Gazete Vatan Logo

Brandverse Awards son başvuru tarihi uzatıldı!

En başarılı marka ve ajansların belirleneceği Brandverse Awards başvuruları katılımcıların yoğun talebi üzerine 13 Nisan’a dek uzatıldı.

Brandverse Awards son başvuru tarihi uzatıldı!

1 Mayıs 2022 – 1 Nisan 2023 arasında üretilen tüm eski ve yeni nesil pazarlama ve iletişim çalışmalarıyla Brandverse Awards’un 360 derece kapsayıcılığa sahip Sosyal Medya ve Dijital, Medya, Film, PR, Sosyal Sorumluluk ve Sürdürülebilirlik, Deneyim Tasarımı ve Craft bölümleri altındaki kategorilere online olarak başvuruda bulunabilinecek.

Markaların sosyal medyada sergiledikleri performansı ve dijitalde gerçekleştirdikleri projeleri ödüllendiren Türkiye’nin en kapsamlı sosyal medya ödülleri Social Media Awards Turkey bu yıl da geçtiğimiz yıl olduğu gibi Brandverse Awards çatısı altında gerçekleştirilecek.

2018’den bu yana Marketing Türkiye ve BoomSonar iş birliğiyle hayata geçirilen Social Media Awards Turkey, geçen sene itibariyle pazarlama evreninin tüm kollarını kapsaması üzere yeni başvuru döneminde Brandverse Awards olarak yeni kimliğine kavuştu. Değerlendirme yapısı, kategorileri ve ödülleri önceki yıllarla benzer şekilde devam eden yarışma başvuruları Brandverse Awards web sitesinden online olarak alınıyor. Social Media Awards Turkey bölümünde yarışmacıların başvuru yapabilecekleri; Özel Gün Kampanyası, Sosyal Medya Kampanyası, Gerçek Zamanlı Kampanya, Mobil Uygulama ve Kurumsal Web Sitesi gibi 22 farklı kategori bulunuyor.

Haberin Devamı

SocialBrands Veri Analitiği bölümündeyse 50’den fazla sektörde markaların 1 Nisan 2022 – 1 Nisan 2023 aralığında sosyal medya performansına göre kazananlar, başvuru süreci olmadan tamamen veriye dayalı olarak belirleniyor. Bölümde ayrıca ünlü isimlerin online varlıklarının hem verilere dayalı hem de jüri tarafından değerlendirilmesiyle kazananları belirlenen özel kategoriler de bulunuyor.Pazarlama ve Iletişim faaliyetleri için sektör dinamikleri göz önünde bulundurularak özenle oluşturulmuş bölümleriyle markalar için kapsamlı kategoriler sunan Brandverse Awards’da, geçmişte Social Media Awards Turkey’de yer alan kategorilerin yanı sıra Medya, PR, Film, Sosyal Sorumluluk ve Sürdürülebilirlik, Deneyim Tasarımı, Strateji ve Craft Bölümleri yer alıyor.

Haberin Devamı