Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti! MEB'den flaş karar! Resmen değişti, bütün okullarda başlıyor! Yarıyıl tatili ve...
Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti! MEB'den flaş karar! Resmen değişti, bütün okullarda başlıyor! Yarıyıl tatili ve... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. MEB'den son dakika kararı. Resmen değişti. Tüm Türkiye'deki okullarda başlıyor. Tek tek açıklandı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), yıl sonuna kadar okul kütüphanelerindeki kitap sayısının 100 milyona çıkarılmasının hedeflendiğini duyurdu. Öte yandan Okullarda yarıyıl tatiliyle ilgili flaş açıklama. Resmen belli oldu. Bakan Özer duyurdu. Yarıyıl tatili öne alınacak mı? sorusunun cevabını milyonlarca öğrenci ve veli merak ediyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, katıldığı canlı yayında yarıyıl tatilinin öne alınıp alınmayacağı ve yüz yüze eğitim konularında açıklama yaptı. Bakan Özer, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: Yüz yüze eğitme ara verip uzaktan eğitim en üst teknoloji ile devam etsek bile diğer bahsetmiş olduğum kayıpları telafi etmemiz mümkün değil. Sık sık illerimiz geziyorum. Her sınıfta öğrencilerimize soruyorum, ‘okulları kapatalım mı?’ herkes ‘hayır’ diyor. Omicrona karşı duyarsız olduğumuz anlamına gelmiyor bu. İki hafta sonra tatil devreye girecek. Ara tatili bir hafta öne almak gibi bir plan yok.
9.01.2022 Eğitim
Okullarda yarıyıl tatiliyle ilgili flaş gelişme! Resmen belli oldu, 1 hafta...
Okullarda yarıyıl tatiliyle ilgili flaş gelişme! Resmen belli oldu, 1 hafta... Okullarda yarıyıl tatiliyle ilgili flaş açıklama. Resmen belli oldu. Bakan Özer duyurdu. Yarıyıl tatili öne alınacak mı? sorusunun cevabını milyonlarca öğrenci ve veli merak ediyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, katıldığı canlı yayında yarıyıl tatilinin öne alınıp alınmayacağı ve yüz yüze eğitim konularında açıklama yaptı. Bakan Özer, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: Yüz yüze eğitme ara verip uzaktan eğitim en üst teknoloji ile devam etsek bile diğer bahsetmiş olduğum kayıpları telafi etmemiz mümkün değil. Sık sık illerimiz geziyorum. Her sınıfta öğrencilerimize soruyorum, ‘okulları kapatalım mı?’ herkes ‘hayır’ diyor. Omicrona karşı duyarsız olduğumuz anlamına gelmiyor bu. İki hafta sonra tatil devreye girecek. Ara tatili bir hafta öne almak gibi bir plan yok.
6.01.2022 Eğitim