Vakıfbank Atm

Vakıfbank Atm

Son dakika VakıfBank ATM haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan VakıfBank ATM ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını VakıfBank ATM haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vakıfbank Atm

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vakıfbank atm gelişmeleri de dahil olmak üzere 13 vakıfbank atm haberi bulunmuştur. Tüm vakıfbank atm haberleri aşağıda listelenmiştir.
100 TL harcayan kazanıyor! Sadece yarın...
100 TL harcayan kazanıyor! Sadece yarın... Cumartesi günü 100 TL alışveriş yapanlar kazanıyor. VakıfBank'tan kredi kartı olanlar için kazandıran kampanya! VakıfBank'tan yapılan açıklamada 100 TL alışveriş yapanlar 20 TL Worldpuan kazanıyor.
17.09.2021 Ekonomi
Emekli olmak isteyene güzel haber! Maaş hemen bağlanıyor
Emekli olmak isteyene güzel haber! Maaş hemen bağlanıyor Emekli olmak isteyen binlerce kişiyi kapsıyor. Borcu olduğu için emekli olamayanlara emeklilik yolu açılıyor.Kredi desteği sağlanıyor. Borcu olduğu için emekli olamayanlara da böylece emeklilik yolu açılmış oluyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank arasında protokol imzalandı. Bağ-Kur prim borcunu kapatarak emekli olabilecek kişilere isterlerse kredi imkanı tanınıyor. Kredi kullanarak emekli olanların aylıkları hemen bağlanıyor. Bu sayede vatandaşlar kredi taksitlerini emekli maaşı ile ödeyebilecek.
4.08.2021 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu! Kredi müjdesi, azalan faiz...
VakıfBank resmen duyurdu! Kredi müjdesi, azalan faiz... VakıfBank harekete geçti. Kredi müjdesi tüm vatandaşlara duyuruldu. Yeni kredi modeli Türkiye'de ilk kez uygulanacak. Merkez Bankası faiz politikasına göre kredi faizlerinde değişiklik yapılacak. Merkez Bankası faizleri düşürdüğünde kredi faizi düşecek. Merkez Bankası tarafından faizlerin yükseltilmesi durumunda ise VakıfBank kredi faiz oranlarını sabit tutacak. Böylece tüketiciler faiz riskine karşı korunmuş olacak.
7.07.2021 Ekonomi
Destek paketi! Açıklama geldi, detaylar belli oldu
Destek paketi! Açıklama geldi, detaylar belli oldu Dev banka duyurdu. Yeni destek paketi hazırlandı. VakıfBank tarafından yapılan açıklamada destek paketinin detayları paylaşıldı. VakıfBank, Dünya Bankası ile gerçekleştirdiği 250 milyon dolarlık kaynak temini anlaşmasıyla, salgından etkilenen KOBİ'lere yönelik geniş kapsamlı bir destek paketi hazırladı.
1.03.2021 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu! Ödeme...
VakıfBank resmen duyurdu! Ödeme... VakıfBank harekete geçti ve resmen açıkladı. Dev banka yeni alınan kararı tüm müşterilerine duyurdu. Sunulan yeni hizmet ile birçok kişinin yüzü gülecek. İmzalar atıldı. Kullanılmaya başlayacak. Önemli bir destek sağlanmış olacak. VakıfBank'tan yapılan açıklamada ekonomiye önemli katlı sağlanacağı vurgulandı. VakıfBank, ödeme sistemleri alanındaki büyümesini Rusya'nın ulusal kart şeması MIR ile iş birliği yaparak artırmaya devam ediyor.
22.12.2020 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu! Flaş karar, artık...
VakıfBank resmen duyurdu! Flaş karar, artık... VakıfBank resmen duyurdu. Dev bankadan yapılan açıklamada müşterilerinin artık başka banka ATM’lerinden de QR kodla para çekebileceği belirtildi. Vakıfbank'tan yapılan açıklamaya göre, banka Bankalararası Kart Merkezi (BKM) QR kodlu ödeme hizmetlerini merkezileştirmesinin ardından, bir uygulamada daha süreci tamamladı.
22.10.2020 Ekonomi
Galatasaray CEV Şampiyonlar Ligi'nde zafere kilitlendi
Galatasaray CEV Şampiyonlar Ligi'nde zafere kilitlendi Galatasaray Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Güneyligil, "Çıkıp sadece 2 maç oynayacağız ve sonunda Avrupa'nın en büyük kupası var. Tabii ki de onu istiyoruz. Bu sene İstanbul dışında yaptığımız Avrupa maçlarının hiçbirini kaybetmedik" dedi.
1.05.2018 Galatasaray
"Lig şampiyonluğunu da istiyoruz"
"Lig şampiyonluğunu da istiyoruz" Eczacıbaşı VitrA’nın 2 orta oyuncusu VATAN’a konuştu:
10.11.2021 Voleybol
Vakıfbank rahat kazandı
Vakıfbank rahat kazandı CEV DenizBank Şampiyonlar Ligi’nde temsilcimiz VakıfBank, B Grubu 4. maçında Calcit Ljubljana’yı 25-19, 25-8 ve 25-17 şeklinde biten setlerle 3-0 mağlup etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
“Vakıfbank hayalimdi”
“Vakıfbank hayalimdi” Sarı-siyahlıların, Avrupa Şampiyonası’nın en iyi pasör çaprazı seçilen yeni yıldızı Lonneke Sloetjes, transferini şu sözlerle açıkladı:
10.11.2021 Diğer Sporlar
Efsane bir duygu
Efsane bir duygu Şampiyonlar Ligi şampiyonu olan Eczacıbaşı VitrA’da oyuncular hislerini Şampiy10’a anlattı:
10.11.2021 Diğer Sporlar
3 kupa neden olmasın!
3 kupa neden olmasın! Vakıfbank'ın genç liberosu Gizem Örge tüm kulvarlarda başarılı olacaklarına inanıyor:
10.11.2021 Diğer Sporlar
'3 kupaya da inanıyoruz'
'3 kupaya da inanıyoruz' Vakıfbank'ın Hollandalı orta oyuncusu Robin De Kruijf tüm kulvarlarda şampiyonluk istiyor:
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Vakıfbank Atm ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vakıfbank atm haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.