Türk markası Luvizco yurtdışına açılıyor
Türk markası Luvizco yurtdışına açılıyor Modacı Vildan İslam’ın 2021 yılı başında kurduğu giyim markası Luvizco yurtdışına açılıyor.
25.11.2021 Yaşam
Eski Türkiye güzeli Seda Sarıbaş da AK Parti MKYK listesinde
Eski Türkiye güzeli Seda Sarıbaş da AK Parti MKYK listesinde Miss Turkey 2006'da ‘Türkiye Güzeli’ seçilen Seda Sarıbaş da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hazırladığı 75 kişilik MKYK listesinde yer aldı. Sarıbaş, daha önce AK Parti Aydın Kadın Kolları İl Başkanlığı görevinde bulunmuştu.
24.03.2021 Siyaset
AK Parti'nin 75 kişilik MKYK listesi belli oldu!
AK Parti'nin 75 kişilik MKYK listesi belli oldu! AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi'nde Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK), Merkez Disiplin Kurulu, Siyasi Erdem ve Etik Kurulu ile Genel Merkez Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulunun yeni üyeleri belirlendi.
24.03.2021 Siyaset
Korkunç plan! 'Interpol' yalanıyla sevgilisini eve kitledi ve...
Korkunç plan! 'Interpol' yalanıyla sevgilisini eve kitledi ve... İddialara göre İstanbul'da Vildan Ç. adlı genç kadın, Volkan D. ile bir ilişkiye başladı. Yaşanan ilişki sırasında genç adam, her buluşmaya farklı lüks arabalarla gelip genç kadını üst düzey devlet görevlisi olduğuna inandırmaya çalıştı. Tanınmamak için bu lüks arabaları devletin kendisine verdiğini söyleyerek önemli adam rolüne büründü. Bu arabalarda emniyet görevlilerinin kullandığı çakar diye tabir edilen eşyanın ve sirenleri bulunduran genç adam, il il gezerek devlet büyükleri ile görüştüğünü ileri sürdü.
27.09.2020 Yaşam
Son dakika: AK Parti'nin yeni MKYK listesi belli oldu!
Son dakika: AK Parti'nin yeni MKYK listesi belli oldu! Ak Parti'nin yeni MKYK listesi belli oldu. 50 kişilik listede 29 yeni isim var. Listede 42 milletvekili 15 kadın üye yer alıyor.Listedeki en genç isim 21 yaşındaki Hatice Merve Tatar oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan 1380 oyla yeniden Genel Başkan seçildi. AK Parti'de yeni seçilen MKYK'nin ilk toplantısı, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında parti genel merkezinde bugün yapılacak. Öte yandan, AK Parti'nin 6. Olağan Büyük Kongresi'ndeki tüzük değişikliği ile 24 Haziran seçimlerinde yapılan siyasi parti seçim ittifakı tüzüğe girdi.
18.08.2018 Siyaset
Plan yaparak yaşamıyorum
Plan yaparak yaşamıyorum Vildan Atasever...
12.10.2013 Arşiv
'İki erkek aynı odadaysa zinadır!'
'İki erkek aynı odadaysa zinadır!' Sibel Üresin'den çok konuşulacak açıklama...
10.11.2012 Televizyon
Diyanet'te Sucu'yla dayanışma istifası!
Diyanet'te Sucu'yla dayanışma istifası! Diyanet Vakfı Kadın Faaliyetleri Merkezi Başkanı Ayşe Sucu’nun görevden alınmasına tepki gösteren Merkez üyesi 28 kadın istifa etti...
29.09.2021 Gündem