Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar Türkiye Almanya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Filenin Sultanları Almanya ile kozlarını paylaşacak!

Türkiye Almanya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Filenin Sultanları Almanya ile kozlarını paylaşacak!

Filenin Sultanları Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası’nda ikinci tura çıkmayı başardı. İkinci turda F grubunda mücadele eden A Milli Kadın Voleybol takımımız Almanya ile karşı karşıya gelecek. Kritik mücadeleye saatler kala maçın canlı yayın bilgileri araştırılıyor. Peki, Türkiye Almanya Voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Türkiye Almanya maçı canlı yayın bilgileri ve Filenin Sultanları maç programı!

Türkiye Almanya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Filenin Sultanları Almanya ile kozlarını paylaşacak!

Filenin Sultanları Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası’nda ikinci tura çıkıyor. B grubunu lider tamamlayan Filenin Sultanları ikinci turda ABD, Sırbistan, Almanya ve Kanada ile kozlarını paylaşacak. Gözler A Milli Kadın Voleybol takımımızın Almanya maçına çevrilirken, maçın canlı yayın bigileri merak ediliyor.

TÜRKİYE ALMANYA VOLEYBOL MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Türkiye-Almanya Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası 2. tur maçı 4 Ekim Salı saat 20:00'de oynanacak. Mücadele TRT Spor ekranlarından naklen ve şifresiz olarak yayımlanacak.

FİLENİN SULTANLARI MAÇ TAKVİMİ!

4 Ekim Salı

20:00 Türkiye-Almanya

5 Ekim Çarşamba

18:30 Türkiye-Kanada

7 Ekim Cuma

18:30 Türkiye-ABD

8 Ekim Cumartesi

18:30 Türkiye-Sırbistan