Bakan Özhaseki'den CNN Türk'te kentsel dönüşü açıklaması: Yüzde 50+1 tamam dediğinde işe başlıyoruz
Bakan Özhaseki'den CNN Türk'te kentsel dönüşü açıklaması: Yüzde 50+1 tamam dediğinde işe başlıyoruz Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki CNN Türk'te Fulya Öztürk'e açıklamalarda bulundu. Bakan Özhaseki deprem bölgesindeki çalışmalara değinirken, kentsel dönüşümün önemini vurguladı. Bakan Özhaseki, "Fay hatları üzerinde yapılaşma olmayacak. Dere yatakları imara açılmayacak. Sıvılaşmanın olduğu zeminlerde yapılaşmaya izin verilmeyecek. Mimarlık ve mühendislik hizmetlerinde sıfır tolerans uygulanacak" dedi.
6.02.2024 Gündem
TOKİ Sosyal Konut Projesi bir ilde talihlilerini buldu! 'Bir evim olsun çok istiyordum'
TOKİ Sosyal Konut Projesi bir ilde talihlilerini buldu! 'Bir evim olsun çok istiyordum' TOKİ Sosyal Konut Projesi ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Sivas’ta yapılan kurada yıllarca ev hayali kuran talihliler de belli oldu. Kurada engelli kategorisinden ismi çıkan Gülfidan Altun ise gözyaşlarına boğuldu.
16.12.2022 Ekonomi
Düzce TOKİ kura sonuçları nihai isim listesi 2022! Düzce TOKİ kura sonuçları sorgulama (2+1 ve 3+1 ilçe 3 Aralık Düzce TOKİ kura çekimi)
Düzce TOKİ kura sonuçları nihai isim listesi 2022! Düzce TOKİ kura sonuçları sorgulama (2+1 ve 3+1 ilçe 3 Aralık Düzce TOKİ kura çekimi) Düzce TOKİ kura sonuçları isim listesi için yapılan aramalar arttı. TOKİ 250 bin sosyal konut projesinde Düzce ili kurasının devamı bugün yapılacak. Saat 10.00'da başlayan TOKİ Düzce kura çekiminin ardından hak sahipleri kendi isimlerinin çıkıp çıkmadığını araştırıyor. Peki, Düzce TOKİ kura sonuçları nihai isim listesi açıklandı mı, Düzce TOKİ kura sonuçları nasıl sorgulanır?
3.12.2022 Ekonomi
TOKİ İstanbul Arnavutköy kura çekimi ne zaman? TOKİ İstanbul Arnavutköy kura sonuçları nasıl ve nerden sorgulanır?
TOKİ İstanbul Arnavutköy kura çekimi ne zaman? TOKİ İstanbul Arnavutköy kura sonuçları nasıl ve nerden sorgulanır?   TOKİ kura çekim heyecanı devam ederken, İstanbul'dan 1 milyon 519 bin 300 kişinin başvurduğu çekilişler 6 ilçesinde gerçekleştirilecek. Avrupa yakasında bulunan Arnavutköy TOKİ için başvuruda bulunanlar, TOKİ İstanbul Arnavutköy kura çekilişi ne zaman? sorusuna yanıt aramaya başladı.
30.11.2022 Ekonomi
TOKİ Tuzla Aydınlı kura sonuçları ve canlı yayın ekranı | İstanbul Tuzla Aydınlı TOKİ kura çekilişi ne zaman, saat kaçta? Tuzla Aydınlı Mahallesi Konaşlı Mevkii kura sonuçları sorgulama ekranı…
TOKİ Tuzla Aydınlı kura sonuçları ve canlı yayın ekranı | İstanbul Tuzla Aydınlı TOKİ kura çekilişi ne zaman, saat kaçta? Tuzla Aydınlı Mahallesi Konaşlı Mevkii kura sonuçları sorgulama ekranı… Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) tarafından İstanbul Tuzla Aydınlı Mah. Konaşlı Mevki 508 Adet Konut Projesi'nde inşa ettirilen; 2+1 nitelikli 218 adet ve 3+1 nitelikli 290 adet olmak üzere toplamda 508 adet konutun hak sahipleri arasından Konut Belirleme Kurası bugün çekilecek. Peki, İstanbul Tuzla Aydınlı TOKİ kura çekilişi ne zaman, saat kaçta? Tuzla Aydınlı Mahallesi Konaşlı Mevkii kura sonuçları sorgulama ekranı ve TOKİ Tuzla Aydınlı canlı yayın ekranı...
30.11.2022 Ekonomi
TOKİ İstanbul kurası ne zaman, saat kaçta? İstanbul Tuzla Aydınlı Mahallesi kura tarihi açıklandı!
TOKİ İstanbul kurası ne zaman, saat kaçta? İstanbul Tuzla Aydınlı Mahallesi kura tarihi açıklandı! TOKİ Sosyal Konut Projesi’nde kura heyecanı devam ediyor. TOKİ Başkanlığı yeni kura takvimini duyurdu. İstanbul için yapılacak TOKİ konutlarının kura çekiliş tarihleri belli oldu. TOKİ İstanbul Tuzla Aydınlı Mahallesi Konaşlı Mevki 508 Adet Konut Projesi’nde inşa ettirilen 508 adet konutun kura tarihini duyurdu. Peki, TOKİ İstanbul kurası ne zaman, saat kaçta? İstanbul Tuzla Aydınlı Mahallesi kura tarihi hangi gün? İşte detaylar…
27.11.2022 Ekonomi
TOKİ İstanbul Merkez arsa neresi, İstanbul Merkez nerede? TOKİ arsa İstanbul’un hangi ilçesinde?
TOKİ İstanbul Merkez arsa neresi, İstanbul Merkez nerede? TOKİ arsa İstanbul’un hangi ilçesinde? İstanbul Merkez neresi, TOKİ arsa İstanbul’un hangi ilçesinde? TOKİ Sosyal Konut projesi kapsamında 10 Ekim itibarıyla arsa satışları başladı, 7 Kasım’a kadar devam edecek. TOKİ arsalarının yapılacağı şehirler ve ilçeler belli olunca vatandaşlar arsa satışlarının İstanbul’da hangi semtlerde olduğunu sorgulamaya başladı.
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ İstanbul arsaları nerede, hangi ilçelerde? TOKİ İstanbul arsa başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir, fiyatları ne kadar? İstanbul arsa listesi ve fiyatları
TOKİ İstanbul arsaları nerede, hangi ilçelerde? TOKİ İstanbul arsa başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir, fiyatları ne kadar? İstanbul arsa listesi ve fiyatları TOKİ kapsamında başlatılan “İlk Evim Arsa” kampanyaları da başladı. Elektrik, su, doğal gaz alt yapıları ve planları tamamlanmış, inşaata hazır 29 ilde 1 milyon konut arsası sunulacak. Peki, TOKİ İstanbul arsaları nerede, hangi ilçelerde? TOKİ İstanbul arsa başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir, fiyatları ne kadar? İşte İstanbul arsa listesi ve fiyatları…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
En ince ayrıntısına kadar TOKİ Sosyal Konut Projesi! Bakanlık tek tek cevapladı! TOKİ başvuru süreci, peşinat, ödemeler, gelir durumu ile ilgili sık sorulan sorular!
En ince ayrıntısına kadar TOKİ Sosyal Konut Projesi! Bakanlık tek tek cevapladı! TOKİ başvuru süreci, peşinat, ödemeler, gelir durumu ile ilgili sık sorulan sorular! Milyonlarca kişinin beklediği TOKİ Sosyal Konut Projesi başvuru süreci başladı! Başvuru sürecinin baladığı günden bu yanan rekor başvuru yapılan TOKİ’nin ucuz konut kampanyasına başvurular artarak devam ediyor. Proje kapsamında toplamda 500 bin sosyal konut, 250 bin konut arsası ve 50 bin iş yeri yapılacak. Projeye başvuru yapmak isteyip, özel durumu ile ilgili aklında pek çok soru işareti olan vatandaşlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı merak edilen 25 soruya yanıt verdi. İşte TOKİ başvuru süreci, peşinat, ödemeler, gelir durumu ile ilgili sık sorulan sorular!
18.09.2022 Ekonomi
Sosyal konut projesi başvuru bedeli  belli oldu
Sosyal konut projesi başvuru bedeli belli oldu Milyonların merakla beklediği sosyal konut projesinde tüm detaylar belli oldu. En çok merak edilenlerden biri proje başvuru bedelinin kaç lira olacağıydı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın proje detaylarını açıklamasının ardından TOKİ tarafından başvuru bedeli de açıklandı
13.09.2022 Ekonomi
TOKİ Sancaktepe başvurusu nasıl yapılır? TOKİ Sancaktepe ev fiyatları belli oldu mu?
TOKİ Sancaktepe başvurusu nasıl yapılır? TOKİ Sancaktepe ev fiyatları belli oldu mu? TOKİ duyurdu! Başvurular 21 Mart’ta başlıyor! 420 konutluk proje için şartlar ve fiyatlar belli oldu. TOKİ’nin yurt dışında yaşayan vatandaşlara yönelik projesinde başvuru tarihi açıklandı. Peki, TOKİ Sancaktepe başvurusu nasıl yapılır? TOKİ Sancaktepe ev fiyatları belli oldu mu? TOKİ Sancaktepe projesi nerede? Sancaktepe TOKİ 2022 başvurusu nereden yapılır? İşte TOKi başvuruları için yapmanız gerekenler…
11.03.2022 Ekonomi
TOKİ resmen duyurdu! 21 Mart'ta başlıyor, başvurular e-Devlet üzerinden...
TOKİ resmen duyurdu! 21 Mart'ta başlıyor, başvurular e-Devlet üzerinden... TOKİ duyurdu, 21 Mart tarihinde başlıyor, başvurular e-Devlet üzerinden alınacak. Kura çekilişi ise 31 Mayıs'ta yapılacak. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlara yönelik İstanbul Sancaktepe’de 2+1 ve 3+1 nitelikte yapılacak 420 konutluk proje için 21 Mart’ta başvuruların başlayacağını açıkladı. 2+1 konutlar konutlar ortalama 1 milyon 430 bin olacak, yüzde 30 peşinatla 8 bin 342 lira taksitle 120 aya varan vadelerden, 3+1 konutlar 1 milyon 680 bin, yüzde 30 peşinatla 9 bin 800 lirada taksitle 120 aya varan vade seçenekleriyle satılacak.
10.03.2022 Ekonomi
TOKİ kuraları devam ediyor! Taksitler 425 TL'den başlıyor…
TOKİ kuraları devam ediyor! Taksitler 425 TL'den başlıyor… TOKİ konut satışlarına ve kuralarına devam ediliyor. 6 ilde süren konut satışında taksitler 425 TL’den başlıyor.
30.09.2021 Gündem
TOKİ kura çekilişleri ne zaman? TOKİ yüz bin konut kura tarihi ne zaman? 100 bin sosyal konut kura çekimi yeniden başlıyor!
TOKİ kura çekilişleri ne zaman? TOKİ yüz bin konut kura tarihi ne zaman? 100 bin sosyal konut kura çekimi yeniden başlıyor! Corona virüsü salgını nedeniyle alınan önlemler neticesinde 23 Mart’ta ertelenen TOKİ 100 Bin Yeni Sosyal Konut kura çekilişi yeniden başlıyor. TOKİ çekilişleri salgın nedeniyle canlı çekilmeye başlanmıştı ancak kurada çıkmayan vatandaşlar başvuru bedellerini almak için bankalara gidince yoğun yaşanmış ve kuralar ertelenmişti. TOKİ kura çekilişleri ne zaman? TOKİ yüz bin konut kura tarihi ne zaman?
24.04.2020 Gündem
TOKİ İstanbul Tuzla 3+1 kura çekilişi sona erdi| TOKİ kura çekilişi nereden takip edilir, sonuçlar nereden ilan edilecek?
TOKİ İstanbul Tuzla 3+1 kura çekilişi sona erdi| TOKİ kura çekilişi nereden takip edilir, sonuçlar nereden ilan edilecek? TOKİ İstanbul Tuzla kura çekilişi sonucunda dün 2+1 konutları sahibini buldu. TOKİ tuzla çekilişi 3+1, 4 bin konut kura çekimi ise 10:00'da başladı. Corona virüsü nedeni alınan önlemler kapsamında TOKİ İstanbul çekilişi seyircisiz gerçekleşti. Peki, TOKİ İstanbul Tuzla kura çekilişi nereden takip edilir, isim listesi nereden sorgulanır?
17.03.2020 Gündem
TOKİ çekilişi İstanbul: Tuzla TOKİ kura çekilişi ve sonuçları (16 Mart 2020) belli oldu mu? Tuzla (5 bin 750) konut projesi sonuçları nasıl sorgulanır?
TOKİ çekilişi İstanbul: Tuzla TOKİ kura çekilişi ve sonuçları (16 Mart 2020) belli oldu mu? Tuzla (5 bin 750) konut projesi sonuçları nasıl sorgulanır? TOKİ'nin yatay mimari anlayışıyla İstanbul başta olmak üzere 81 ilde 2 1 ve 3 1 planında yapacağı 100 bin sosyal konut için 24 Şubat'ta başlayan kuralar devam ediyor. Depreme dayanıklı, kimlikli, mahalle kültürünün yaşatılacağı ve yatay mimari esasıyla inşa edilecek sosyal konutlara, Türkiye genelinde vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Sosyal konutlara 1 milyon 211 bin 518 başvuru yapıldı. Toplamda 375 bin 953 ile en çok başvurunun yapıldığı İstanbul'da kuralar 16-20 Mart'ta çekilecek. Peki TOKİ İstanbul Tuzla Kura sonuçları nasıl ve nereden ilan edilecek? İstanbul TOKİ kura sonuçları isim listesi nasıl öğrenilir?
16.03.2020 Gündem
İstanbul TOKİ kura çekilişi (Tuzla TOKİ Kura sonuçları) ne zaman? TOKİ İstanbul Tuzla kura çekilişi sonuçları corona nedeniyle nasıl ilan edilecek?
İstanbul TOKİ kura çekilişi (Tuzla TOKİ Kura sonuçları) ne zaman? TOKİ İstanbul Tuzla kura çekilişi sonuçları corona nedeniyle nasıl ilan edilecek? İstanbul TOKİ kura sonuçları belirleme çekilişi için günler kaldı. 100 bin sosyal konut projesi kapsamında İstanbul Tuzla‘da yapılacak 5 bin 750 konut sahibi bekliyor. Noter huzurunda canlı olarak çekilen kura törenleri corona virüsü tedbiri bakımından sadece TOKİ’nin sosyal medya hesapları üzerinden takip edilecek. İstanbul TOKİ kura çekilişi ne zaman? TOK İstanbul Tuzla 5 bin 750 konut çekilişi nereden ve nasıl sorgulanacak? 2020 TOKİ İstanbul Tuzla Arnavutköy Başakşehir kura sonuçları ne zaman ilan edilecek?
14.03.2020 Gündem
TOKİ Körfez kura sonuçları (TOKİ körfez 1500 konutları) açıklandı mı? Körfez TOKİ 2020 kura isim listesi belli mi?
TOKİ Körfez kura sonuçları (TOKİ körfez 1500 konutları) açıklandı mı? Körfez TOKİ 2020 kura isim listesi belli mi? Kocaeli TOKİ kura sonuçları 2020 çekilişi saati merakla bekleniyor. Kocaeli ili Körfez ilçesinde yapılacak bin 500 konutun kura çekilişi saat 13.00’de olacak. TOKİ İzmit Körfez’de yapılacak bin 500 proje için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Noter huzurunda canlı çekilen kuralar, aynı zamanda TOKİ’nin sosyal medya hesapları üzerinden de izlenebilecek. Corona Virüsü tedbirleri nedeniyle çekişler sadece internet üzerinden takip edilecek. TOKİ Körfez çekiliş sonuçları isim listesi belli nasıl sorgulanır? TOKİ konutlarında sözleşme nasıl yapılır, konut seçimi nasıl olacak? TOKİ başvurusunda ismi çıkmayan kişilerin paraları ne zaman iade edilecek?
13.03.2020 Gündem
Bin 250 aile ev sahibi oldu! Kocaeli İzmit TOKİ sonuçları nasıl sorgulanır? TOKİ İzmit kura çekilişi sonuçları isim listesi sorgulama…
Bin 250 aile ev sahibi oldu! Kocaeli İzmit TOKİ sonuçları nasıl sorgulanır? TOKİ İzmit kura çekilişi sonuçları isim listesi sorgulama… TOKİ Kocaeli İzmit kura sonuçları belli oldu. Kocaeli'de, TOKİ tarafından yapılacak 3 bin konutun bin 250si için kura çekilişi ile hak sahipleri belirlendi. Kurada adları okunanlar, konut sahibi olmanın sevincini yakınlarıyla paylaştı. TOKİ tarafından yapılan Her Yıl 100 Bin Sosyal Konut projesi kapsamında Kocaelide yapılacak toplam 3 bin konuttan, bin 250’si İzmit’te inşa edilecek. Bin 250 konut için 17 bin 797 kişi başvuruda bulundu. İzmit Sekbanlı-Sepetçi köyü civarında yapılması planlanan bin 250 konutun 875 tanesi 2+1, 375 tanesi ise 3+1 olacak. Peki, Kocaeli İzmit TOKİ sonuçları nasıl sorgulanır? TOKİ İzmit kura çekilişi sonuçları isim listesi sorgulama…
11.03.2020 Gündem
Bursa'da TOKİ kura sonuçları heyecanı sona erdi! 2020 TOKİ Kestel ve Yıldırım kura çekiliş sonuçları (400 konut) nasıl ve nereden öğrenilir?
Bursa'da TOKİ kura sonuçları heyecanı sona erdi! 2020 TOKİ Kestel ve Yıldırım kura çekiliş sonuçları (400 konut) nasıl ve nereden öğrenilir? Bursa’da, Toplu Konut İdaresi tarafından Kestel ve Yıldırım ilçelerine yapılacak 400 konutun kura çekimi yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın koordinasyonu ve Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın desteğiyle Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yürütülen "100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi" kapsamında Bursa'nın Kestel ilçesinde 250 ve Yıldırım ilçesinde inşa edilecek 150 konutun hak sahipleri kura ile belirlendi. Şehit aileleri ve engelli vatandaşların da aralarında bulunduğu 13 bin 365 başvuruda 2+1 konutlar için 280 kişi, 21 bin 723 kişinin başvuruda bulunduğu 3+1 konutları için 120 vatandaş hak kazandı. 2020 TOKİ Kestel ve Yıldırım kura çekiliş sonuçları nasıl sorgulanır? Bursa TOKİ kura sonuçları 2020 detayları…
9.03.2020 Gündem
TOKİ Bursa Yıldırım çekiliş heyecanı sona erdi! TOKİ Bursa Yıldırım çekiliş sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır?  (Bursa 2020 TOKİ Yıldırım projesi kura sonuçları 2020)
TOKİ Bursa Yıldırım çekiliş heyecanı sona erdi! TOKİ Bursa Yıldırım çekiliş sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? (Bursa 2020 TOKİ Yıldırım projesi kura sonuçları 2020) TOKİ Bursa Yıldırım kuraları sonuçlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın koordinasyonu ve Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın desteğiyle Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yürütülen "100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi" kapsamında Bursa'nın Yıldırım ilçesinde inşa edilecek 150 konutun hak sahipleri kura ile belirlendi. TOKİ Bursa Yıldırım sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? Bursa TOKİ 2020 çekiliş sonuçları detayları…
9.03.2020 Gündem
TOKİ Bursa Kestel sonuçları belli oldu, hak kazananlar mutlu! Noter huzurunda çekilen Bursa TOKİ 250 konut kura çekilişi isim listesi nasıl sorgulanır?
TOKİ Bursa Kestel sonuçları belli oldu, hak kazananlar mutlu! Noter huzurunda çekilen Bursa TOKİ 250 konut kura çekilişi isim listesi nasıl sorgulanır? TOKİ Bursa Kestel kuraları sonuçlandı. TOKİ kuralarının çekilmeye başlamasının ardından ev hayali kuran 250 hanenin sabırsızlıkla beklediği sonuçlar toki.gov.tr üzerinden ilan edildi. 100 bin sosyal konut projesi kapsamında şu ana kadar 10 bin kişi ev sahibi oldu. İlk kez ev sahibi olacağını söyleyen İsmail Demiray da "Yıllardan beri bekliyoruz. Daha önce 3 kere yazılmıştım, şimdi çıktı. Çok mutluyuz. Allah herkese nasip etsin." diye konuştu. Bursa Tofaş Salonu’nda başlayan kura çekilişi isim listesi nasıl sorgulanır? TOKİ Bursa kura sonuçları nereden takip edilecek?
9.03.2020 Gündem
Ankara TOKİ 2020 kura sonuçları! TOKİ Sincan Saraycık çekilişi sorgulama nasıl yapılır?
Ankara TOKİ 2020 kura sonuçları! TOKİ Sincan Saraycık çekilişi sorgulama nasıl yapılır? Ankara Sincan Saraycık TOKİ sonuçları belli oldu. 100 bin sosyal konut projesinde kuralar Ankara TOKİ çekilişiyle devam etti. Ankara kura sonuçları neticesinde 2 bin 300 konut sahibini buldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı koordinasyonu, Hazine ve Maliye Bakanlığının desteğiyle gerçekleştirilen "100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi" kapsamında Ankara Sincan Kapalı Spor Salonu’nda çekilen kura sonuçları merak ediliyor. TOKİ Ankara Sincan Saraycık kura sonuçları 2020...
6.03.2020 Gündem