Yankı Erel

Yankı Erel

Son dakika Yankı Erel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yankı Erel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yankı Erel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yankı Erel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yankı erel gelişmeleri de dahil olmak üzere 22 yankı erel haberi bulunmuştur. Tüm yankı erel haberleri aşağıda listelenmiştir.
İşte 2018'in önemli spor olayları
İşte 2018'in önemli spor olayları Spor dünyası 2018 yılını geride bırakırken, gündemi sarsan birçok olay yaşandı.
30.12.2018 Süper Lig
Yankı Erel, çiftlerde ABD Açık'a veda etti
Yankı Erel, çiftlerde ABD Açık'a veda etti Sezonun son grand slam turnuvası ABD Açık'ta gençler kategorisinde çiftlerde mücadele eden milli sporcu Yankı Erel ile Fin partneri Otto Virtanen, ilk turda elendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Yankı Erel ilk turu geçemedi
Yankı Erel ilk turu geçemedi Milli tenisçi, ABD Açık Gençler Şampiyonası'nın ilk turunda Arjantinli Thiago Agustin Tirante'ye 2-1 yenildi
10.11.2021 Diğer Sporlar
Yankı Erel Wimbledon'da tekler şampiyonluğunu hedefliyor
Yankı Erel Wimbledon'da tekler şampiyonluğunu hedefliyor Wimbledon Tenis Turnuvası'nda genç çiftlerde şampiyon olan Yankı Erel, "Bundan sonra hedefim Wimbledon teklerde kupayı ülkeme getirmek" dedi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
"Olimpiyatları kazanmak istiyorum"
"Olimpiyatları kazanmak istiyorum" Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulunarak şampiyonluk serüvenini anlatan Erel, "Her maça çok konsantre çıktım, o kortta %100’de %101’imi vermeye çalıştım. Kalbimi, ruhumu, her şeyimi verdim diyebilirim. Ve çok şükür kazandım" dedi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Sevgiliye ayıracak zamanım yok
Sevgiliye ayıracak zamanım yok Wimbledon’da gençler kategorisinde çiftlerde şampiyonluğa ulaşan 17 yaşındaki milli tenisçi Yankı Erel ile buluştuk ve başarısının şifrelerini konuştuk.
20.07.2018 Arşiv
Yankı'dan teniste bir ilk daha
Yankı'dan teniste bir ilk daha Wimbledon Tenis Turnuvası genç çiftlerde şampiyonluk yaşayan ilk Türk tenisçi olan Yankı Erel, 2018 Yaz Gençlik Olimpiyat Oyunları’na katılarak bir ilk daha gerçekleştirecek
10.11.2021 Diğer Sporlar
Yankı Erel: Amerika Açık’ta daha hırslı bir Yankı izleyeceksiniz
Yankı Erel: Amerika Açık’ta daha hırslı bir Yankı izleyeceksiniz Wimbledon Genç Çiftler kategorisinde şampiyon olan 18 yaşındaki tenisçi Yankı Erel, gelecek hedefleri arasında yeni şampiyonluklar olduğunu belirterek, "2-3 ay çok yoğun çalışacağım, nefes almaya bile vakit kalmayacak. Amerika Açık’ta daha hırslı bir Yankı izleyeceksiniz" dedi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Yankı Erel, Wimbledon'da tarih yazdı!
Yankı Erel, Wimbledon'da tarih yazdı! Wimbledon'da gençler kategorisi çift erkekler finalinde Yankı Erel ve partneri Virtanen, Mejia-Styler ikilisini 2-0 yenerek şampiyon oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Yankı Erel Wimbledon'da çiftlerde finalde
Yankı Erel Wimbledon'da çiftlerde finalde Sezonun üçüncü grand slam turnuvası Wimbledon'da gençler kategorisinde çiftlerde mücadele eden milli tenisçilerden Yankı Erel ile Finlandiyalı partneri Otto Virtanen, finale çıktı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Yankı Erel Wimbledon'da çiftlerde yarı finalde
Yankı Erel Wimbledon'da çiftlerde yarı finalde Sezonun üçüncü grand slam turnuvası Wimbledon'da gençler kategorisinde çiftlerde mücadele eden milli tenisçilerden Yankı Erel ile Finlandiyalı partneri Otto Virtanen, yarı finale çıktı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Yankı Erel Wimbledon'da çeyrek finalde
Yankı Erel Wimbledon'da çeyrek finalde Sezonun üçüncü grand slam turnuvası Wimbledon'da gençler kategorisinde çiftlerde mücadele eden milli tenisçilerden Yankı Erel ile Finlandiyalı partneri Otto Virtanen, çeyrek finale çıktı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Yankı Erel Wimbledon'da ikinci turda
Yankı Erel Wimbledon'da ikinci turda Sezonun üçüncü grand slam turnuvası Wimbledon'da gençler kategorisinde çiftlerde mücadele eden milli sporculardan Yankı Erel ile Finlandiyalı partneri Otto Virtanen, ikinci tura çıktı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Yankı Erel ilk turda elendi
Yankı Erel ilk turda elendi Sezonun üçüncü grand slam turnuvası Wimbledon'daki gençler mücadelesinde Türk tenisçi Yankı Erel, tek erkekler ilk turunda Fransız Arthur Cazaux'a 2-0 yenilerek elendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Yankı Erel çiftlerde ikinci turda
Yankı Erel çiftlerde ikinci turda Sezonun ikinci grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ta (Roland Garros) gençler kategorisinde çiftlerde mücadele eden milli sporculardan Yankı Erel yoluna devam ederken, Selin Övünç elendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Yankı Erel ikinci turda elendi
Yankı Erel ikinci turda elendi Sezonun ikinci grand slam turnuvası Fransa Açık'ın (Roland Garros) gençler mücadelesinde Türk tenisçi Yankı Erel, tek erkekler ikinci turunda Hollandalı Deney Wassermann'a 2-0 yenilerek elendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Yankı Erel Avustralya Açık'a veda etti
Yankı Erel Avustralya Açık'a veda etti Gençler kategorisinde Rus rakibine 2-1 kaybeden Yankı Erel turnuvadan elendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Yankı Erel Avustralya Açık'ta 3. turda
Yankı Erel Avustralya Açık'ta 3. turda Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nın gençler kategorisinde Çekyalı rakibini 2-0 mağlup eden Yankı Erel, üçüncü turda 1 numaralı seri başı Timofey Skatov ile mücadele edecek.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Pliskova çeyrek finale yükseldi
Pliskova çeyrek finale yükseldi Tek kadınlarda dünya 6 numarası Pliskova, Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nda çeyrek finale çıktı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Yankı Erel, Avustralya Açık'ta ikinci turda
Yankı Erel, Avustralya Açık'ta ikinci turda Milli tenisçi Yankı Erel, Avustralya Açık'ın gençler kategorisinde çıktığı tek erkekler ilk tur mücadelesinde ABD'li Fenty'yi 2-1 yendi.
21.01.2018 Futbol
Ergin Kırkın rekora koştu!
Ergin Kırkın rekora koştu! Genç tenisçi Ergi Kırkın, dünya gençler sıralamasında 25. basamağa çıkarak Türkiye’nin erkeklerdeki klasman rekorunu kırdı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Bu yaz odaları Ruslar’a kaptıran Almanlar 2008’de hızlı çıktı
Bu yaz odaları Ruslar’a kaptıran Almanlar 2008’de hızlı çıktı Yaz sezonunda rezervasyonlarını son dakikaya bırakan Alman turistler, odaları Ruslara kaptırınca bu yıl hızlı davrandı
17.12.2007 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yankı Erel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yankı erel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.