Gazete Vatan Logo
Magazin Armağan Çağlayan'ın sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme!

Armağan Çağlayan'ın sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme!

Televizyon yapımcısı ve programcısı Armağan Çağlayan, akciğerinde kitle tespit edildiğini ve yapılan tetkikler sonucunda kitlenin yüksek ihtimalle kanserli olduğunu geçtiğimiz haftalarda sosyal medyadan duyurmuştu. Çağlayan, sağlık durumuyla ilgili yeni bir gelişmeyi paylaştı.

Armağan Çağlayan'ın sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme!

Armağan Çağlayan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla sevenlerini üzen bir haber duyurmuştu. Çağlayan, "Yakın zamanda yaptırdığım yıllık sağlık taramasında akciğerimde bir kitle tespit edildi ve yapılan tetkikler sonucunda bugün kitlenin yüksek ihtimalle kanserli olduğu ortaya çıktı" demişti.

Çarşamba günü ameliyat olacağını açıklayan Çağlayan'dan yeni paylaşım geldi. Alınan biyopside hastalığın lenflerine bulaşmadığı müjdesini veren Çağlayan, şunları söyledi:


"Selamlar… Cuma günü lenflerime yürüyüp yürümediğinin tespit edilmesi için lenflerimden parça alınıp biyopsiye yollandı. Şükür, lenflerim temiz. Lenflerime yürümemiş. Çarşamba günü bir operasyon geçireceğim. Operasyonla kitle ciğerimden alınacak. Operasyondan sonra nasıl bir tedavi uygulanacağına genetik testiyle karar verilecek. Ameliyattan sonra görüşmek üzere… Herkese her şey için çooook teşekkürler… Sevgiler…"