Gazete Vatan Logo

Kanlı ay tutulması bitişlerin başlangıcı olacak

Psiko-astrolog Ece Güzelküçük 28 Temmuz’da gerçekleşen kanlı ay tutulmasının hangi burca ne getireceğini yorumladı.

Kanlı ay tutulması bitişlerin başlangıcı olacak

Aslanlar için yeni bir döngü

28 Temmuz’da gerçekleşen ay tutulması ile bilinenin aksine korkularımız tetiklenmeyecek. Bir yıllık sürecin başlangıcı niteliğindeki bu tutulma hayatımızdaki bitişlerin zeminini hazırlıyor. Bilinç-bilinçaltı karşıtlığını anlatıyor. Bastırdığımız konularla yüzleşmeye ve el sıkışmaya hazır mıyız? Ay tutulmaları dolunay ile birlikte gerçekleştiği için yoğun enerjiyi önceden hissetmeye başlarız. Tutulmalar, hayatımızdaki değişimleri başlatmak için destek veren güçlü enerjileri beraberinde getirir. Gökyüzündeki etkiler sadece enerji kanallarıdır, bize zarar verme amacı gütmezler...

Yükselen koç ve koç burçları:

1 yıl süresince sezgilerinizi tayin etmenizi öneriyorum çünkü sezgilerinizin sesi hiç olmadığı kadar yüksek çıkacak. Bir süredir bastırdığınız konularla yüzleşmek ve olası bilinçaltı krizlerini alt etmek için çok güçlü olacağınızı rahatlıkla söyleyebilirim. Yaratıcılık gerektiren konularla ilgili çalışmalar için kolları sıvamaya başlayabilirsiniz.

Yükselen boğa ve boğa burçları:

Haberin Devamı

1 yıl boyunca sosyal ilişkilerinize ağırlık vermek size iyi gelecek. Arkadaşlarınızla vakit geçirmek, uzun süredir vakit ayırmadığınız sosyal aktivitelere öncelik vermek tazelik katacak. Hayatımızın kalitesini, kurduğumuz ilişkilerin kalitesi belirliyor sevgili boğa’lar. Umutlar,hayaller ve arkadaşlıklar bu üç kelime bu yılınızı mercek altına alacak.

Yükselen ikizler ve ikizler burçları:

Bu yıl boyunca pür dikkat kariyerinize yatırım yapacaksınız. Özveri ve fedakarlık iş hayatınızın gidişatını etkileyecek. Uzun vadeli hedefleriniz doğrultusunda sabretmek çok önemli pes etmeyin. Toplumdaki rolünüzü düşünecek. Neyi iyi yaptığınızı bulacak ve onu şeyi en iyi şekilde sunacaksınız.

Yükselen yengeç ve yengeç burçları:

Seyahat etmek, rutinin dışına çıkmak özellikle ay tutulmasından sonra majör konularınızdan birisi olacak. Yeni bilgi ile duygular değişir. Büyük resmi görmeye odaklanacaksınız. Her insandan öğrenecek bir şeyinizin olduğunu unutmayın. Evren insanlar vasıtasıyla sizlere mesaj veriyor.

Haberin Devamı

Yükselen aslan ve aslan burçları:

Ortaklıklar, finansal kaynaklar gündeminizi dolduracak. İş birliğine gidebilir, yeni bir ortaklık kurmak için görüşmeler yapabilirsiniz. Partnerinizle ortak bir bütçe oluşturabilirsiniz. Hayallerinizi somutlaştırmak için adımlar atabilirsiniz. Hiç beklemediğiniz bir yerden gelecek bir para sizi rahatlatabilir. Sevgi ve gülümseme bile size kat kat dönecek.

Yükselen başak ve başak burçları:

Kurban-Kurtarıcı rollerine girerek aşk yaşamayı çok sevdiğinizi biliyorum. Kurban rolünü üstlenmemeye dikkat edin. Alma-verme dengesi eşit ilişkiler kurmak kendi benliğinizi korumak açısından oldukça önemli. Sınırları koruyabilmeye özen gösterirseniz kendinizi mağdur ve yorgun hissetmezseniz sevgili başaklar. İlişkinizle ilgili önemli bir karar almaya hazır mısınız?

Yükselen terazi ve terazi burçları:

Ana konularınız sağlığınız ve iş hayatınız olacak. Bir süredir kendinizi ihmal ettiğinizi fark edebilir, kendi hikayenize yatırım yapmanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Sağlık kontrolleri için vakit ayırın. Ne kadar mutlu bir hayat yaratırsanız o kadar sağlıklı olursunuz. Yaptığınız işten ne oranda keyif aldığınızı sorgulayın. Çalışma alanınızda küçük dğişiklikler yapmaya ne dersiniz?

Haberin Devamı

Yükselen akrep ve akrep burçları:

Aşk hayatınız gündemi dolduracak. Bir süredir rutine döndüğünü düşündüğünüz ilişkinizi canlandırmak için kolları sıvayabilirsiniz. Tutku, aşk ve tazelik bu süreçte size destek verecek üç önemli kelime. Hepimizin de bildiği gibi siz tutkuyla nefes bulan bir burçsunuz. Mevcut ilişkinizde artık tutkunun olmadığını,tükendiğini hissediyorsanız yenilemek yine sizlerin elinde. Aşk mı kontrol mü? Bu ikisinin arasında bir seçim yapmak durumunda kalabilirsiniz.

Yükselen yay ve yay burçları:

Geçmiş ve ev temaları ana konular olacak. Bir süredir kendinizle vakit geçiremediğinizi düşünüp özgürlük alanınızın kısıtlandığına inanıyorsanız kendinizle vakit geçirmek iyi gelecektir. Biraz dinlenmek, mola vermek daha kuvvetli ilerleme kaydetmek adına oldukça önem taşıyor. Ailenizle zaman geçirip ilişkilerinizi düzeltin.

Haberin Devamı

Yükselen oğlak ve oğlak burçları:

İletişim kurma biçiminizi mercek altına alacaksınız. Bu konuda ihtiyatlısınız. Ani olan her şey sizi korkutuyor. Bu süreçte duvarlarınızı kırmanız gerekebilir. Aslında bir süredir istediğiniz şey birinin yanında savunmasız olabilmek. İkili iletişimde yapacağınız her türlü esneklik içeren değişim sizlere çok iyi gelecek. Bu ilk adımı atmakta olabilir, gururunuzu yenmek olabilir.

Yükselen kova ve kova burçları:

1 yıl süresince sahip olduklarınızı sorgulayacak güvenlik alanınızda küçük değişiklikler yapacaksınız. Hepimizin de bildiği gibi inatçı bir burca mensupsunuz. Direnmek ucunda mantıklı bir sonuç varsa güzeldir sevgili kovalar. Keskin olmak size fayda getiriyor mu? İsterseniz bu soru üzerinde biraz düşünün. Sert olan kırılır.

Yükselen balık ve balık burçları:

Evrenle bir bütün olduğunuzu fark edeceksiniz. Fırsatlar, şanslar ve güzellikler bu birliğin içinde tam ve eşsiz olduğunuzu idrak ettiğiniz an gelecek. İlişkinizin uzun süredir yaşamadığınız kadar özel olduğunu görebilirsiniz. Büyüleyici olan şey kusurları görmemek değil, kusurlara rağmen birini sevmeye devam edebilmektir. Hikayenizin baş kahramanı olmaya hazır mısınız?