Gazete Vatan Logo
Magazin Kuruluş Osman bugün var mı? Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman 2022, bugün neden yok?

Kuruluş Osman bugün var mı? Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman 2022, bugün neden yok?

Kuruluş Osman bugün var mı, bu akşam Kuruluş Osman neden yok? Kuruluş Osman’nın bugün yayınlanıp yayınlanmayacağı yılbaşı tatili nedeniyle dizilere verilen ara sonrası merak ediliyor. Kuruluş Osman en son 77. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Peki, Kuruluş Osman bu akşam var mı?

Kuruluş Osman bugün var mı? Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman 2022, bugün neden yok?

Kuruluş Osman izleyicileri arama motorlarına yönelerek Kuruluş Osman bu akşam var mı, sorusuna yanıt arıyor. Kuruluş Osman 29 Aralık 2021 tarihinde 77. Bölümüyle ekranlara gelmişti. ATV yayın akışında Kuruluş Osman'ın yayın saatinde Çakallarla Dans 4 filmi ekrana gelince, Kuruluş Osman bu akşam var mı, bugün yeni bölüm neden yok? diye sorulmaya başlandı. Peki, Kuruluş Osman bu akşam var mı, bugün yeni bölüm neden yok?

KURULUŞ OSMAN BU AKŞAM VAR MI, YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Kuruluş Osman' 19 Ocak Çarsamba akşamı yeni bölümleriyle ATV ekranında olacak.

Kuruluş Osman dizisi korona vakası yaşanması nedeniyle bu hafta ekranlara gelemeyecek. Dizinin sevilen karakterlerinden Şeyh Edebali'yi canlandıran Seda Yıldız’ın test sonucu pozitif çıktı.

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜM ÖZETİ 

Kayı Alplerinin kaçırıldığını öğrenen Vezir Alemşah küplere biner ve Şeyh Edebalı'yı zindana atar. Osman Bey, Şeyh Edebalı'yı kurtarmak için stratejisini belirlerken, Vezir Alemşah ve tekfurların ittifakını bozmayı planlayarak İnegöl pazarını hedef alır. Nikola'dan Mari'nin intikamını almak için Osman Bey'le birlik olan Kosses ise Rogatus'u yanına çekme uğraşındadır. Osman Bey, gizlice Kayı Obası'na giderek ağabeyi Gündüz Bey'le sert biçimde yüzleşir. Ağabeyinden yokluğunda beylik postuna oturmasının hesabını soran Osman Bey, ardından kendisini asi ilan eden Vezir Alemşah'ın karşısına dikilir ve kılıcını boğazına dayar.

Haberin Devamı