Gazete Vatan Logo

Sadakatsiz neden yok, bugün Sadakatsiz var mı? Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman?

Sadakatsiz hayranları verilen yılbaşı tatilinin ardından merakla 46. Bölümü bekliyordu. Çarşamba günleri ekranlara damga vuran Sadakatsiz yerine Kanal D 12 Ocak yayın akışında yabancı sinema Logan Wolverine görünce Sadakatsiz neden yok, final mi yaptı? Sorularına yanıt aranmaya başlandı. Sadakatsiz’in bu akşam neden olmadığı, yeni bölümün ne zaman olacağı merak ediliyor. İşte detaylar…

Sadakatsiz neden yok, bugün Sadakatsiz var mı? Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman?

Kanal D ekranlarının sevilen yapımlarından Sadakatsiz’in 46. Bölümü yerine bu akşam Logan Wolverine yer alıyor. Son bölümde Ali’nin geçirdiği kaza dizideki gerilimin iyice artmasına neden olmuş, dizinin yeni bölümü daha çok merak edilmişti. Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş’in başrolünü paylaştığı Sadakatsiz’in yeni bölümü bu hafta yayınlanmayacak. Peki, Sadakatsiz neden yok, final mi yaptı? Sadakatsiz yeni bölümü ne zaman?

SADAKATSİZ NEDEN YOK?

Sadakatsiz ve birçok dizin yeni yılın ilk haftalarında yayınlamadı. Her yılın ilk ayında reklam bütçelerinin belirlenmesi dizlerin yayınlanmama nedeni olarak gösteriliyor.

Sadakatsiz 29 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanan bölümünde Aras’ın evlilik teklifini kabul eden Asya, Volkan ve Ali’nin itirazlarına rağmen bu evliliği gerçekleştirme kararı almıştı. Ancak Ali’nin geçirdiği kaza dengeleri bir anda alt üst etti.

Asya’nın bundan sonra alacağı karar ise merak konusu oldu.

SADAKATSİZ YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Sadakatsiz’in yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağına henüz belli değil.

Haberin Devamı