Gazete Vatan Logo
Magazin Dilan Çiçek Deniz depremzede çocuklarla bir araya geldi

Dilan Çiçek Deniz depremzede çocuklarla bir araya geldi

Türkiye'yi yasa boğan depremlerin ilk gününden beri depremzedeler için yardım çağrısında bulunan oyuncu Dilan Çiçek Deniz, afet bölgesinde depremzede çocuklarla bir araya geldi. O anları sosyal medya hesabından paylaşan ünlü isime, takipçilerinden yorum gecikmedi.

Dilan Çiçek Deniz depremzede çocuklarla bir araya geldi

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından büyük bir yıkım yaşayan Hatay, 20 Şubat akşamı da 6.4 ve 5.8 büyüklüğünde iki depremle sarsıldı. Hatay'daki depremler, birçok çevre ili de şiddetli bir şekilde etkiledi.

Toplam 11 ilde yıkıma yol açan felaketler sonrası sanat camiası tek yürek oldu. Bağış ve yardım çağrıları için sosyal medya hesaplarını kullanan ünlüler, 6 Şubat'tan bu yana pek çok paylaşım yaptı. Bu isimlerden biri de, oyuncu Dilan Çiçek Deniz oldu.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Son olarak Hatay’a giden Dilan Çiçek Deniz, çadır kentte çocuklarla bir araya geldi. Çocuklarla oyunlar oynayıp, kitap okuyan ünlü isim, o anları sosyal medya hesabından; "Bir küçük yumuşak ses, büyük ve sert seslerin üstesinden gelir dedi Kızıl Gerdan" notuyla paylaştı.

Oyuncunun gönderisine; "Güzel kalbinden öperim", "İyi ki varsın" ve "Harikasınız' gibi yorumlar yapıldı.