Vakıfbank Altın

Vakıfbank Altın

Son dakika Vakıfbank altın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Vakıfbank altın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Vakıfbank altın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vakıfbank Altın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vakıfbank altın gelişmeleri de dahil olmak üzere 125 vakıfbank altın haberi bulunmuştur. Tüm vakıfbank altın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Altın fiyatlarında flaş hareket! Bugün çeyrek ve gram altın fiyatı...
Altın fiyatlarında flaş hareket! Bugün çeyrek ve gram altın fiyatı... ABD’de hazine tahvil faizlerindeki gerileme ve perakende verisindeki duraklamayla birlikte altının ons fiyatı haftaya yükselişle başladı. Yönünü yukarıya çeviren ons altın ve Dolar TL kurundaki yükselişin etkisiyle gram altın son 6 ayın zirvesine çıktı. Gram altın fiyatı kısa vadeli hareketinin ardından yatay bir seyir iziliyor. Haftanın ikinci gününde gram altın 500 liranın altında işlem görüyor. Yatırımcı altındaki fiyatlamaları yakından takip ederken gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatları sıklıkla araştırılıyor. Peki, Altın ne olur? Altın yükselir mi, düşer mi? Gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? 18 Mayıs anlık altın fiyatları ve çeyrek altın, gram altın, tam altın alış satış fiyatları...
18.05.2021 Ekonomi
Altın fiyatlarında kritik seviye! Bugün gram altın fiyatı...
Altın fiyatlarında kritik seviye! Bugün gram altın fiyatı... Altının ons cinsi, orta vadeli yükseliş trendini sürdürüyor. Altın direncini yukarı yönlü kırdı. Haftaya yükseliş eğilimi ile başlayan altın dün günü yüzde 1,4 yükselişle 1.793 seviyesinden kapattı. Fed Başkanı Powell'ın ekonomiye dair iyimser açıklamaları doların pozitif seyrine neden olurken, altını da baskıladı. Ons altında kritik seviye 1800 dolar seviyelerinde hareket ediyor. Gram altın, ons fiyatındaki yükseliş ve Dolar TL kurundaki yukarı yönlü eğilimden destek buldu. Dün altının gramı günü değer kazancı ile tamamlarken yeni güne ise yükselişle başladı. Haftaya pozitif devam eden gram altın bugün 476 TL seviyelerinden işlem görüyor. Peki, Altında son durum ne? Altının gramı ne kadar oldu? Altın ne olur? Altın yükselir mi? Gram altın kaç lira? Çeyrek altın ne kadar? 5 Mayıs altın fiyatları ve çeyrek altın, gram altın, tam altın alış satış fiyatları...
5.05.2021 Ekonomi
Altın fiyatlarında flaş hareketlilik! Bugün çeyrek ve gram altın fiyatı...
Altın fiyatlarında flaş hareketlilik! Bugün çeyrek ve gram altın fiyatı... Nisan ayını pozitif tamamlayan altın mayıs ayına yatay bir seyirle başladı. Dolardaki güçlenme altın fiyatlarını baskı altında tutuyor. Dün altının onsu günü yüzde 0.18 değer kaybı ile tamamladı. Ons altında, 100 günlük ortalamanın geçtiği 1790 seviyesinin test edilmesinin ardından 1755 seviyesine doğru satış baskısı oluştu. Gram altın Dolar TL kuru ve ons altındaki yatay seyrin etkisinde yeni aya ve haftaya sakin başlarken haftanın ikinci gününde hareketlilik gözleniyor. Nisan ayının sonlarına doğru 480 seviyesini aşarak 2021 yılının zirvesini gören gram altın bugün 475 TL seviyelerinde işlem görüyor. Yatırımcı tüm bu gelişmelerle birlikte altın fiyatlarındaki son durumu merak ediyor. Peki, Altın ne olur? Altın yükselir mi, düşer mi? Gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? 4 Mayıs anlık altın fiyatları ve çeyrek altın, gram altın, tam altın alış satış fiyatları...
4.05.2021 Ekonomi
Çeyrek ve gram altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 24 Mart güncel altın fiyatları…
Çeyrek ve gram altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 24 Mart güncel altın fiyatları… Altın fiyatları milyonların gündeminde yer almaya devam ediyor. Altının ons fiyatı bu sabah saatlerinde 1732,47$ seviyesinden işlem görüyor. ABD tahvil faizlerinde gözlenen yukarı yönlü hareket ons altını aşağı yönde baskılıyor. Dolar/TL’nin sert yükselişinin ardından dün oldukça hareketli seyreden gram altın fiyatı bugün yatay seyirler güne başladı. Peki, Çeyrek altın, gram altın fiyatı bugün ne kadar? 24 Mart canlı altın kuru, bugün anlık altın fiyatı...
24.03.2021 Ekonomi
Çeyrek ve gram altın ne kadar oldu? Güncel altın fiyatları (23 Mart 2021)
Çeyrek ve gram altın ne kadar oldu? Güncel altın fiyatları (23 Mart 2021) 23 Mart Salı altın fiyatları yatırımcı tarafından merak ediliyor. Güne yatay bir seyirle başlayan altında son dakika gelişmeleri araştırılıyor. Tahvil faizlerindeki yükseliş ve doların global bazda güçlenmesiyle birlikte spot altın fiyatları satış baskısı altında kaldı. Dün altın aşağı yönlü kırarken kısa vadeli yükseliş trendi içine girdi. Altında yaşanan hareketliliğin ardından haftanın ikinci gününde altın fiyatları geri çekilmiş durumda.Yatırımcı sıklıkla Altın yükselir mi, düşer mi? Altın Fiyatları bugün ne olur? Altın alınır mı? sorularını sorguluyor. Peki, Gram altın ne kadar oldu? Çeyrek altın ne kadar? Gram Altın'ın fiyatı ve satış fiyatları ne? Altın fiyatları, canlı altın kuru, bugün anlık altın fiyatı (Güncel)
23.03.2021 Ekonomi
Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan altın alımı için kritik karar
Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan altın alımı için kritik karar Hazine ve Maliye Bakanlığı, Ziraat Bankası ve Vakıfbank'a yetkilendirilmiş kuyum işletmelerinin ihtiyaçlarının karşılanmasını teminen işlenmemiş altın ithalatı kotası tahsis etti.
27.03.2024 Ekonomi
VakıfBank ve Eczacıbaşı, FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda finalde karşılaşacak
VakıfBank ve Eczacıbaşı, FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda finalde karşılaşacak Eczacıbaşı Dynavit'in ardından VakıfBank da FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda finale yükseldi. Tarihte ilk kez iki Türk takımı bu turnuvada karşı karşıya gelecek. Kazanan takım, kupayı kazanacak.
16.12.2023 Voleybol
İşte Atatürk'ün işaret ettiği zeki, çevik ve ahlaklı sporcular
İşte Atatürk'ün işaret ettiği zeki, çevik ve ahlaklı sporcular Türkiye, cumhuriyetin 100 yıllık tarihinde milli takım, kulüp ve bireysel anlamda birçok sportif başarıya imza attı. Bu süreçte sayısız kupa ve madalya kazanılırken Ay-Yıldızlılar, dünya sporuna damga vurdu. İşte 100 yıl içinde öne çıkan en büyük başarılar.
29.10.2023 Şampiy10
Giovanni Guidetti'den Türkiye göndermesi: İlk defa, altın madalya kazanmayı isteyen ve bu hırsa sahip bir takıma liderlik edeceğim
Giovanni Guidetti'den Türkiye göndermesi: İlk defa, altın madalya kazanmayı isteyen ve bu hırsa sahip bir takıma liderlik edeceğim Vakıfbank'ın ve Sırbistan Kadın Milli Voleybol Takımı başantrenörü Giovanni Guidetti, Türkiye hakkında dikkat çeken sözler kullandı. Öte yandan Guidetti, 2024 Paris'teki hedeflerini açıkladı.
2.10.2023 Voleybol
Bakan Kasapoğlu açıkladı! 'Tarihi başarıları mahallelerde açtığımız spor butik tesisleriyle yakalıyoruz'
Bakan Kasapoğlu açıkladı! 'Tarihi başarıları mahallelerde açtığımız spor butik tesisleriyle yakalıyoruz' Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu milletimizin iftiharı olan, göğsümüzü kabartan başarılara imza atan, şanlı bayrağımızı en yukarı çektiren gençlerimizin, son dönemde sporun her alanında destan yazdıklarına işaret ederken, ‘’Hedefimiz her alanda olduğu gibi sporda da sürdürülebilir başarıyı yakalamak’’ dedi.
24.05.2022 Şampiy10
MHP lideri Bahçeli'den fahiş kira artışları ile ilgili açıklama: Sınırlandırmak mecburiyetindeyiz
MHP lideri Bahçeli'den fahiş kira artışları ile ilgili açıklama: Sınırlandırmak mecburiyetindeyiz MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin TBMM'deki grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Vatandaşlarımızı mağdur haline getiren, zincir marketlerde peynirden yumurtaya, etten süte kadar fiyat etiketlerinin kabarmasına yol açan kimler varsa suçludur, sahnelenen kirli oyunun parçasıdır. Kiralardaki yükselişe sessiz kalamayız, konut fiyatlarındaki yükselişleri atıl vaziyette seyredemeyiz. Vahim artışları sınırlandırmak, taleplerine kulak vermek mecburiyetindeyiz" dedi. Bahçeli, İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyelikleri tartışmalarına ilişkin "Türkiye seçeneksiz değildir. Eğer şartlar içinden çıkılmaz hale bürünürse NATO’dan ayrılmak bile alternatif bir tercih olarak gündeme alınmalıdır. NATO’yla var olmadık, NATO’suz da yok olmayız " ifadelerini kullandı.
24.05.2022 Siyaset
VakıfBank Kadın Voleybol Takımı CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonu
VakıfBank Kadın Voleybol Takımı CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonu Vakıfbank Kadın Voleybol Takımı, CEV Şampiyonlar Ligi finalinde İtalyan temsilcisi Imoco Conegliano'yu yendi ve 5. kez şampiyon oldu.
22.05.2022 Voleybol
12 Mayıs Vakıfbank Fenerbahçe voleybol maçı bilet satışı bitti mi, bilet al aktif mi, fiyatlar ne? Voleybol maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?
12 Mayıs Vakıfbank Fenerbahçe voleybol maçı bilet satışı bitti mi, bilet al aktif mi, fiyatlar ne? Voleybol maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe Vakıfbank voleybol maçı bilet fiyatları ne kadar? ve Fenerbahçe Vakıfbank voleybol maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? sorularına yoğun bir şekilde yanıt aranıyor. Vakıfbank ve Fenerbahçe Opet, Misli.com Sultanlar Ligi’nde şampiyonluk için mücadele edecek. 2-2’lik serinin son maçında kazanan taraf VakıfBank olursa 13. kez lig kupasını müzesine taşıyacak, Fenerbahçe kazanırsa 5 yıl sonra ligde 6. şampiyonluğunu ilan edecek. Maç öncesi için geri sayım başlarken voleybolseverler, ''VakıfBank - Fenerbahçe Opet maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Seride durum kaç kaç?'' sorularına yanıt arıyor. Aynı zaman da henüz bilet alamayanlar ise 12 Mayıs Vakıfbank Fenerbahçe voleybol maçı bilet satışı bitti mi, bilet al aktif mi, fiyatlar ne? diye de yanıt arıyor.
12.05.2022 Basketbol
Kredi hesabı belli oldu! Yüzde 0.99- 0.89 faizli konut kredisi, kuruşu kuruşuna konut kredisi...
Kredi hesabı belli oldu! Yüzde 0.99- 0.89 faizli konut kredisi, kuruşu kuruşuna konut kredisi... Konut kredisi müjdesi! Yeni konut kredisi ile ilgili detaylar netleşti. Kimler düşük faizli konut kredisi imkanından yararlanacak? Yeni konut kredisi hesabı nasıl yapılacak? Vatandaş ne kadar kar sağlayacak? Pandemi ile birlikte kan kaybetmeye başlayan gayrimenkul sektörünün devreye alınan kredi paketleri ile hareketlenmesi bekleniyor. Artan fiyatlarla birlikte ev sahibi olma hayallerinden uzaklaşan vatandaş için konut almanın yolu açılıyor. Kiralardaki fahiş fiyat artışı birçok kişiyi satılık eve yönlendiriyordu. Satılık konutlar da artan fiyatlarla ücretli çalışanın alım gücünü zorluyordu. Peki devreye alınan kampanyalar gerçekten vatandaşın ev sahibi olmasını kolaylaştıracak mı? Kimler kampanyadan daha avantajlı olarak yararlanacak? İşte yeni konut paketleri ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...
11.05.2022 Ekonomi
İhtiyaç kredisi faiz oranları tamamen değişti! Bankalar resmen duyurdu, başvuran alıyor...
İhtiyaç kredisi faiz oranları tamamen değişti! Bankalar resmen duyurdu, başvuran alıyor... Son dakika kredi açıklaması! Ziraat Bankası, İş Bankası, Vakıfbank, Garanti BBVA, Akbank, Halkbank ve diğer bankalar tek tek duyurdu. Ramazan Bayramı öncesinde nakit para ihtiyacı olan ve çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak isteyen çok sayıda vatandaş banka kredilerine yönelmeye başladı. Kredi çekmek isteyen vatandaşlar taksitleri, geri ödemesi ve faiz oranlarında kendilerine en uygun bankayı araştırıyor. İhtiyaç kredileri için bankalar faiz oranlarını güncelleyerek müşterilerine duyurdu. Bayram öncesi birçok bankanın sunduğu faiz oranı, 1,70 seviyesinin altına düşmüş durumda. Peki güncel kredi faiz oranları ne? Kredi faiz oranlarında en uygun olan banka hangisi?
26.04.2022 Ekonomi
Fenerbahçe Opet'i yenen Vakıfbank Avrupa finalinde!
Fenerbahçe Opet'i yenen Vakıfbank Avrupa finalinde! CEV Şampiyonlar Ligi yarı final rövanşında Fenerbahçe Opet evinde Vakıfbank'ı konuk etti. Normal setlerde Fenerbahçe 3-0'lık üstünlük sağlarken altın seti kazanan Vakıfbank adını finale yazdırdı.
6.04.2022 Voleybol
Emekli promosyonuna 2022 güncellemesi! Hangi banka, ne kadar emekli promosyonu veriyor? İşte bankaların emekli promosyonları!
Emekli promosyonuna 2022 güncellemesi! Hangi banka, ne kadar emekli promosyonu veriyor? İşte bankaların emekli promosyonları! Milyonlarca emekliyi kapsıyor! Emekliye promosyon fırsatı! Emekli, dul ve yetim... Hepsi yararlanıyor. Bankaların emekliye verdiği promosyon tutarında yarış devam ediyor. Bankalar peş peşe açıkladı! 3 bin TL'ye kadar ödeme yapılıyor! Başvuran alıyor! Emekliye büyük avantaj sağlayan emekli maaşı taşıma paketlerinde güncel rakamlar belli oldu. Emekliye yapılan ödemeler bankadan bankaya değişirken, emekli promosyonlarında tutar 1500 liradan başlıyor 2.500 hatta 3.750 liraya kadar çıkıyor. Ayrıca, promosyon dışında da çeşitli fırsatlar sunuluyor. Emekli maaşını 3 yıl boyunca seçecekleri bankaya taşıma taahhüdü verenlere anında nakit promosyon ödemesi yapılıyor ve avantajlı kampanyalardan yararlanma imkanı sunuluyor Peki, Hangi banka, ne kadar emekli promosyonu veriyor? İşte bankaların emekli promosyonları ve kampanyaları!
29.03.2022 Emekli
Akaryakıt fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Benzin ve motorine yeni zam...
Akaryakıt fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Benzin ve motorine yeni zam... Benzin ve motorin fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması. EPGİS resmen duyurdu. Benzin ve motorine zam geldi. Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası’nın açıklamasına göre benzinin litre satış fiyatında 79 kuruş, motorinde 2 lira 25 kuruş artış oldu.
9.03.2022 Ekonomi
Kredi kartı kullanan, kredi çeken, borcu olan herkesi kapsıyor! İade edilecek, taksitlerde...
Kredi kartı kullanan, kredi çeken, borcu olan herkesi kapsıyor! İade edilecek, taksitlerde... Kredi çeken, taksitlerini ödeyemeyen, kredi kartı kullanan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Yeni düzenleme ile birlikte tamamen değişiyor. Tüketicileri korumaya yönelik kanunda düzenleme yapılacak. Taksitli satış sözleşmelerinde borcunu ödeyemeyenler için taksitler toplamının 10'da 1'ini oluşturma kriteri, sözleşmede yer alan satış bedelinin onda biri olacak şekilde değiştirilecek. Böylece tüketiciler, ilave vadeden yararlanmış olacak. Öte yandan 14 günlük cayma süresinde kredi borcunun tamamı ödenirse cayma hakkı kullanılmış sayılarak, iadesi gerekli olan ücretler geri ödenecek. Kredi kartı veya kredili mevduat hesabı gibi belirsiz süreli tüketici kredisi sözleşmelerinde yeni belirlenen faiz oranlarının yürürlüğe girmesi için tüketiciye 30 gün öncesinde bildirim şartı bulunuyordu. Bu şart da kaldırılacak ve tüketicilerin indirimli orandan bildirim süresi beklenmesine gerek olmadan yararlanması sağlanacak. Zorla yapılan sigortalar yasaklanacak. Devre tatil sözleşmelerinde de değişiklik yapılacak. Yenilenmiş ürünlerle ilgili düzenleme de yer alacak. İşte yeni düzenlemenin tüm detayları...
9.03.2022 Ekonomi
Altın fiyatları uçuşa geçti! Tarihi karar sonrası flaş tahmin, gram altın yeniden zirvede...
Altın fiyatları uçuşa geçti! Tarihi karar sonrası flaş tahmin, gram altın yeniden zirvede... Altın fiyatları tavan yaptı! Son dakika uyarıları art arda geldi. Dün son 1,5 yılın en yüksel seviyesini gören ons altın, yurt içinde gram altının da sert yükselmesine neden oldu. Altın fiyatlarının tırmanışa geçmesinde Rusya’nın Ukrayna’yı işgali jeopolitik riskler etkili olurken, ABD’nin ve Avrupa’nın Rusya’ya karşı art arda yaptırımları da bu yükselişi tetikledi. Bu gelişmeler sonrası yatırımcılar ‘Gram altın ne kadar oldu?’ sorusuna cevap ararken, ons altın, tam altın, yarım altın, çeyrek altın ve 22 ayar bilezik fiyatları da merak konusu oldu. Günlük bazda yüzde 4’ten fazla değer kazanan ons altın, tarihi zirve sonrası 2 bin 50 dolardan işlem görmeye başladı. 968 liraya kadar yükselerek yatırımcılarına yüzde 5 prim kazandıran gram altın ise 958 liradan işlem görüyor. İşte altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri...
9.03.2022 Ekonomi
Altında yeni dönem! Altın biriktiren herkes için geçerli, uygulama başladı...
Altında yeni dönem! Altın biriktiren herkes için geçerli, uygulama başladı... Son dakika altın açıklaması! Altın biriktiren herkesi yakından ilgilendiriyor. Yeni uygulama başladı. Devreye alınan ‘Altın Tasarruf Ekosistemi Projesi’ ile yastıkaltı altınlar güvence altına alarak finansal sisteme kazandırılacak. Yeni sistemde hedef 5 bin ton altın... Vatandaşları bilgilendirmek amacıyla internet sitesi de hazırlandı. Süreç her yönüyle detaylı şekilde anlatılıyor. Çok sayıda banka sisteme dahil edildi. Sisteme dahil olan herhangi bir bankada "Vadesiz Altın Hesabı" olması gerekiyor. Altınlar ister fiziki, ister parasal karşılığıyla hesaba yatırılacak. Sistemde, "Darphane Çeyrek Altın sistemi, Kuyumcu Altın Değerleme Sistemi, Banka Altın Değerleme Sistemi" yer alıyor. İşte yeni altın sistemi ile ilgili tüm detaylar...
2.03.2022 Ekonomi
Kredi fırsatı için hemen başvurun! 6 ay ödemesiz, 2 yıl vade; Ziraat Bankası, İş Bankası, Halkbank, Finansbank ve...
Kredi fırsatı için hemen başvurun! 6 ay ödemesiz, 2 yıl vade; Ziraat Bankası, İş Bankası, Halkbank, Finansbank ve... Kredi desteği veriliyor. Başvurular başladı, yeni kredi paketi ile ilgili detaylar belli oldu. 6 ay ödemesiz, 2 yıl vade ile kredi kullanabilecek. Ziraat Bankası, HalkBank, VakıfBank, Garanti Bankası, İş Bankası, Akbank, Finansbank ve çok sayıda daha bankadan da kredi çekilebilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duyurduğu Kredi Garanti Fonu (KGF) kefaletli (Hazine destekli) destek; yatırım destek paketi, ihracat destek paketi ve işletme ihtiyaç paketi adı altında sağlanacak. Başvurular için son tarih ne? Vade ve kredi limitleri nedir, hangi bankalar bulunuyor? Ucuz krediden kimler yararlanacak? İşte kredi desteği detayları...
24.02.2022 Ekonomi
Yeni kredi paketi devreye giriyor! 2 yıl geri ödeme yok, 8 yıl vadeli...
Yeni kredi paketi devreye giriyor! 2 yıl geri ödeme yok, 8 yıl vadeli... Yeni kredi desteği bu hafta devreye alınıyor. 2 yıl geri ödeme yok, 8 yıl vade... 3 yeni kredi destek paketi açıklanmıştı. İmalat, ihracat, tarım, turizm, teknoloji, toptan ve perakende sektörlerine kredi desteği verilecek. Yatırım destek paketi, ihracat destek paketi, işletme ihtiyaç paketi adı altında sağlanacak KGF desteğinde, yatırım destek paketi 2 yılı geri ödemesiz 8 yıl vadeli, ihracat destek paketi de 6 ayı geri ödemesiz 18 ay vadeli olarak olacak. Kredi Garanti Fonu (KGF) nedir? Yeni KGF desteği ne kadar, Kredi Garanti Fonu (KGF) destek paketinden kimler yararlanacak? İşte tüm detaylar...
21.02.2022 Ekonomi
Marketlerin indirim oyunu! Vatandaşlar fırsatçıları böyle ifşa etti! Fişlerde ve raf fiyatlarında...
Marketlerin indirim oyunu! Vatandaşlar fırsatçıları böyle ifşa etti! Fişlerde ve raf fiyatlarında... Zincir marketlerdeki fiyatlar, el yakmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan gıdada KDV'yi yüzde 8'den 1'e düşürüldüğünü açıkladı, fırsatçı marketler yine harekete geçti. Bazı marka ve marketler, önce temel gıda ürünlerinde fiyatları yükseltti, ardından da 7 puanlık indirimi yansıtarak vatandaşı aldatmaya çalıştı. Vatandaşlar sosyal medyadan fişleri paylaşarak fırsatçıları afişe etti...
17.02.2022 Ekonomi
Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank tek tek duyurdu! Flaş karar...
Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank tek tek duyurdu! Flaş karar... Kamu bankaları harekete geçti. Resmen açıklandı. Ziraat Bankası, Halkbank ve VakıfBank toplamda 48,6 milyar liralık sermaye artırımı gerçekleştireceklerini kamuoyu ile paylaştı.
17.02.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Vakıfbank Altın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vakıfbank altın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.