Gazete Vatan Logo
Şampiy10 Bakan Kasapoğlu İçişleri Bakanı'yla görüştü saldırının perde arkasını duyurdu!

Bakan Kasapoğlu İçişleri Bakanı'yla görüştü saldırının perde arkasını duyurdu!

Dün akşam saatlerinde TFF Binasına gerçekleştirilen silahlı saldırıyı kınayan ve İçişleri Bakanı'yla görüştüğü açıklayan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Mehmet Büyükekşi ile bir araya geldi.

Bakan Kasapoğlu İçişleri Bakanı'yla görüştü saldırının perde arkasını duyurdu!

TFF'nin Riva'daki binasına dün düzenlenen silahlı saldırı sonrası Spor Bakanı Kasapoğlu, TFF Başkanı Büyükekşi'ye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

BAKAN KASAPOĞLU: İKİ KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Bakan Kasapoğlu açıklamalarda bulundu. Kasapoğlu'nun açıklamaları şöyle;

"Bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyorum. Tüm camiaya geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. En büyük tesellimiz bu saldırıda kimsenin zarar görmemiş olmasıdır. Rabbim bizi bütün kötülüklerden korusun. İki saldırgan da dün gece yakalandı. İçişleri Bakanımız ile konuştum. Hem silahları alındı incelemede, hem de saldırganlar sorguda. Bu saldırganlarla ilgili 2 kişi daha alındı ve onlar da sorgulanıyor.

BÜYÜKEKŞİ: 'DOĞRU BİLDİĞİMİZ HER ŞEYİ YAPARAK DEVAM EDECEĞİZ'

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi' ise, 'Cumhurbaşkanımız, bakanlarımız, telefonla arayanlar, buraya gelenler ve şimdi de Gençlik ve Spor Bakanımız buraya gelerek geçmiş olsun dileklerini iletti. Doğru bildiğimiz ve doğru inandığımız her şeyi yaparak devam edeceğiz. Türk futbol kamuoyunun bu hain saldırıyı dikkate alarak holiganizmden uzaklaşıp fair-play içinde davranmasını istirham ediyorum.' ifadelerini kullandı.

ALTINTOP: ‘VURULDUM SANDILAR’

Dün düzenlenen saldırı anında toplantı odasına isabet eden kurşun, yönetici Hamit Altıntop’un hemen yanından geçti ve Altıntop adeta ölümden döndü.

Haberin Devamı

TFF’nin Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop, saldırı sonrası şu açıklamayı yapmıştı;

“Yönetim kuruluyla toplantı halindeydik. Birden silah sesleri gelince kendimizi yere attık. Bir kurşun benim başımı sıyırarak geçti. Bir süre kalkamadık. Arkadaşlar beni vuruldu sanmışlar. Gerçekten büyük bir şok yaşadık. Halen ne olduğunu anlayabilmiş değiliz. Kim ya da kimler niye böyle bir şey yaparlar? Verilmiş sadakamız varmış. Kurşunlar biraz alttan, biraz yandan geçse şimdi başka şeyler konuşabilirdik. Bu durumu anlamakta büyük zorluk çekiyorum. Aileme, çocuğuma, yakınlarıma bunu nasıl anlatabilirim bilmiyorum.

Bakan Kasapoğlu İçişleri Bakanıyla görüştü saldırının perde arkasını duyurdu