Gazete Vatan Logo
Magazin Asla Vazgeçmem 32. bölüm fragmanında Yiğit gerçeği öğrenecek mi-izle

Asla Vazgeçmem 32. bölüm fragmanında Yiğit gerçeği öğrenecek mi-izle

Show Tv ekranının heyecan dozu yüksek dizisi Asla Vazgeçmem 32. bölüm fragmanları yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Asla Vazgeçmem 32. bölüm fragmanında Yiğit gerçekleri öğrenecek mi? Asla Vazgeçmem 32. bölüm fragmanı ile izleyenleri ekrana kilitleyecek. Asla Vazgeçmem 32. bölüm fragmanları ve tüm detayları haberimizde...

Asla Vazgeçmem 32. bölüm fragmanında Yiğit gerçeği öğrenecek mi-izle

ASLA VAZGEÇMEM 32. BÖLÜM ÖZETİ

Yiğit'in Nur'u bırakmaya niyeti yok!

Yapımcılığını Gold Film’in üstlendiği Asla Vazgeçmem, Perşembe akşamı saat 20.00’de yeni bölümü ile Show TV’de izleyicileriyle buluşacak.

İclal’in Mert üzerinden yaptığı insafsız bir oyun nedeniyle, Yiğit ve Nur’un baş başa geçirdikleri günler kısa sürmüştür. Yiğit oğlunun yanına koşarken, Nur da büyük bir adım atarak Kerem’in teklifini kabul edecektir. Amacı; Yiğit’i kendinden uzak tutarak, artık bir ilişkileri olamayacağına onu da inandırmaktır. Kerem’in planı işlemeye başlamış, Nur ona komşu olmuştur. Ancak bu gidişe ilk tepki hem de çok tehditkar bir şekilde Hazal’dan gelir.

Babalık testi sonucu Elmas’ın gerçeği söylediğini anlayan Cahit, Nazan’la ipleri kopararak soluğu Elmas’ın yanında alır. Yıllarca sürdürdüğü yalanın ortaya çıkmasıyla Cahit’i kaybeden Nazan için artık yaşamanın bir anlamı kalmamıştır. Mert’in iyileşmesiyle rahatlayan İclal ve Aytül’ün huzurunu, eve geri dönen Fırat bozacaktır. Fırat; hiç de kolay lokma olmadığını artık açık açık göstermeye başlayacaktır. Kerem’in planını gören Yiğit, Nur’un neden bu oyunun içinde yer aldığını anlasa da olayların önüne geçemez. Kerem’in durmaya niyeti yoktur. Ancak Yiğit Nur’dan asla vazgeçmeyecektir.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

“Asla Vazgeçmem”in 31. Bölümünde; Nur’un Kerem’in yan evine taşınması bardağı taşıran son damla olur ve Yiğit Nur’u kaçırır. Amacı birkaç gün başbaşa kalarak tüm sorunlarını konuşarak çözmek ve Nur’a asla ondan vazgeçmeyeceğini göstermektir. Bebeği aldırması için İclal’i ikna edemeyen Aytül’ün bu sefer hedefinde Fırat vardır. Fırat’ı kızından uzak tutmak için herşeyi yapabileceğini hem İclal’e hem de Fırat’a çok açık bir şekilde gösterir.

Mahkeme yolunu açarak Cahit’e babalık testi yaptıran Elmas, sonucun çıkacağı gün Nazan’la karşı karşıya gelir. Gerçeğin ortaya çıkmasına saatlar kaldığına güvenerek Nazan’ı kışkırtır. Ancak Nazan’ın tepkisi Elmas’ın bile tahmin edemeyeceği kadar şiddetli olacaktır. Nur’la birlikte ortadan kaybolan Yiğit’i eve döndürmek için harekete geçen İclal’in yine en büyük kozu Mert’dir. Yiğit ve Nur başbaşa geçirdikleri günlerde hem sık sık kapışacak, hem de birbirlerinin yaralarını saracaktır. Ancak onları yine büyük bir sürpriz beklemektedir.

Haberin Devamı