Gazete Vatan Logo
Magazin Somer Sivrioğlu'nun koruma isyanı: Ne şişmanlığım kaldı, ne görgüsüzlüğüm!

Somer Sivrioğlu'nun koruma isyanı: Ne şişmanlığım kaldı, ne görgüsüzlüğüm!

'MasterChef Türkiye' yarışmasının sempatik jüri üyesi Somer Sivrioğlu, hafta sonu davet üzerine İzmir'e gitti. Burada yoğun ilgiyle karşılanan Somer Şef, ekibinden soğuk şefi ile yemek yaparken, sevenleriyle fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Sahneden indikten sonra AVM güvenliğinin kendisine eşlik ettiği Sivrioğlu, sosyal medyanın gündemine oturan görüntüler hakkında sessizliğini bozdu.

Somer Sivrioğlu'nun koruma isyanı: Ne şişmanlığım kaldı, ne görgüsüzlüğüm!

Beşinci sezonu yayınlanan MasterChef Türkiye, yarışmacıları kadar jüri üyeleriyle de gündeme geliyor. Somer Sivrioğlu da Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna gibi adından sıkça söz ettirmeyi başarıyor. Somer Şef, son olarak İzmir'de etrafında koruma ordusuyla çekilen görüntüleri ile sosyal medyada çok konuşuldu. Eleştiriler karşısında bir süre sessiz kalmayı tercih eden Sivrioğlu, geçtiğimiz hafta yaşanan olayın perde arkasını ilk kez anlattı.

"AVM GÜVENLİĞİNİN İNİSİYATİFİNDEYDİ"

Somer Şef, görüntüler üzerinden hakkında yapılan 'görgüsüz' şeklindeki yorumlara tepki gösterdi ve şu açıklamayı yaptı:

Olayın özeti; cumartesi günü İzmirli dostlarla bir buluşma gerçekleştirdik. İstanbul'daki restoranımın ekibinden sadece soğuk şefim vardı. Yemek yaptık, sonrasında mümkün olduğunca sevenle resim çektik sahneden. Sürem bitince, bir sonraki sunuma yer açmak için çabucak uzaklaştım sahneden. Sağ olsun, sevenler sahnenin yanından resim çektirmeye devam etmek istediler ama hem uçağa yetişmem gerekiyordu hem de benden sonra sahneye çıkacak arkadaşıma saygısızlık olmasın diye tamamen AVM güvenliğinin inisiyatifiyle sahneden, otoparka kadar biraz da gereğinden kalabalık bir ekiple hızlıca hareket ettik.

Haberin Devamı

"BİR GÜVENLİĞİM BİLE YOK"

Sokağa hep yalnız veya arkadaşlarıyla çıktığını vurgulayan Sivrioğlu, "Restoranların önünden çekilen bir görüntüyle iki gündür sanki bu ülkede yapılması gereken gerçek haberler yokmuşçasına ne ‘şişmanlığım’ kaldı, ne ‘görgüsüzlüğüm'. Hele bunu yapanların bazıları sevip, saydığımız haberciler olunca çok üzüldüm. Benim değil altı, bir güvenliğim bile yok! Neden olsun ki? Maça, yemeğe, sokağa, yürüyüşe hep yalnız veya yanımdakilerle çıkıyorum. Hayatın tam da içinde yaşıyorum. Vicdan ve adalet hepimize ama en çok da medya öncülerine lazım" ifadelerini kullandı.

"ENTERESAN OLAN TANIDIĞI HALDE SESİNİ ÇIKARMAYANLAR"

MasterChef Türkiye yarışması ile TV8 ekranlarında seyirciyle buluşan Somer Sivrioğlu, bir diğer Instagram gönderisinde ise "Kalanlara selam olsun. Bilmeyen ne bilsin bizi. Bilenlere, selam olsun. Tanımayanların eleştirisi, vicdansızca olsa bile normaldir. Enteresan olan tanıdığı, bildiği halde sesini çıkarmayanlar. Hepnizin canı sağ olsun" mesajını yazdı.

Haberin Devamı