Gazete Vatan Logo
Trabzonspor İşte sezonun ilk bombası! Yeni transfer İstanbul'a geldi!

İşte sezonun ilk bombası! Yeni transfer İstanbul'a geldi!

Süper Lig'de sezonun sonuna yaklaşılırken, transfer uçakları da inmeye başladı. Şimdiden yeni sezon yapılanmalarını gerçekleştiren ekipler iddialı isimleri kadrolarına katmak için yoğun mesai harcıyorlar. Sezonun ilk bombası gerçekleşti ve yeni transfer İstanbul'a geldi.

İşte sezonun ilk bombası! Yeni transfer İstanbul'a geldi!

Süper Lig'de bu sezon istediği sonuçları bir türlü elde edemeyen ve taraftarını üzen Trabzonspor, gelecek senenin çalışmalarına şimdiden başladı. Takımı güçlendirmek isteyen Bordo-Mavililer, ilk transferini gerçekleştirdi.

Trabzonspor'da yeni sezon öncesi transfer çalışmaları başladı. Bordo-mavili ekip, Panathinaikos ile sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek olan 29 yaşındaki Dimitrios Kourbelis ile prensip anlaşmasına vardı.

Tecrübeli oyuncu, bugün Yunanistan'ın başkenti Atina'dan TSİ 09.00'da kalkan uçakla İstanbul'a geldi. Kourbelis'i taşıyan uçak, TSİ 10.00 dolaylarında İstanbul Havalimanı'na iniş yaptı.

MENAJERİYLE GELDİ

Tecrübeli oyuncu, İstanbul'a menajeriyle birlikte geldi. Yunan oyuncu herhangi bir açıklama yapmadan kendisini bekleyen araçla havalimanından ayrıldı.

Bordo-mavili ekibin sağlık kontrollerinin ardından transferi resmi olarak açıklaması bekleniyor.

İşte sezonun ilk bombası Yeni transfer İstanbula geldi