Gazete Vatan Logo
Magazin Aşk Yeniden 4. bölüm fragmanı yayınlandı - izle

Aşk Yeniden 4. bölüm fragmanı yayınlandı - izle

Aşk Yeniden dizisinde bu Şevket'in amacı açığa çıkıyor. Geçtiğimiz hafta 3.Bölümünde yaşananların ardından, seyirci yeni bölüm fragmanını merak ediyordu. Beklenen Aşk Yeniden 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Video izleme linki ve özeti haberimizde bulabilirsiniz...

Aşk Yeniden 4. bölüm fragmanı yayınlandı - izle

Aşk Yeniden 4.bölümde neler yaşanacak? Dizinin bu haftaki bölümünde ki aile arasında kavga büyüyor. Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy olduğu dizi FOX TV'de yayınlanmaktadır. Gittikleri Amerika'dan hayal kırıklığıyla dönen Zeynep ve Fatih, ailelerinin baskısından kurtulmak için evlilik oyunu oynar. Dizinin yönetmenlik koltuğunda Ersoy Güler oturuyor. İşte Aşk Yeniden dizisinin 4.Bölümünde yaşananlar:...

Şekercizadeler’den intikam almaya yemin eden Şevket, planını devreye sokar. Zeynep bile babasından böyle bir hamle beklemez. Şevket’in bu sefer de Selin’i kaçırtması, iki aileyi yeniden birbirine düşürür. Fatih ve Zeynep bir koldan, Selin’i aramaya başlamıştır. Fakat bu arayış, onların da başının derde girmesine sebep olur. Mukaddes de boş durmaz ve bu meseleyi kendi yöntemleriyle çözmeye karar verir.

Fakat kendi kazdığı kuyuya kendi düşer. Ama pes etmeye niyeti yoktur. Bu kez devreye daha büyük bir plan sokar. Planı başarıyla sonlanacak gibi görünse de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.



ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ KİMDİR?

Özge Özpirinçci 1 Nisan 1986 İstanbul doğumlu Türk reklam ve dizi oyuncusu. İlkokul ve ortaokulu İstanbulda okudu. Lise eğitiminde AFS programı ile bir yıl Amerika Birleşik Devletleri'nde okudu. Daha sonra Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri bölümünden 2008 yılında mezun oldu.Annesi İngilizce öğretmenidir. İlk olarak Cesaretin Var mı Aşka ve Kavak Yelleri dizilerinde oynadı.

Haberin Devamı


Ayrıca Eti Browni ve Algida Cornetto reklamlarında da oynamıştır.

Şirin yüzü ve sempatik oyunculuğu ile iyi iş çıkaran genç oyuncu Kavak Yelleri dizisinde uçuk kaçık ama bir o kadar da duyarlı kanser hastası bir kız olan Ada'yı canlandırmaktaydı. Bu dizide sadece beş bölüm oynadı.

Show Tv'de yayınlanan duygusal, dram gençlik dizisi Melekler Korusun'da İpek Taşkır adlı üniversite öğrencisi bir karakteri başarıyla oynadı. Dizi 73. Bölümü ile son kez ekranlarda görüldü.

Özpirinçci, ayrıca 2010 yılında vizyona giren Zülfü Livaneli'nin yönettiği Veda filminde Fikriye Hanım karakterini oynamıştır. Ayrıca 2010 'da Show Tv kanalında yayınlanan ve 11. Bölümü ile yayınından Kaldırılan Deli Saraylı isimli dizide altı dil bilen "Dilruba" karakterini canlandırmaktaydı.

Anadolu Kartalları filminde Üstteğmen Ayşe Dinçer'i canlandırdı. ATV'de yayınlanan Al Yazmalım dizisinde ise baş rol olan Asiye karakterini oynamıştır ve TRT Okul'da yayınlanan Toplu Hayat adlı programda sunuculuk yaptı. Kayıp filminde de rol almıştır. 2013 yılından beri Aramızda Kalsın adlı dizide Görkem karakterini canlandırmıştır. 2014 yılında çekilen Karışık Kaset filminin başrol oyuncusudur. 2015 yılında Aşk Yeniden dizisinin başrol oyuncusudur.

BUĞRA GÜLSOY KİMDİR?

Behiç Buğra Gülsoy 22 Şubat 1982, Ankara doğumlu Türk tiyatro, film ve dizi oyuncusu. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara'da tamamlamıştır. 13 yaşında ilk sahne deneyimini yaşamıştır. Doğu Akdeniz Üniversitesi'nin mimarlık bölümünden 2004 yılında mezun olan Buğra Gülsoy, Kıbrıs'ta bulunduğu süre içerisinde Kıbrıs Devlet Tiyatrosu'nda çeşitli oyunlarda rol almış, aynı zamanda kısa film yönetmenliği ve oyunculuk da yapmıştır.

Bu filmler; Trio, Heterotopya, İnsan Üçleme, Alt Üst, Nar Yarası ve Mutlu Sondur. Kıbrıs Film Derneğinin kurucularından biri olan Gülsoy, aynı zamanda Uluslararası Kıbrıs Kısa Fim Festivali'nin proje tasarımcısı ve direktörüdür.

Birleşmiş Milletler Kalkınma Projesi kapsamında düzenlenen bir yarışmada filmcilik üzerine eğitim aldı.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

İlk kez 2008 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan Hepimiz Birimiz İçin adlı dizi filmin başrol oyuncusu olarak Nazım karakteri ile Türk izleyicilerinin karşısına çıkan oyuncu, dizinin ardından yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül`ün yaptığı Güneşi Gördüm filminde Berat karakteriyle beyazperdeye adım attı.

Ardından Atv`de yayınlanan Unutulmaz adlı dizide Tolga karakterini canlandırdı. Derviş Zaim tarafından yönetilen ve ilk gösterimi 2010 Altın Portakal Film Festivali'nde yapılan ve 2011 yılında gösterime girmiş olan Gölgeler ve Suretler isimli filmde Ahmet isimli bir Türk gencini canlandırmıştır.

Kanal D'de yayınlamakta olan Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisinde bir sezon boyunca Vural karakterini canlandırmıştır. Kanal D'de yayınlanan, Kuzey Güney isimli dizide Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolleri paylaşmış ve bu dizide Güney Tekinoğlu karakterini canlandırmıştır. Şuan FOX Tv de yayınlanan Aşk Yeniden adlı dizide Özge Özpirinçci ile başrolü paylaşmaktadır.

Ankara doğumlu olan oyuncu İstanbul'da ikamet etmektedir. Tiyatro hayatına arkadaşları Serhat Teoman, Fatih Sönmez ve Emre Erkan'la birlikte kurduğu Tiyatro Kutu ile devam etmiştir. Tiyatro Kutu'nun kapanmasının ardından Serhat Teoman ve Emre Erkan'la birlikte kurdukları GET Yapım ile sinema ve tiyatro çalışmalarına devam etmektedir. Kendisi ile aynı mesleği paylaşan Burcu Kara ile 2011 yazında evlenmiş; 2 Ağustos 2012 tarihinde boşanmıştır.

Haberin Devamı