Şeref Meselesi sonunda başlıyor

Güneşi Beklerken dizisiyle keşfedilen Kerem Bürsin, Benim Hala Umudum Var dizisinin Ozan’ı Şükrü Özyıldız, Merhamet’le ses getiren Yasemin Allen, Düşman Kardeşler’le hayatımıza giren Burcu Biricik ve Bir Bulut Olsam’la tanıştığımız Şükran Ovalı’nın başrollerini paylaştığı Şeref Meselesi bu akşam başlıyor. Ağustos ayından beri çekimleri sürüyor dizinin. Yönetmen koltuğunda Altan Dönmez oturuyor. Kendisi aynı zamanda Güneşi Beklerken’in de yönetmeniydi. Kaç defa yazdığımı hatırlamıyorum ama rejisine hayranımdır Dönmez’in… Eminim yine harikalar yarattığı bir iş izleyeceğiz. Şeref Meselesi’nin salı akşamı bir ön gösterimi yapıldı. Ancak şehir dışında olduğum için katılamadım. O yüzden daha da meraklıyım. Tanıtımlar oldukça iddialı görünüyor. Umarım bu akşam hepimizi içine alan bir diziye kavuşuruz. Şeref Meselesi'nin gelişinin reytinglere etkisine gelince, bana kalırsa Gönül İşleri izleyicisiyle aynı kitleye sahipler. O nedenle Şeref Meselesi’nin gelişi en çok Gönül İşleri’ni zorlayabilir. Ama asıl sonucu yarın göreceğiz. Bakalım, Şeref Meselesi zirveye oturabilecek mi?

Haberin Devamı

Hande Doğandemir Racon dizisinde

TMC Yapım’ın hazılardığı, Kerem Deren’in senaryosunu kaleme aldığı Racon dizisinde Mehmet Aslantuğ be Hande Doğandemir’in baba- kız oynayacağını bir süre önce yazmıştım. Ancak henüz imzalar atılmamıştı. Artık proje hayata geçiyor. Baba-kız imzayı attı ve oyuncu seçimlerinin tamamlanmasını bekliyor. Dizide Aslantuğ; hakim babasının ölümünün ardından kendi adaletini kendi dağıtan Kenan karakterini canlandıracak. Kestiği raconlarla ünlü Kenan’ın ailesi ve aşkla imtihanı konu edilecek. Babasının kabadayı olmasına karşı çıkan ama bir anda kendisini yeraltı dünyasında kararlar veren biri olarak bulan Yağmur karakterini ise Hande Doğandemir canlandıracak.

Tuba Büyüküstün’e iyi şanslar

Kara Para Aşk’ın Elif’i Tuba Büyüksütün şu anda New York’ta. Bu yıl 42’ncisi düzenlenen Uluslararası Emmy Ödülleri’nde 20 Dakika dizisindeki performansıyla ‘En iyi kadın oyuncu’ kategorisinde aday olan Büyüküstün yarın ödül törenine katılacak. Rakipleri; İngiltere’den Olivia Colman,Arjantin’den Romina Gaetani ve Hollanda’dan Bianca Krijgsman. Bunu canı gönülden söylüyorum. Umarım ödül Büyüküstün’ün olur. Yarın için Büyüksütün’e bol şans diliyorum. Çarşamba yazımın başlığını da “Tebrikler Tuba Büyüküstün” diye atmak istiyorum.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR