Gazete Vatan Logo
Süper Lig Aslanmışsın Dany

Aslanmışsın Dany

G.Saray, Beşiktaş'ı 'kendi silahıyla' vurdu! Cimbom 3 puanı devre arasında Kartal'a kiraladığı Kamerunlu'nun yaptırdığı penaltıyla aldı.

Aslanmışsın Dany

Hanımlar, beyler.. İlk yarının sarsak başlayan futbolunu konuşuruz tamam ama penaltıya kadar gerçek bir pozisyon gördük mü? Gören varsa beri gelsin.. Cüneyt Çakır ismini duyunca zaten her an sonucu etkileyecek bir penaltı bekliyor insan. Ülkenin en kariyerli hakemiymiş, ne gam.. Bu kadar kolay kart ve penaltı hediye eden Çakır bu sefer neyse ki haklıydı..









İkinci 45, Beşiktaş’ta Tolga/Cenk değişikliğiyle başladı kalede.. Tolga sakatlanmıştı çünkü, görme problemi yaşadı.. İlk atak da siyah-beyazlı ekipten geldi.. Almeida nefis yaklaştı ama pozisyonu tamamlayamadı kale önünde..



CENTİLMENLER KULÜBÜ..

54’te G.Saraylı Semih sahalarda görmediğimiz şekilde bir harekete imza attı; hakemi uyardı, top benden çıktı dedi.. Almeida ve Muslera’nın bi’ pozisyon sonrası el sıkışmasıyla yüzümüz gülmüştü ama Semih delikanlılığın kitabını yazdı bi anda.. Çakır, Semih’i kutlarken biz de genç oyuncuya sempati ligi liderliğini verdik. Sıkıcı bu maçta, Biliç çift santrfora döndü 80’de.. 84. dakikada kale önü muharebesi yaşandı, karambolde Cenk ciddi bir darbe aldı, oyun 8 dakika kadar durdu..



‘Bİ’ şey hatırlamıyorum’ diyen kalecinin neden oyunda kaldığını anlamak zor tabii! Derbi bu sonuçla tamamlanırken, kötü biten her şey gibi, biz de bu maçı hızlıca unutmak istiyoruz..



Haberin Devamı