Gazete Vatan Logo

Müge Anlı Sinan olayı nedir, Sinan Sardoğan kimdir? Müge Anlı’da aranan kayıp Arife Gökçe bulundu mu?

Müge Anlı Sinan olayı nedir, Müge Anlı Arife Gökçe bulundu mu? Hafta içi her gün ekranlara gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında günlerdir Arife Gökçe olayı araştırılıyor. Evinde tavuk pişirirken kayıplara karışan Arife Gökçe için arama çalışmaları devam ederken Gökçe’nin köylüsü Sinan'ın yaşlı kadına cinsel tacizde bulunduğu ortaya çıktı.

Müge Anlı Sinan olayı nedir, Sinan Sardoğan kimdir? Müge Anlı’da aranan kayıp Arife Gökçe bulundu mu?

Müge Anlı’da işlenen Arife Gökçe olayı Türkiye’nin gündemine oturdu. 5 çocuğu, 12 torunu olan Arife Gökçe'ye Sinan Sardoğon'ın cinsel içerikli mesajlar attığı öğrenilince, Arife Gökçe’nin kaybolmasında oklar Sinan Sarıdoğan’a çevrildi.

MÜGE ANLI SİNAN OLAYI NEDİR, ARİFE GÖKÇE BULUNDU MU?

5 çocuğu, 12 torunu olan 64 yaşındaki Arife Gökçe, oğlunun sınıf arkadaşı olan ve kendisine Arife anne diyen Sinan Sardoğan isimli kişinin tacizine uğradığı ortaya çıktı.

64 yaşındaki Arife Gökçe, 11 gün önce evinde eşi için tavuk pişirirken kayıplara karıştı. Eşi ve çocukları Arife Gökçe'yi her yerde ararken, Jandarma devreye girdi, tüm köyde arama yapıldı.

Arife Gökçe'nin kaybolmasıyla ilgili soruşturma derinleştirilince Sinan Sardoğan tarafından cinsel taciz mesajlarına maruz kaldığı ortaya çıktı.

SAPIK SİNAN KİMDİR, GÖKÇE’NİN KAYBINDA SORUMLU MU?

Sinan Sardoğan, Müge Anlı'nın pazartesi günü yaptığı yayının finalinde itiraflarda bulundu. İddiasına göre o gün akrabası olan Kadir Durmuş ve Mustafa Karaaslan ile Arife Gökçe'nin evine gittiler. Kadir "Arife yenge bir dışarı gelir misin' diye seslendi ve yaşlı kadın kapıya çıkınca ensesine odunla vurup bayılttı. Kadını kucaklayan Kadir, Mustafa Karaaslan'ın arabasına bindirip kaçırdı.

Haberin Devamı

Sinan Sardoğan, o gün hiç görmedim dediği Arife Gökçe'nin kaçırıldığını iddia edince Müge Anlı onunla kamera arkasında konuştu. Sinan Sardoğan'ın kayıt dışı yaptığı o konuşmada, Kadir ve Mustafa'nın kaçırdıkları Arife Gökçe'yi tecavüz ettiklerini söyledi. Sinan Sardoğan kendisinin onlarla gitmediğini ve kadına tecavüz etmediğini iddia etti.