Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray'dan açıklama geldi! Merakla bekleniyordu

Galatasaray'dan açıklama geldi! Merakla bekleniyordu

Galatasaray'da yeni sezon formaları büyük merak konusuydu. 23. şampiyonluk sonrası pazar sabahı formaların satışa çıkacağı öğrenildi. Şampiyonluk tişörtlerinden ilk gün rekor gelir sağlanırken yeni sezon forma fiyatı da belli oldu.

Galatasaray'dan açıklama geldi! Merakla bekleniyordu

Galatasaray Ankaragücü ile oynadığı 37. hafta maçının ardından rakibini 4-1 yenerek şampiyonluğa uzandı. Sarı-Kırmızılı takım büyük coşku yaşarken yeni sezon şampiyonluk formaları da satışa çıkmaya hazırlanıyor. Bu arada yeni sezon formalarının satış fiyatı da belli oldu...

SATIŞ REKORU GELMİŞTİ

Galatasaray, Fenerbahçe maçının oynanacağı gün yeni sezonun parçalı taraftar formasını da satışa çıkartacak. 60 bin adetle sınırlı olan formanın yanı sıra, şampiyonluk tişörtü de taraftarların beğenisine sunulacak. Sarı-kırmızılı yönetim, bu sezon şu ana kadar mağazacılık tarihinin satış rekorunu kırarken, şampiyonluk günündeki satıştan da iyi bir ciro elde etmeyi hedefliyor.

İŞTE YENİ FORMA FİYATI!

Galatasaray'ın yeni sezon için yine 3 özel forma hazırladı. Bu formalardan parçalı olanı pazar sabahı Fenerbahçe derbisi öncesi tüm Gsstore ve online siteden 1.449 TL'den satışa çıkacak. Ayrıca formaların kısa sürede tükenme ihtimali olmadığı taraftarın taleplerinin tümünü karşılaması bekleniyor.

ESKİ FORMA DA SATILACAK!

Haberin Devamı

Bu sezonun formaları uzun süredir bulunamıyordu. Galatasaray Mağazacılık A.Ş, Cumartesi sabahından itibaren 1500-2000 civarı bu sezonun formasını, taraftar hatıra olarak alabilsin diye satışa sunacak.

İLK GECE REKOR GELİR

Şampiyonluk tişörtlerinden ise ilk gün 3 milyon TL gelir sağlandı. Şampiyonluk tişörtleri Gs Store ve online olarak satılmaya devam ediyor. Öte yandan 23 şampiyonluğu simgeleyen yeni bir tişört yarından itibaren satışta olacak. Son çıkacak tişörtle Fenerbahçe'ye atıfta bulunulacağı da gelen haberler arasında...

Galatasaraydan açıklama geldi Merakla bekleniyordu