Gazete Vatan Logo
Magazin 'Veda Mektubu'nda eski aşıklar yıllar sonra karşı karşıya!

'Veda Mektubu'nda eski aşıklar yıllar sonra karşı karşıya!

Kanal D’nin; yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği yeni dizisi 'Veda Mektubu', 27 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanan ilk bölümü ile seyirciyle buluştu. Dizinin önümüzdeki Pazartesi akşamı ekrana gelecek yeni bölümünde, büyük bir hesaplaşma yaşanacak.

'Veda Mektubu'nda eski aşıklar yıllar sonra karşı karşıya!

Başarılı oyuncu kadrosu ve gerçek bir aşka dayanan hikayesi ile beğeni toplayan 'Veda Mektubu'nda yolları yıllar önce bir mektup ile ayrılan Alanur ve Ziya çocukları yüzünden bir araya gelirler. Alanur, oğlu Mehmet'i kızı Aslı’dan uzak tutması için Ziya'yı uyarır.

Ancak Ziya'da bu ilişkinin karşısındadır. Mehmet'in nişanlı olduğunu söyler. İkili, onca yıl sonra ilk kez bir araya gelirken; bu buluşmaya gizlice tanık olan bir isim vardır.

OYUNCULAR SOLUĞU SOBA BAŞINDA ALDI

Yağışlı ve soğuk havaya denk gelen çekim aralarında güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay ve Selim Bayraktar ısınmak için soluğu soba başında aldılar.

Isınmaya çalışırken bir yandan da objektiflere de gülümseyen ikili, Alanur ve Ziya'nın arasındaki gerilimin giderek artacağını belirtirken; küllenen aşklarının yeniden alev alıp almayacağı konusunda ise sır vermediler.

'VEDA MEKTUBU'NUN GÜÇLÜ KADROSU

Yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş oturduğu hikayesini Gamestory, senaryosunu ise Deniz Akçay'ın kaleme aldığı dizinin kadrosunda; Hakan Karsak, Ümmü Putgül, Hande Elaman, Hazar Motan, Ahmet Kaynak, Elif Çakman, Kerem Alp Kabul, Asya Kasap, Elif Uslusoy, Deniz Altan ve Elena Viunova gibi başarılı isimler yer alıyor.

Haberin Devamı

'Veda Mektubu', kalplere dokunan hikayesi ile 6 Mart Pazartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de.