Gazete Vatan Logo

Üç Kız Kardeş yayınlanan yeni bölümü ile zirvede yer aldı…

Kanal D’nin, her salı akşamı yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkan, İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, ekrana gelen 12’inci bölümü ile yine çok izlendi. Dizi, Kantar Medya’nın verilerine göre Total Kategori’de yüzde 6.24 reyting ve yüzde 16.88 izlenme payı alarak birinci oldu.

Üç Kız Kardeş yayınlanan yeni bölümü ile zirvede yer aldı…

Yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği Üç Kız Kardeş sosyal medyada da çok konuşuldu. Rüçhan’ın Kalender Ailesi'ne karşı yaptığı plan ve evliliğini kurtarmaya çalışan Somer’in nasıl hareket edeceği ise merak konusu oldu.

Somer, Türkan’ı kazanma çabası içindeyken, Türkan’ın ayrılık konusunda kararlı duruşu Somer’i daha da çileden çıkarır. Somer, Türkan'ı ikna etmek için daha ne kadar uğraşacak? Nihat, Somer’e karşı savaşında Mine’yi ve çocuğunu kullanarak iyice mahkûm eder kendine. Mine Nihat’ın bu takıntılı tutumundan korkmaya başladı. Rüçhan’ın iş birliği teklifi onu Nihat’a karşı biraz olsun güçlendirdi. Rüçhan için ise bu iş birliği tamamen kendi gizli hesaplarına hizmet etmek içindi. Somer, Türkan'ın kendisinden ayrılmak istemesinde kararlı durmasıyla pes etmedi. Türkan'ı teknede yalnız bırakan Somer, ona ufak bir oyun oynamak ister. Ancak Türkan, korku dolu anlar yaşar.

Aile ve kardeşlik bağlarını anlatan, samimi ve sıcak aile öyküsü ile izleyicinin büyük beğenisini kazanan “Üç Kız Kardeş” yeni bölümleri ile her salı Kanal D’de…

Haberin Devamı