Gazete Vatan Logo
Galatasaray Çarpıcı itiraf: 'Sneijder kapıyı kırıyordu'

Çarpıcı itiraf: 'Sneijder kapıyı kırıyordu'

Bir dönem Serie A ekiplerinden Inter'de teknik direktörlük görevinde bulunan Andrea Stramaccioni Inter ve Galatasaray'ın yıldızı Wesley Sneijder hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Çarpıcı itiraf: 'Sneijder kapıyı kırıyordu'

Inter geliş hikayesini anlatan Stramaccioni şunları söyledi:

"Bana Inter'in yeni hocası sensin dedi"

Moratti beyaz bir not defteri çıkardı ve Inter'i nasıl oynatacağımı çizmemi istedi. Ona düşündüğüm her şeyi söyledim. Moratti bunun üzerine bana, 'Inter'in yeni hocası sensin. Başkalarının ne dediği umurumda değil' dedi.

"Yalnızca çıkartmalarda gördüğüm oyuncular vardı"

Soyunma odasına girerken kapıyı açmakta hayli zorlandım. Kapıyı birkaç kez ittim ancak birisi bunun kayan kapı olduğunu söyledi. İçeri girdiğimde daha önce yalnızca çıkartmalarda gördüğüm oyuncular vardı; Wesley Sneijder, Diego Milito, Javier Zanetti, Esteban Cambiasso, Dejan Stankovic ve Julio Cesar.

"Sneijder neredeyse ofisin kapısını kırıyordu"

Sezonun ilk yarısını 2. sırada tamamlamıştık ancak daha sonra iki önemli şey oldu. Bunlarda ilki; Walter Samueli Diego Milito, Stankovic ve Palacio gibi kilit oyuncularımın sakatlanmasıydı. Diğeri de Wesley Sneijder. Kulüp Sneijder'i satmak istiyordu ancak o bunu kabul etmedi. Kulüp de bana Sneijder'i kadro dışı bırakmamı söyledi. Bunu söylediğimde Sneijder neredeyse ofisin kapısını kırıyordu. Ben de hiçbir şey yapamıyordum. Kulübün kararı kesindi ve bunu Wesley de biliyordu. Halbuki benim ideal 10 numaram oydu ve çok iyi anlaşıyorduk. Wesley uzun bir süre forma giymedi ve daha sonra Galatasaray'a gitti.

Haberin Devamı

(Yeni Şafak)