Gazete Vatan Logo
Galatasaray İcardi'nin bonservis fiyatı belli oldu! O kadar da korkulacak rakam değil

İcardi'nin bonservis fiyatı belli oldu! O kadar da korkulacak rakam değil

Galatasaray'ın PSG'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Arjantinli yıldız için Sarı Kırmızılı yöneticiler 10 milyon euro'yu gözden çıkardı.

İcardi'nin bonservis fiyatı belli oldu! O kadar da korkulacak rakam değil

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında Galatasaray deplasmanda Ankaragücü'nü 4-1 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti. Sarı-kırmızılılarda Mauro Icardi ve Kerem Aktürkoğlu gecenin adamı oldu. Ankara'da maçın bitiş düdüğü sonrası büyük coşku yaşanırken Fransız basını Mauro Icardi gelişmesini duyurdu. Galatasaray'ın ödeyeceği bonservis bedeli belli oldu. İşte ayrıntılar...

ICARDI'DEN SÖZLEŞME CEVABI

Galatasaray'da sezonun golcüsü Mauro Icardi maç sonunda şampiyonluğu ve gelecek sezonki durumu hakkında konuştu.

Arjantinli yıldız geleceği hakkında da önemli ipuçları verdi. Icardi'nin açıklamaları şu şekilde:

"Türkiye'de hedefim şampiyonluğu almaktı. Buraya adım attığım andan itibaren amacım şampiyon olmaktı ve olduk. Amacımız buydu. Bütün yıl bunun için çalıştık ve sonunda amacımıza ulaştık. Çok mutluyuz. Benim için çok özel bir yıldı. Bana çok güvendiler, benimle ilgilendiler. Çok özel ve güzel bir sezon oldu. Gelecek sezon Galatasaray'da olup olmayacağıyla ilgili olarak Arjantinli golcü şu ifadeleri kullandı: "Önümüzde Fenerbahçe derbisi var. Ona odaklanacağız. Sonra tatile gideceğim. Tatilden sonra göreceğiz. Başka bir kulüple kontratım var. Şartların konuşulması konuşuluyor. Ben burada çok mutluyum. Seni çok seviyorum Galatasaray."

Haberin Devamı

BU SEZONA DAMGA VURDU

Sezon başında PSG'den kiralanan Arjantinli golcü, en önemli maçlarda attığı kritik goller, takımın zorlandığı anlarda şapkadan çıkarttığı tavşanlar ile şampiyonluğun en büyük mimarlarından birisi oldu. Attığı gollerden sonra yaptığı sevinçle, taraftarların onun için söylediği "Aşkın Olayım" şarkısıyla Icardi, Galatasaray'da unutulmaz bir sezon geçirdi. Sadece gol atmakla kalmadı asist krallığında üst sıralara oynayacak kadar da arkadaşlarına servis yaptı. Bitiricilik anlamında "Ben hala Avrupa'nın en iyi forvetlerinden biriyim!" diye bas bas bağırdı ve en nihayetinde de Galatasaray taraftarlarına çok istedikleri şampiyonluğu hediye etti. Eğer Galatasaray'ın şampiyonluk hikayesine bir başkahraman yazılacaksa bu isim tartışmasız Mauro Icardi oldu.

Haberin Devamı

Arjantinli yıldız Galatasaray formasıyla 25 karşılaşmada forma giyerken 22 gol atıp 8 asist yaptı.

FRANSA'DAN ŞAMPİYONLUK SONRASI ICARDI İDDİASI

Galatasaray'ın Ankara'da şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Fransız basını Mauro Icardi ile ilgili flaş bir iddia ortaya attı. Le Parisien, Galatasaray PSG arasındaki görüşmelerin çoktan başladığını okuyucularına aktardı. Haberde Galatasaray'ın Icardi için PSG'ye ödeyeceği bonservis de yer aldı.

Haberde şu ifadeler yer aldı:

"Galatasaray, 2014'ten beri şampiyonluğa hasret olan rakibi Fenerbahçe'ye şans tanımadı. Galatasaray, Ankaragücü'nü deplasmanda 4-1 mağlup etti. Bu maçta Mauro Icardi ve Lucas Torreira, Galatasaray'ın en çok güven veren isimleri oldu. Geçen yaz Paris Saint-Germain'den kiralık olarak gelen Arjantinli, bir duble daha yaptı. Paris'te parya, İstanbul'da hayran olunan Icardi bir kez daha gol makinesine dönüştü. Fileleri bulmak için en ufak fırsatı değerlendirdi."

İŞTE GALATASARAY'IN ÖDEYECEĞİ BONSERVİS

"Kulüp liderlerinin iradeleri çok açık. Kiralık olarak transfer edilen Icardi'nin kalıcı transferini tamamlamayı planlıyorlar. Bu Icardi'yi hiç rahatsız etmeyecek çünkü Galatasaray'da çok mutlu. İstanbul'da kalmak istediğini defalarca itiraf etti. Galatasaray yöneticisi Erden Timur ile PSG arasındaki görüşmeler İstanbul'da çoktan başladı. Oyuncunun Paris ile Haziran 2024'e kadar sözleşmesi devam ederken, bu dosyada finansal boyut kilit nokta olacak. Galatasaray'ın yöneticileri, yaklaşık 10 milyon avroyu bulabilecek bir operasyonu finanse etmek için büyük çaba sarf etmeye hazır." (Skorer)

Haberin Devamı

İcardinin bonservis fiyatı belli oldu O kadar da korkulacak rakam değil