Gazete Vatan Logo
Futbol Arena'yı karıştıran seks skandalı!

Arena'yı karıştıran seks skandalı!

Uygunsuz şekilde yakalandılar, dayak yediler

Arena'yı karıştıran seks skandalı!

"Galatasaray seksi kulüp" diyen Ünal Aysal'ın sözünü fazla ciddiye alan iki taraftar tribünde uygunsuz vaziyette yakalandı.

Galatasaray'ın Başkanı Ünal Aysal Haziran ayında yaptığı bir açıklamada Galatasaray seksi bir kulüp demişti. İşte o satırlar; "Arshavin ile geçen sene ilgilendik. Ama bu sezon gündemimizde yok. Assaidi ve Alper Potuk ise ilgi sahamızda olan futbolcular. Hamit Altıntop'u istiyoruz. Onun da bizi istemesi lazım. Real Madrid ile anlaştık; transferin gerçekleşmesi Hamit'in kararına bağlı. Galatasaray seksi bir kulüp. Bizim niyetimiz kadro derinliği sağlamak. Geçen sezon bu nedenle ödümüz kopuyordu. Ayrıca bu sezon daha fazla maç oynayacağız. Kadro zenginliği çok önemli. Elimizdeki bazı yabancılar gidici."

Başkan Aysal'ın bu açıklaması geçtiğimiz hafta oynanan Galatasaray-Eskişehir maçında tavan yapmış olacak ki, bazıları bu açıklamaları yanlış yorumlamış.

İşte o detay;

Galatasaray-Eskişehirspor maçı ikinci yarısında TT Arena Pegasus Tribünü'nün kadınlar tuvaletinde "eve kadar bekleyemeyen" iki taraftarın seks yaparken suçüstü yakalandıkları belirtildi. Bir başka kadın taraftarın durumu şikayet etmesi üzerinetribün liderlerinin olaya el koyarak erkek taraftarı heme tespit edip, stadın içinde hırpaladığı da kaydedildi.

PEGASUS TRİBÜNÜ'NÜ YIKAMAK LAZIM

Galatasraay taraftarı konuyu sanal ortamda uzun uzun konuşurken böyle bir olayın "rezalet" olduğu vurgulandı. Bazı taraftarlar daha bu olaya daha yumuşak yaklaşarak "Artık Pegasus Tribünü'nü baştan aşağı yıkamak lazım" esprileri yaptı.

Olaydan haberdar olan G.Saray yönetimi kadınlar tuvaletlerinde güvenlikçi sayısını arttırdı. (AMK)

Haberin Devamı