'Golü eşime armağan ediyorum'

Maç sonrasında konuşan Deniz Türüç, Moldova maçında attığı golü eşine armağan ettiğini belirterek, “Golümü eşime armağan ediyorum. Eşim 7 aylık hamile. 2 ay kaldı doğuma. O fotoğrafı çok bekliyoruz. Sağ olsun her konuda bana destek çıkıyor” dedi.

"Kimse Fenerbahçe'den büyük değil"

Fenerbahçe'ye transfer ile ilgili de konuşan yıldız oyuncu; 'Galatasaray'a çok saygı duyuyorum. Büyük kulüp. Ancak Türkiye'de hiçbir kulüp Fenerbahçe'den daha büyük değil.'' dedi.