Yeni Bölüm

Yeni Bölüm

Son dakika yeni bölüm haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni bölüm ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni bölüm haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Bölüm

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni bölüm gelişmeleri de dahil olmak üzere 11.394 yeni bölüm haberi bulunmuştur. Tüm yeni bölüm haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ece Sükan “Taş Kağıt Makas” dizisine konuk oluyor
Ece Sükan “Taş Kağıt Makas” dizisine konuk oluyor Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nun kadrosuna sürpriz bir isim katılıyor. Hikayesi kadar kadrosuyla da dikkatleri üzerine çeken dizinin yeni bölümüne ünlü isim Ece Sükan konuk oluyor.
15.04.2024 Magazin
Yargı’da nefesler tutuldu! Eren’in gizli yürüttüğü plan ortaya çıkacak mı?
Yargı’da nefesler tutuldu! Eren’in gizli yürüttüğü plan ortaya çıkacak mı? Nefesleri kesecek, heyecan dolu bölümden yeni tanıtım yayınlandı. Yargı dizisi 14 Nisan 2024 Pazar akşamı yeni bölümüyle izleyicilerle buluşacak.
14.04.2024 Magazin
Survivor’da yumruk yumruğa kavga! Yunus Emre ile Ogeday diskalifiye mi olacak?
Survivor’da yumruk yumruğa kavga! Yunus Emre ile Ogeday diskalifiye mi olacak? Survivor All Star'ın yeni bölüm fragmanı yayınladı. Bu bölümde Ogeday Girişken ile Yunus Emre Özden kafa kafaya gelerek kavga ettiği görüldü. Görüntüler Yunus Emre ile Ogeday diskalife olacak mı sorusunu akıllara getirdi. İşte detaylar...
13.04.2024 Magazin
Bu akşam Yalı Çapkını yeni bölümü var mı, 12 Nisan Yalı Çapkını bugün yayınlanacak mı?
Bu akşam Yalı Çapkını yeni bölümü var mı, 12 Nisan Yalı Çapkını bugün yayınlanacak mı? Yalı Çapkı'nın 66. Bölümünün bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. Bayram nedeniyle birçok dizinin ekran macerasına ara verilince, Yalı Çapkını yeni bölüm bu akşam var mı? Yalı Çapkını 66. bölümü ne zaman yayımlanacak? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
12.04.2024 Magazin
12 Nisan Kızılcık Şerbeti var mı, bu akşam Kızılcık Şerbeti yayınlanacak mı? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman?
12 Nisan Kızılcık Şerbeti var mı, bu akşam Kızılcık Şerbeti yayınlanacak mı? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman? Bu Akşam Kızılcık Şerbeti var mı, 12 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman? Bayram nedeniyle ara verilen dizilerin akıbeti sorgulanıyor. Kızılcık Şerbeti hayranları bu akşam dizinin yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediliyor. Peki, Kızılcık Şerbeti bu hafta var mı, Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman?
12.04.2024 Magazin
Bahar dizisi yeni bölüm bu akşam var mı? 9 Nisan Salı Bahar yeni bölüm neden yok? İşte Show Tv yayın akışı
Bahar dizisi yeni bölüm bu akşam var mı? 9 Nisan Salı Bahar yeni bölüm neden yok? İşte Show Tv yayın akışı Show Tv'de yayınlanan Bahar dizisi bu akşam var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrollerinde olduğu MF Yapım imzalı Bahar, Salı günleri ekrana geliyordu. Geniş bir izleyiciye sahip olan Bahar 9 Nisan yeni bölümü yayınlanacak mı? Bahar bugün neden yok? İşte 9 Nisan Show Tv yayın akışı
9.04.2024 Magazin
Kim Milyoner Olmak İster bu akşam var mı? 7 Nisan Milyoner yeni bölüm yayınlanacak mı?
Kim Milyoner Olmak İster bu akşam var mı? 7 Nisan Milyoner yeni bölüm yayınlanacak mı? Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğunu yaptığı bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster Pazar akşamları ekrana gelmeye devam ediyor. Ancak 7 Nisan ATV yayın akışında yer almayan yarışmanın yeni bölümü için izleyici de araştırmaları sürdürüyor. Peki bu akşam Milyoner yeni bölüm var mı?
7.04.2024 Gündem
Taş Kağıt Makas'ın yeni bölümünde Eylem Tok ve oğlunun hikayesi gündem olacak
Taş Kağıt Makas'ın yeni bölümünde Eylem Tok ve oğlunun hikayesi gündem olacak Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, yeni bölümü ile bu akşam ekrana geliyor. Türkiye’nin yakından takip ettiği yazar Eylem Tok ve 17 yaşındaki oğlunun hikâyesinin konu edildiği bölümde olaylar hız kesmeyecek.
3.04.2024 Magazin
İnci Taneleri bu hafta var mı? 4 Nisan İnci Taneleri bu Perşembe neden yok? KANAL D yayın akışı
İnci Taneleri bu hafta var mı? 4 Nisan İnci Taneleri bu Perşembe neden yok? KANAL D yayın akışı Kanal D'de Perşembe akşamları yayınlanan İnci Taneleri 4 Nisan akşamı izleyicisiyle buluşmayı planlıyor. Yılmaz Erdoğan, Selma Ergeç, Hazar Ergüçlü gibi isimlerin başrollerini paylaştığı İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı. Seyirci bunun üzerine "İnci Taneleri bu Perşembe var mı?, "İnci Taneleri 4 Nisan yok mu?" sorularına yanıt aramaya başladı. Peki İnci Taneleri yeni bölüm ne zaman?
3.04.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas dizisi gündem oldu! O sahne Eylem Tok'un oğlunu akıllara getirdi
Taş Kağıt Makas dizisi gündem oldu! O sahne Eylem Tok'un oğlunu akıllara getirdi Taş Kağıt Makas'ın yeni bölüm tanıtımındaki sahne tüm Türkiye’nin yakından takip ettiği yazar Eylem Tok ve 17 yaşındaki oğlunun hikâyesine benzetildi. Söz konusu tanıtım kısa sürede dikkatleri üzerine çekerken; sosyal medyanın da gündemine oturdu.
2.04.2024 Magazin
Survivor All Star'da ikinci eleme adayı belli oldu! Duygu dolu anlar yaşandı: 'Yatağım bomboş kaldı'
Survivor All Star'da ikinci eleme adayı belli oldu! Duygu dolu anlar yaşandı: 'Yatağım bomboş kaldı' Survivor All Star'da sakatlıkları nedeniyle diskalifiye olan Yağmur Banda ve Gizem Memiç takım arkadaşlarıyla vedalaşmak için adaya geldi. İki takımda da duygu dolu anlar yaşandı. Yaman sürekli olumsuz eleştiriler yapan takımına sistem etti. İkinci eleme adayı belli oldu. Dikkat çeken yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte detaylar...
2.04.2024 Magazin
31 Mart Yargı yeni bölüm var mı, bu akşam Yargı yok mu? Yargı dizisi seçim nedeniyle bugün var mı?
31 Mart Yargı yeni bölüm var mı, bu akşam Yargı yok mu? Yargı dizisi seçim nedeniyle bugün var mı? Yargı bu akşam var mı, yok mu? 31 Mart Pazar akşamı programları seçim nedeniyle sorgulanmaya başlandı. Bugün Türkiye sandık başına gitti. Oy sayım işleminin başlaması ve seçim yasaklarını kalkmasıyla, seçim sonuçları 2024 ekranlardan takip edilecek. Söz konusu gelişmenin ardından dizilerin yeni bölümlerinin yayınlanıp yayınlanmayacağı sorgulanmaya başlandı. Peki Yargı bu akşam var mı, Yargı yeni bölüm bugün yok mu, neden yok? 31 Mart Pazar Kanal D yayın akışı listesi…
31.03.2024 Magazin
“Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” yeni bölümüyle ekrana geliyor…
“Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” yeni bölümüyle ekrana geliyor… Kanal D’nin MF Yapım imzalı dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu bu akşamı yeni bölümü ile ekrana geliyor.
27.03.2024 Magazin
Yargı Tuğçe öldü mü? Tuğçe'ye ne oldu? Yargı Tuğçe'yi canlandıran Merve Ateş kimdir?
Yargı Tuğçe öldü mü? Tuğçe'ye ne oldu? Yargı Tuğçe'yi canlandıran Merve Ateş kimdir? Yargı dizisinin son bölümünde Tuğçe'nin başına gelenler merak konusu olmuştu. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyiciler duygu dolu anlar yaşandığı sahnelerde Tuğçe'ye ne olacağını merak etmeye başladı. Peki Yargı Tuğçe'ye ne olaca? Merve Ateş kimdir?
14.03.2024 Magazin
Survivor kaos adasına dönüştü: Nagihan gözyaşlarını tutamazken Yunus Emre sinir krizi geçirdi! İkinci eleme adayı belli oldu
Survivor kaos adasına dönüştü: Nagihan gözyaşlarını tutamazken Yunus Emre sinir krizi geçirdi! İkinci eleme adayı belli oldu Survivor All Star 2024'te talihsiz bir sakatlık yaşamıştı. Bir süredir tedavi gören Karadere'nin sağlık durumunu Acun Ilıcalı açıkladı. haftanın 2. dokunulmazlık oyunu için kırmızı ve mavi takım karşı karşıya geldi.Peki, dün akşam Survivor eleme potasına kim girdi? Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte, Survivor haftanın 2. eleme adayı ve yeni bölüm fragmanı.
11.03.2024 Magazin
Burak Yörük “Fecir” ile köşeyi döndü!
Burak Yörük “Fecir” ile köşeyi döndü! Her çarşamba akşamı yayınlanan Kanal D’nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, hikayesi ile olduğu kadar karakterleri ile de dikkat çekiyor. Çok zengin bir müteahhidin sosyopat oğlu Fecir Emirkıran’a hayat veren ünlü oyuncu Burak Yörük, “İlk bölümden sonra rolümle ilgili kötü yorumlar bekledim aslında ama herkes çok iyi yorumlar yaptı. Bu tip köşeli bir karakterle takdir toplayabilmek tabi ki çok gurur ve onur verici bir şey” dedi.
5.03.2024 Magazin
Yargı’nın yeni bölüm tanıtımı yayınlandı; Ceylin’in geçmişi başını derde sokuyor
Yargı’nın yeni bölüm tanıtımı yayınlandı; Ceylin’in geçmişi başını derde sokuyor Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in paylaştığı Yargı 85’inci bölümü ile ekrana geliyor. Çınar’ın başına bela olan dernek bu kez de Ceylin’in geçmişiyle ilgili başını derde sokuyor.
2.03.2024 Magazin
ATV Aldatmak dizisine ara verdi!  Aldatmak dizisi bu akşam var mı, neden yok?
ATV Aldatmak dizisine ara verdi! Aldatmak dizisi bu akşam var mı, neden yok? Aldatmak dizisi ATV ekranlarında yayın hayatına devam ediyor. Perşembe akşamları izleyiciyle buluşan ve yönetmenliğini Murat Saraçoğlu'nun yaptığı dizinin başrollerinde Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu yer alıyor. Ancak 29 Şubat Perşembe günün yeni bölümü beklenen Aldatmak dizisi Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçları nedeniyle ertelendi. Peki 29 Şubat Aldatmak dizisi neden yok? İşte 29 Şubat ATV yayın akışı....
29.02.2024 Magazin
Survivor bu akşam neden yok? 23 Şubat TV8 yayın akışı... Survivor yeni bölüm ne zaman?
Survivor bu akşam neden yok? 23 Şubat TV8 yayın akışı... Survivor yeni bölüm ne zaman? Rekabetin giderek arttığı Survivor All Star'da mavi takıma Batuhan Karacakaya döndü. Bugün (23 Şubat) TV8 yayın akışında Survivor'ın olmaması dikkat çekti. Peki bu akşam Survivor neden yok? Survivor yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar...
23.02.2024 Magazin
Üç Kız Kardeş yeni gününde izleyiciyle buluştu
Üç Kız Kardeş yeni gününde izleyiciyle buluştu Kanal D’nin üç sezondur ekrana gelen dizisi Üç Kız Kardeş, yeni yayın gününde izleyiciyle buluştu. Artık cumartesi akşamları izleyicilerin karşısına çıkacak dizinin dün akşam yayınlanan yeni bölümü sosyal medyada büyük beğeni toplarken, geceye ‘Kartal öldü mü?’ sorusu damga vurdu.
18.02.2024 Magazin
Survivor'da sevinci abartınca gerginlik yükseldi! Yunus Emre ile Poyraz konseyde yüzleşti! Survivor All Star 2. eleme adayı kim oldu?
Survivor'da sevinci abartınca gerginlik yükseldi! Yunus Emre ile Poyraz konseyde yüzleşti! Survivor All Star 2. eleme adayı kim oldu? Survivor All Star'ın yeni dokunulmazlık oyununda Yunus Emre ile Poyraz arasında gerginlik yükseldi. Yeni bölüm fragmanında gerginliğin had safhaya ulaştığı görüldü. Yarışmaya Yunus Emre ve Poyraz'ın sert kavgası damga vurdu. Peki, 4 Şubat Survivor'da eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı kim kazandı?
5.02.2024 Magazin
Pelin O'ndan hamileymiş! Yalı Çapkını dizisinde sır çözüldü, final gibi haber geldi!
Pelin O'ndan hamileymiş! Yalı Çapkını dizisinde sır çözüldü, final gibi haber geldi! Cuma akşamları yayınlanan Yalı Çapkını dizisinden final gibi bir haber geldi. Dizinin yeni bölüm fragmanında Pelin'in kimden hamile kaldığı sırrı ortaya çıktı. İşte detaylar...
30.01.2024 Magazin
Kızılcık Şerbeti Nilay kimden hamile kaldı, Kızılcık Şerbeti Abdullah öldü mü? Kızılcık Şerbeti Nilay hamile mi, Apo diziden ayrılıyor mu?  NİLAY MUSTAFA'YI ALDATTI MI?
Kızılcık Şerbeti Nilay kimden hamile kaldı, Kızılcık Şerbeti Abdullah öldü mü? Kızılcık Şerbeti Nilay hamile mi, Apo diziden ayrılıyor mu? NİLAY MUSTAFA'YI ALDATTI MI? Kızılcık Şerbeti 46. bölümüyle ekrana geldi. Seyircileri şaşkına uğratan dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda Apo karakterinin kalk krizi geçirdiği görülürken, Mustafa’nın Nilay’a çocuk benden değil dediği görülüyor. Fragmanı izleyen vatandaşlar “Kızılcık Şerbeti Abdullah öldü mü? Apo diziden ayrılıyor mu, Kızılcık Şerbeti Nilay kimden hamile kaldı, hamile mi?” sorularına yanıt arıyor. Peki, Kızılcık Şerbeti Nilay’ın çocuğu kimden?
20.01.2024 Televizyon
Kızıl Goncalar yayından kaldırıldı mı? 15 Ocak Kızıl Goncalar neden yok? İşte Fox Tv yayın akışı
Kızıl Goncalar yayından kaldırıldı mı? 15 Ocak Kızıl Goncalar neden yok? İşte Fox Tv yayın akışı FOX TV'de her hafta pazartesi akşamı seyircisiyle buluşan Kızıl Goncalar bu akşam TV yayın akışında yer almıyor. Geçtiğimiz hafta da ekranlara gelmemesi sebebiyle "Kızıl Goncalar yayından kaldırıldı mı, neden yok?" soruları gündeme geldi. İşte, 15 Ocak 2024 FOX TV yayın akışı ile Kızıl Goncalar yeni bölüm tarihi...
15.01.2024 Televizyon
Metin Amir şehit oluyor: Yargı Metin Amir öldü mü? Hüseyin Avni Danyal Yardı dizisinden ayrıldı mı? Metin amir neden ayrıldı?
Metin Amir şehit oluyor: Yargı Metin Amir öldü mü? Hüseyin Avni Danyal Yardı dizisinden ayrıldı mı? Metin amir neden ayrıldı? Kanal D'nin Pazar akşamlarına damga vuran dizisi Yargı yeni bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. Fragmanda Metin Amir'in (Hüseyin Avni Danyal) cenaze töreninin düzenlenmesi seyirici şok etti. Ilgaz ve Ceylin'in gözyaşlarına boğulduğu sahne sonrası "Metin Amir öldü mü?" sorusu akıllara geldi. Bu akşam 78'inci bölümüyle seyircinin karşısına çıkacak olan Yargı dizisinde Metin Amir neden öldü? Hüseyin Avni Danyal Yargı'dan ayrıldı mı? İşte detaylar...
14.01.2024 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Bölüm ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni bölüm haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.