Gazete Vatan Logo

Camdaki Kız 58. bölüm fragmanı yayınlandı! Nalan evi terk ediyor

Sedat'la Cana arasındaki gerçekleri öğrenen Nalan, yüzüğünü Sedat'a fırlatarak evi terk eder. Feride'nin sözlerine aldırış etmeyen Nalan, herkese rest çeker!  

Camdaki Kız 58. bölüm fragmanı yayınlandı! Nalan evi terk ediyor

Kanal D’nin yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği sevilen dizisi Camdaki Kız, 57’nci bölümüyle AB kategorisinde 7,10 reyting ve 18,84 izlenme payı, 20+ ABC1 kategorisinde ise 7,59 reyting ve 17,57 izlenme payı ile perşembe gününün en çok izlenen dizisi oldu.                                                                                     

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Camdaki Kız’ın dün akşam yayınlanan 57’nci bölümü heyecan dolu anlarıyla perşembe akşamına damgasını vurdu. Dizi ayrıca sosyal medyada #CamdakiKız etiketiyle çok konuşuldu.

Nalan’ı neler bekliyor?

Dizinin ardından yayınlanan yeni bölümünün fragmanında ise gerçekleri öğrenen Nalan’ın evi terk etmesi başta Feride olmak üzere herkeste şok etkisi yaratıyor. Kendi hayatı hakkında ilk kez kendi kararını uygulayan Nalan’ı izleyeceğimiz 58’inci bölümde yaşanacak diğer gelişmeler de şimdiden merak konusu oldu.. Hayatı boyunca başkalarının kendine biçtiği role bürünen Nalan’ın dönüşümü adım adım gerçekleşti. Özgürlüğün tadına vardıktan sonra Nalan’ı nelerin beklediğini önümüzdeki bölümler gösterecek. Kendisi olarak var olabilme yolculuğunda çok ciddi bir adım atan Nalan’ı yeni hayatında  nelerin  beklediği şimdiden merak konusu oldu.

Haberin Devamı

Camdaki Kız her perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…

Camdaki Kız yeni bölümüyle Perşembe 20.00'da Kanal D'de!