Gazete Vatan Logo

İbrahim Selim ile Bu Gece FOX TV'ye mi geçti? İbrahim Selim Youtube programı bitti mi, İbrahim Selim ile Bu Gece FOX’de mi yayınlanacak?

İbrahim Selim ile Bu Gece programı yeni yayın hayatına başlıyor. Late Night program İbrahim Selim ile Bu Gece bu haftaki yayının sonunda müjdeyi duyurdu. Peki, İbrahim Selim ile Bu Gece FOX TV'ye mi geçti? İbrahim Selim Youtube programı bitti mi, İbrahim Selim ile Bu Gece FOX’de mi yayınlanacak?

İbrahim Selim ile Bu Gece FOX TV'ye mi geçti? İbrahim Selim Youtube programı bitti mi, İbrahim Selim ile Bu Gece FOX’de mi yayınlanacak?

İbrahim Selim ile Bu Gece yaklaşık 3 senedir Youtube ekranlarında bir ünlüyü ağırlayarak izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşatıyor. Youtube'un en sevilen programı "İbrahim Selim ile Bu Gece" FOX Tv'ye transfer oldu. Peki, İbrahim Selim ile Bu Gece FOX TV'ye mi geçti?

İBRAHİM SELİM İLE BU GECE FOX TV'YE Mİ GEÇTİ?

İbrahim Selim'in renkli sunumu, birbirinden değerli konukları ve dinamik seyircisiyle dosta kahkaha, düşmana elem vermeye geliyor. "İbrahim Selim ile Bu Gece" her hafta Fox Tv'de seyircileriyle buluşacak.

FOX ekranlarında yayınlanan fragman sosyal medya gündem olurken program hakkında henüz detaylar paylaşılmadı.

Her hafta sürpriz bir konuğun katılacağı programda müzikten, stand-up'a, mizahtan güncel konulara; kültürün her alanına doyacağız. Programlarımız tamamen organik ve glütensiz olup gönül rahatlığıyla tüketilebilir!