Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları

Stuttgart – Hamburg: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Stuttgart – Hamburg mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %36’sı karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Halil İbrahim Ağış’ın Tercihi

Bu karşılaşmada Bundesliga’ya yükselmek isteyen iki ekip play-out finali turunda iki maç üzerinden kozlarını paylaşacaklar. Özellikle tecrübeli hocası Hoeness geldikten sonra toparlanan Stuttgart çok önemli puanlar topladı. Fakat ligin son haftasında Hoffenheim karşısında sahadan 1-1 beraberlikle ayrılan ev sahibi ekip Bochum’un kazanmasından sonra şanssız bir şekilde play-out bölgesinde ligi bitirdi. Mutlaka ligde kalabilmek adına taraftarının önünde baskılı bir futbolla başlayarak kazanmak isteyeceklerdir. Hamburg ise Bundesliga 2. Liginde son hafta konuk oldukları Sandhausen karşısında 1-0 galibiyetle ayrıldı. Özellikle üstünde bulunan Heidenheim’in 2-1 geride olmasından dolayı erken rehavete kapılan taraftarlar rakibinin kaybettiklerini düşünüp erken kutlamalara başladı. Fakat rakibi Regensburg karşısında son dakikalarda bulduğu 2 golle maçı 3-2 kazanınca büyük bir hayal kırıklığı yaşayıp ligi üçüncü sırada bitirdiler. Yeniden üst lige çıkma şansını devam ettiren konuk ekip bu ilk karşılaşmada rövanş maçına avantajlı çıkabilmek adına tempolu başlamalarını bekliyorum. Play-Out ilk maçında kazanmak isteyen iki ekip ofansif bir futbolla başlayarak 2.5 Gol Üstü barajını aşarlar.

Haberin Devamı

Utrecht - Sparta Rotterdam: 2.5 Üst

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Utrecht - Sparta Rotterdam mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %39’u karşılaşmanın 2.5 üst olacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Kerimcan Özdal’ın Tercihi

Hollanda Eredivisie Avrupa Ligi Play-off yarı finali ilk maçları oynanıyor. Rövanşlar, 4 Haziran'da. Normal sezonu son 4 maçta 3 galibiyet alarak bitiren Utrecht'in formu yüksek. İstedikleri zaman iyi savunma yapıp kalelerini de kapatabiliyorlar. Sparta Rotterdam bu konuda biraz daha zayıf. Son 2 maçı toplam 9 gol atarak kazandılar. Genel olarak gollü maçlar oynadılar ancak Utrecht, özellikle böyle elemeli turlarda rövanşı da düşünerek kapalı oynayabiliyor. Erken gol olursa maç açılabilir ama bu karşılaşmadan gol anlamında en fazla 2-1'lik bir skor bekliyorum. Utrecht, Sparta Rotterdam'a karşı son 14 resmi maçta 13 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Son dönemde hep farklı kazandılar. 2008'den bu yana Sparta'ya yenilmiyorlar. Bu psikolojik üstünlüğe de güvenerek '1' tercihini öneriyorum.

Haberin Devamı

Heerenveen – Twente: 2.5 Üst

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan Heerenveen – Twente mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %29’u karşılaşmanın 2.5 üst olacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Kerimcan Özdal’ın Tercihi

Hollanda Eredivisie Avrupa Ligi Play-off yarı finali ilk maçları oynanıyor. Rövanşlar, 4 Haziran'da. Twente beklentilerin oldukça üstünde bir performans sergiledi. Ligi, bir dönem yaşadıkları düşüş olmasa daha iyi bir konumda bitirebilirlerdi. Normal sezonun sonunda yine müthiş bir forma ulaştılar. Son 4 maçta 4 galibiyet alırken 15 gol atıp sadece 1 gol yediler. Onu da Ajax'tan! Heerenveen de son 2 maçında iyi işler yaptı. PSV deplasmanından 3-3'lük beraberlikle dönüp Go Ahead'i ise 2-0 mağlup etti. Evlerinde gol bulacaklarını düşünüyorum ama formda Twente de boş geçmez. Normal sezonda bu sahadaki maç 2-1, Twente'nin sahasındaki mücadele ise 3-3 sona ermişti. Yine gollü geçer.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları