Gazete Vatan Logo
Magazin Kuruçeşme Açıkhava'da 12'nci kez Serdar Ortaç coşkusu

Kuruçeşme Açıkhava'da 12'nci kez Serdar Ortaç coşkusu

Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde 12’nci kez sahne alarak rekora imza atan Serdar Ortaç, Boğaz’ın muhteşem atmosferinde performansı ve şarkılarıyla yine fırtına gibi esti. Kuruçeşme dinleyicisiyle bu sene son kez bir araya gelen ünlü popçu, özenle hazırladığı repertuvarı, orkestrası ve dansçılarıyla dinleyicilerini doyasıya eğlendirdi. Her konserinde olduğu gibi bitmeyen enerjisiyle kendisine bir kez daha hayran bırakan Ortaç, müzikseverlerin yine vazgeçilmezi oldu.

Kuruçeşme Açıkhava'da 12'nci kez Serdar Ortaç coşkusu

2022 yılının en uzun soluklu konser maratonuna ev sahipliği yapan Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde bir kez daha Serdar Ortaç şarkıları yankılandı. En sevilen parçalarından ‘Mesafe’ ile konserine başlayan ünlü sanatçı, sahneye adım atar atmaz coşkuyu doruklara taşıdı.

28 YILLIK ŞARKILARI BOĞAZ'DA YANKILANDI

1994 yılında ilk çıkış parçası olan ‘Karabiberim’den bu yana müzik piyasasına kazandırdığı sevilen şarkılarını bir konsere sığdıran Serdar Ortaç, geniş repertuvarıyla muhteşem bir müzik şölenine imza attı.

ROMANTİZM RÜZGARI

‘Canıma Minnet’, ‘Ben Adam Olmam’ gibi hareketli parçalarıyla müzikseverleri yerinde oturtmayan ünlü popçu; ‘Bilsem Ki’, Haber Gelmiyor Yardan’, gibi slow şarkılarıyla da Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde romantizm rüzgarları estirdi.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER

Muhteşem konserin finalinde ‘Delalım’, ‘Bir Taş Attım Pencereye’ gibi oyun havalarını seslendiren Serdar Ortaç, eğlenceyi ikiye katladı. Paraf Kuruçeşme Açıkhava’yı dolduran müzikseverlerin halay çekerek ünlü popçu ve dansçılarına eşlik etmesi renkli görüntülere sahne oldu.

Haberin Devamı

Binlerce kişinin bir kez daha Serdar Ortaç dediği Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde müzikseverler unutulmaz bir gece yaşadı.