Gazete Vatan Logo
Magazin Hadise'nin boşanma sonrası işleri açıldı!

Hadise'nin boşanma sonrası işleri açıldı!

İş insanı Mehmet Dinçerler ile 4 aylık evliliğini geçtiğimiz günlerde noktalayan Hadise’nin boşanma sonrası işleri açıldı.

Hadise'nin boşanma sonrası işleri açıldı!

Mehmet Dinçerler ile 4 aylık evliliğini noktalayan Hadise’nin boşanma sonrası işleri açıldı. Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre; Bir kozmetik markasının yüzü olan ve yeni reklam filminden bazı kareleri geçenlerde sosyal medyada paylaşan Hadise’nin firmayla 10 milyon liraya anlaşma imzaladı

 Farklı sektörlerdeki firmaların da yakın markaja aldığı ünlü şarkıcıya şu sıralar çok sayıda teklif geliyor.

MEHMET DİNÇERLER HADİSE'Yİ ÇABUK UNUTTU!

Yaklaşık bir ay önce şarkıcı Hadise’den olaylı bir şekilde boşanan Mehmet Dinçerler, şimdi ise önceki akşam Nişantaşı'nda bir mekanda görüntülendi. Dinçerler, mekana Arap asıllı esmer bir güzelle el ele geldi. Kız arkadaşı ile içeride samimi bir şekilde eğlenen Dinçerler, mekandan ise tek başına çıktı.

Öte yandan Söylemezsem Olmaz'da yer alan habere göre, geçtiğimiz günlerde bir düğüne katılan Mehmet Dinçerler ile Kuveytli ünlü şarkıcı Rawan Bin Hussain sarmaş dolaş dans etti.

İkilinin o halleri ise düğüne katılanlar tarafından kayda alındı. Düğünden çıkan şarkıcı, kendisini bekleyen basın mensuplarının Mehmet Dinçerler'le ilgili sorularını yanıtsız bıraktı. Dinçerler de sorulara cevap vermeden hızla uzaklaştı.

Haberin Devamı