Gazete Vatan Logo

MFÖ sahne alıyor!

Açıkhava Konserleri kapsamında, 21 Eylül Cumartesi gecesi Türk müzik sahnesinin efsanevi grubu MFÖ’yü ağırlıyor. Temmuzda da bir konser veren MFÖ bir kez daha Vadi Açıkhava sahnesinde.

MFÖ sahne alıyor!

1971’de ‘Türküz Türkü Çağırırız’ plaklarıyla kariyerlerine start veren MFÖ, 1984'te çıkan ‘Ele Güne Karşı’ albümüyle birlikte toplam 13 albümde (3 best of, 10 stüdyo albümü) dillere dolanan sayısız şarkılarıyla adlarını şimdiden Türkiye tarihine altın harflerle yazdırdı. Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur’dan oluşan grup temmuzda çıktıkları Vadi Açıkhava sahnesine tekrar çıkacak. 50 yıla yaklaşan müzik geçmişleriyle üç nesle seslenen MFÖ farklı yaşlardan oluşan bir hayran kitlesine sahip. Vadi Açıkhava, 21 Eylül cumartesi akşamı 5 bin kişinin hep bir ağızdan söyleyeceği ‘Ele Güne Karşı’, ‘Güllerin İçinden’, ‘Mazeretim Var Asababiyim Ben’,‘Olduramadım, ‘Vurgun Yedim’ şarkılarının sözleriyle yankılanacak.


Açıkhava Konserleri eylülde iki konserle son bulacak:

22 Eylül’de Karadeniz Gecesi ile müzisyenliğinin yanısıra oyunculuğu ile son dönemde adından söz ettiren Öykü Gürman; İmera, Merve Yavuz ve Ekin Uzunlar sahnede olacak.

Eylül programının kapanışını ise 27 Eylül’de Türk pop müziğinin güçlü ve sevilen sesi Funda Arar yapacak

Haberin Devamı