Toki Van evlerinin temelini attı
Toki Van evlerinin temelini attı TOKİ, bir ay gibi kısa bir süre içinde Van'da kalıcı afet konutlarının temelini attı.
2.12.2011 Arşiv
İstanbul'a yeni metro hattı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'a kadar ücretsiz olacak
İstanbul'a yeni metro hattı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'a kadar ücretsiz olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Hayat pahalılığı ile mücadelenin önceliklerimizin başında yer aldığı ekonomi programımızı zor şartlarda uygulamayı sürdürüyoruz. Seçim sonrası için felaket senaryoları yazarak bu programı sabote etmek için çalışanlar var. Onları da yakından takip ediyoruz. Ama bunların hiçbiri deprem bölgemizi ayağa kaldırma çalışmalarımızın önüne geçemiyor. İnşallah bu badireyi de mutlaka geride bırakacağız dedi.
19.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hizmet ederken kimsenin kökenine mezhebine bakmadık kapıları kimseye kapatmadık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hizmet ederken kimsenin kökenine mezhebine bakmadık kapıları kimseye kapatmadık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Törenine canlı bağlantıyla katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Afeti takip eden haftalarda ve aylarda dünyanın en iyi iyileştirmesini gerçekleştirdik. Afetzedelerin yanında olduk, destek verdik. Taşınmadan kiraya, enkaz kaldırmadan geçici barınmaya her konuda 115 milyar liralık kaynakla 2 milyon kişiye ulaştık" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da Mamak Yeşilbayır Mahallesi Sağduyu Caddesi'nde toplu açılış töreninde konuştu. Muhalefeti eleştiren Erdoğan, "Hizmet ederken kimsenin kökenine mezhebine bakmadık. Belediyemizin ve kamu kurumlarının kapılarını kimseye kapatmadık." dedi.
19.03.2024 Gündem
Bakan Özhaseki'den CNN Türk'te kentsel dönüşü açıklaması: Yüzde 50+1 tamam dediğinde işe başlıyoruz
Bakan Özhaseki'den CNN Türk'te kentsel dönüşü açıklaması: Yüzde 50+1 tamam dediğinde işe başlıyoruz Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki CNN Türk'te Fulya Öztürk'e açıklamalarda bulundu. Bakan Özhaseki deprem bölgesindeki çalışmalara değinirken, kentsel dönüşümün önemini vurguladı. Bakan Özhaseki, "Fay hatları üzerinde yapılaşma olmayacak. Dere yatakları imara açılmayacak. Sıvılaşmanın olduğu zeminlerde yapılaşmaya izin verilmeyecek. Mimarlık ve mühendislik hizmetlerinde sıfır tolerans uygulanacak" dedi.
6.02.2024 Gündem
Cevdet Yılmaz: Bu yıl 1 trilyon lira kaynak deprem için harcanacak
Cevdet Yılmaz: Bu yıl 1 trilyon lira kaynak deprem için harcanacak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Deprem felaketinden 11 ilimiz ve 14 milyondan fazla insanımız doğrudan etkilendi. Bu yıl sadece merkezi yönetim bütçemizde, deprem harcamalarımız hesaplarımıza göre 762 milyar Tük Lirası olacak. Çok büyük bir yükle karşı karşıyayız. Yerel yönetimler, İş Kur, SGK gibi kurumlarımızı da dahil edersek 1 trilyon liraya yakın kaynağın bu sene depreme harcanacağını ifade edebilirim. Bu en gelişmiş ülke için bile büyük bir maliyet ama inşallah hep birlikte ülke olarak, millet olarak bu yükü omuzlayacağız" dedi.
12.08.2023 Gündem
Bakan Özhaseki: 1 milyon 270 bin konut ürettik
Bakan Özhaseki: 1 milyon 270 bin konut ürettik Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, resmi sosyal medya hesabından TOKİ eliyle yapılan konutlar ile ilgili bir video yayınladı. Bakan Özhaseki paylaşımında, “Güçlü şehirler ve güvenli yarınlar için ev sahibi olmayan hiçbir vatandaşımız kalmasın, dedik. Vatandaşlarımızın düşük peşinat ve uzun vadeyle ev sahibi olabilmeleri için TOKİ Başkanlığımız eliyle, 1 milyon 270 bin konut, 37 bin 760 sosyal donatı ürettik. Vatandaşlarımızı sağlam ve güvenli yuvalara kavuşturduk.” dedi.
4.07.2023 Gündem
Büyük İstanbul Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 14 Mayıs mesajı: Gereken cevabı siz vereceksiniz
Büyük İstanbul Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 14 Mayıs mesajı: Gereken cevabı siz vereceksiniz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin büyük İstanbul mitinginde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, yaptığı konuşmada mitinge 1 milyon 700 bin kişinin katıldığını duyurdu. 14 Mayıs seçimlerine yönelik dünyaya mesajlar veren Erdoğan, "Avrupa'nın dergileri şimdi burayı izliyor, 'acaba Atatürk havalimanında ne oluyor?' diye soruyor. Buradan cevabı siz vereceksiniz" ifadelerini kullandı. Asgari ücret ve kamu işçilerinin zammı ile ilgili konuşan Erdoğan, "Asgari ücreti gözden geçireceğiz. Kamu işçileri için zammını da salı günü açıklayacağız" dedi.
7.05.2023 Gündem
Bakan Kurum: Davos'un benzerini Rize'mize kazandırıyoruz
Bakan Kurum: Davos'un benzerini Rize'mize kazandırıyoruz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Pendik’te Rizeliler Derneği ve Bitlisliler Derneğini ziyaret etti. Bakan Kurum, Rize'de eski termal otelin tamamen yenilendiğini belirterek, “Bittiğinde orada uluslararası kongrelerin yapılabileceği, dünya beşten büyüktür diyeceğimiz Davos'un benzerini Rize'mize kazandırıyoruz’’ dedi.
6.05.2023 Gündem
Bakan Kurum: 9 Mart'a kadar toplamda 27 bin 849 konutumuzun yapımını başlatmış olacağız
Bakan Kurum: 9 Mart'a kadar toplamda 27 bin 849 konutumuzun yapımını başlatmış olacağız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Malatya’da yapımına başlanan ve devam eden proje alanlarına yönelik Malatya Kongre ve Kültür Merkezi’nde Koordinasyon Toplantısına katıldı. Bakan Kurum, “Cumhuriyet tarihinin en büyük afet konut yapım seferberliği kapsamında da afet konutlarını yapma sürecini başlattık, ilk kazmalarımızı ellerimizle vurduk. Deprem bölgesini ihya edene kadar burada olacağız, vatandaşımızla el ele olacağız. Gaziantep, Kahramanmaraş, Adıyaman Osmaniye ve Kilis'imizde 5 ilimizde hasar tespit çalışmalarını bugün itibariyle tamamlamış durumdayız. İnşallah bir kaç gün içerisinde 6 ilimizde de hasar tespit çalışmalarını tamamlamış olacağız. 21 Şubat'ta başladığımız yapım seferberliğine 9 Mart'a kadar toplamda 27 bin 849 konutumuzun yapımını başlatmış olacağız, 85 milyon vatandaşımız tek yürek bir ve beraber olacağız ve hep birlikte bu zorluğu süreci atlatacağız. 2 ay içerisinde 11 ilimizde 244 bin 343 konutumuzu, 50 bin civarında köy konutumuzla birlikte 309 bin konutumuzun yapım sürecini başlatmış olacağız. Ellerimizi depremzede kardeşlerimizin elinden hiçbir zaman çekmeyeceğiz. El birliğiyle Malatya'mızı, tüm şehirlerimizi yeniden kalkındıracağız.” dedi. Bakan Kurum, 24 Ocak 2020 depremi sonrasında söz verdiklerini hatırlatarak, “Hamdolsun sözümüzü tuttuk, Malatyalı afetzede kardeşlerimiz için 8 bin 246 konutumuzu bitirdik ve bugün baktığınızda, burada milletimiz huzur içerisinde yaşıyor.” diye konuştu.
7.03.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan vatandaşa kentsel dönüşüm çağrısı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan vatandaşa kentsel dönüşüm çağrısı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantıda alınan yeni kararları açıkladı. Deprem konutlarıyla ilgili bilgi veren Erdoğan, "Amacımız 2 ay içerinde 244 bin konutun inşasına başlamaktır. Bugün kadar 22 binin inşasına başlanmıştır. Toplamda 488 bin yeni hane yaparak vatandaşlarımıza teslim edeceğiz." dedi. Vatandaşlara kentsel dönüşüm çağrısı yapan Erdoğan, "Bir kez daha vatandaşlarıma 6 Şubat acılarını tekrar yaşamamak için eski ve riskli binalarını kentsel dönüşüme sunmalarını rica ediyorum." ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerde toplamda 46 bin 104 kişinin yaşamını yitirdiğini söyledi.
6.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan:6 Şubat depremleri milat olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan:6 Şubat depremleri milat olacak Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye Ulusal Risk Kalkanı toplantısı sonrası yaptığı açıklamada "Tarihimizin en ağır can kayıplarından ve yıkımlarından biri olan 6 Şubat depremlerini afetler konusunda yeni bir miladın başlangıcı haline getireceğiz." ifadelerini kullandı. Erdoğan Cumhurbaşkanlığı bünyesinde Afet Yönetimi Politikaları Kurulu kurulacağını duyurdu.
3.03.2023 Gündem
Türkiye Ulusal Risk Kalkanı Modeli Toplantısı! Bakan Kurum:405 bin afet konutu yapılacak
Türkiye Ulusal Risk Kalkanı Modeli Toplantısı! Bakan Kurum:405 bin afet konutu yapılacak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Türkiye Ulusal Risk Kalkanı Modeli Toplantısı’nda açıklamalarda bulundu.
3.03.2023 Gündem
Erdoğan son durumu açıkladı! Depremzedelere kira ve taşınma desteği
Erdoğan son durumu açıkladı! Depremzedelere kira ve taşınma desteği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen Adıyaman'da ve Malatya'da açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatya'da yaptığı açıklamada, "Kayıplarımızın sayısı arttıkça üzüntümüz de katlanarak artıyor. Hayatını kaybedenlerin sayısı 19 bin 388'e yaralı kurtulanların sayısı 77 bin 711'e ulaştı." dedi. Erdoğan, Adıyaman'da yaptığı açıklamada ise, "Şunu özellikle ifade etmek isterim; 1 yıl içinde yıkılan binaları yeniden elimizdeki projelerle inşa edecek ve sahiplerine teslim edeceğiz. 10'ar bin lira vatandaşlarımıza vereceğiz. Çadırlarda kalmak istemeyen vatandaşlarımızın da kira bedelini ödeyerek konutlarda yaşamalarını sağlayacağız" dedi.
11.02.2023 Gündem
Van Erciş TOKİ kura sonuçları 2022 isim listesi! Van Erciş TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? 2+1 3+1 TOKİ Van kura sonuçları
Van Erciş TOKİ kura sonuçları 2022 isim listesi! Van Erciş TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? 2+1 3+1 TOKİ Van kura sonuçları Van TOKİ kura sonuçları isim listesi 2022 sorgulaması için yapılan aramalar arttı. Van Erçiş TOKİ kura sonuçları belli oldu mu? sorusuna yanıt aranıyor. TOKİ kura çekimleri ilk olarak Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde başladı. Van TOKİ kura sonuçlarının isim listesi merak ediliyor. Peki, Van Erçiş TOKİ kura sonuçları ne zaman, saat kaçta belli olacak? Van TOKİ 2+1, 3+1 kura çekilişi açıklandı mı, isimleri ne zaman açıklanacak? İşte Van Erciş TOKİ kura sonuçları 2022 isim listesi ve diğer merak edilenler…
15.11.2022 Ekonomi
Şanlıurfa TOKİ sonuçları açıklandı!  Şanlurfa TOKİ kura sonuçları nereden öğrenilir? Şanlıurfa TOKİ, Ceylanpınar, Bozova, Suruç, Hilvan sonuçları isim listesi!
Şanlıurfa TOKİ sonuçları açıklandı! Şanlurfa TOKİ kura sonuçları nereden öğrenilir? Şanlıurfa TOKİ, Ceylanpınar, Bozova, Suruç, Hilvan sonuçları isim listesi! TOKİ Sosyal Konut Projesi’nde kuralar Şanlıurfa’da çekildi. TOKİ tarafından açıklanan kura takvimine göre bugün Şanlıurfa ve Van’da TOKİ kurası heyecanı yaşandı. Canlı yayında yapılan kura çekilişleri sonrasında isim listeleri de belli oldu. Peki, Şanlurfa TOKİ kura sonuçları nereden öğrenilir? Şanlıurfa TOKİ, Ceylanpınar, Bozova, Suruç, Hilvan sonuçları isim listesi!
13.11.2022 Ekonomi
Van TOKİ sonuçları açıklandı!  Van TOKİ kura sonuçları listesi nereden öğrenilir? Van TOKİ sonuçları isim listesi!
Van TOKİ sonuçları açıklandı! Van TOKİ kura sonuçları listesi nereden öğrenilir? Van TOKİ sonuçları isim listesi! TOKİ Sosyal Konut Projesi’nde kuralar çekiliyor. TOKİ tarafından açıklanan kura takvimine göre Van TOKİ kuraları bugün çekildi. Canlı yayında yapılan kura çekilişleri sonrasında isim listeleri belli oldu. Peki, Van TOKİ kura sonuçları listesi nereden öğrenilir? Van TOKİ sonuçları isim listesi!
13.11.2022 Ekonomi
TOKİ kura tarihleri 2022! TOKİ kura çekilişi ne zaman, sonuçlar ne zaman açıklanacak? TOKİ kura sonuçları nereden öğrenilir?
TOKİ kura tarihleri 2022! TOKİ kura çekilişi ne zaman, sonuçlar ne zaman açıklanacak? TOKİ kura sonuçları nereden öğrenilir? TOKİ sosyal konut projesinde başvuruların tamamlanmasının ardından kura heyecanı yaşanıyor. İlk kuralar geçen hafta çekildi. TOKİ kura takvimine göre kura çekilişleri ilk olarak Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde 12 ilde başladı. Peki, TOKİ kura tarihleri belli oldu mu? Hangi illerde TOKİ kuraları çekilecek? TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir? İşte il il TOKİ kura tarihi listeleri!
13.11.2022 Ekonomi
TOKİ VAN kura sonuçları açıklandı mı? Van TOKİ kura sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? TOKİ CANLI KURA ÇEKİLİŞ EKRANI
TOKİ VAN kura sonuçları açıklandı mı? Van TOKİ kura sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? TOKİ CANLI KURA ÇEKİLİŞ EKRANI TOKİ kura çekimleri ilk olarak Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde 7 Kasım’da başladı. Şırnak, Kars, Siirt, Batman, Iğdır ve Ardahan’da kura çekilişleri tamamlandı, sıradaki il Van oldu. Peki, Van TOKİ kura çekimi ne zaman, saat kaçta? TOKİ Van kura çekimi sonuçları açıklandı mı?
11.11.2022 Ekonomi
Bitlis TOKİ kura çekimi ne zaman? Bitlis TOKİ sonuçları asil ve yedek isim listesi nasıl sorgulanacak?
Bitlis TOKİ kura çekimi ne zaman? Bitlis TOKİ sonuçları asil ve yedek isim listesi nasıl sorgulanacak? Bitlis TOKİ kura çekimi ve sonuçları için bekleyiş başladı. TOKİ kura çekimleri 7 Kasım'da yapılmaya başlandı. İlk olarak Şırnak ve Ardahan'da yapılan TOKİ kura çekimi diğer illerdeki kura çekimi tarihleri sorgulanmaya başlandı. TOKİ kura çekilişi Bitlis'in Adilcevaz, Ahlat, Hizan, Merkez, Tatvan ilçelerinde yapılacak. TOKİ konutu sayısı ise 1250 olacak. Peki, Bitlis TOKİ kura sonuçları ne zaman, Bitlis TOKİ sonuçları asil ve yedek isim listesi nerede yayınlanacak?
8.11.2022 Ekonomi
TOKİ kura çekimi canlı yayın izleme linki! YOUTUBE TOKİ kura çekilişi canlı yayın nasıl izlenir? İşte Ardahan ve Şırnak TOKİ canlı çekiliş izle
TOKİ kura çekimi canlı yayın izleme linki! YOUTUBE TOKİ kura çekilişi canlı yayın nasıl izlenir? İşte Ardahan ve Şırnak TOKİ canlı çekiliş izle TOKİ kura tarihleri Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından açıklandı. Başvurusunu yapan vatandaşlar ev sahibi olup olmayacaklarını TOKİ kura sonuçlarıyla öğrenecek. TOKİ kura çekimleri Şırnak ve Ardahan illeri ile başlayacak. Peki TOKİ kura çekilişi canlı yayın nasıl izlenir? TOKİ kura çekimi zaman, sonuçlar bugün açıklanacak mı? İşte Şırnak ve Ardahan TOKİ kura canlı yayını izleme…
7.11.2022 Ekonomi
TOKİ İstanbul arsaları nerede, hangi ilçelerde? TOKİ İstanbul arsa başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir, fiyatları ne kadar? İstanbul arsa listesi ve fiyatları
TOKİ İstanbul arsaları nerede, hangi ilçelerde? TOKİ İstanbul arsa başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir, fiyatları ne kadar? İstanbul arsa listesi ve fiyatları TOKİ kapsamında başlatılan “İlk Evim Arsa” kampanyaları da başladı. Elektrik, su, doğal gaz alt yapıları ve planları tamamlanmış, inşaata hazır 29 ilde 1 milyon konut arsası sunulacak. Peki, TOKİ İstanbul arsaları nerede, hangi ilçelerde? TOKİ İstanbul arsa başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir, fiyatları ne kadar? İşte İstanbul arsa listesi ve fiyatları…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
TOKİ İlk Evim ve İlk İşyerim başvurusu! TOKİ iş yeri ve arsa başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları ne?  Ucuz arsa satışı hangi illerde?
TOKİ İlk Evim ve İlk İşyerim başvurusu! TOKİ iş yeri ve arsa başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları ne? Ucuz arsa satışı hangi illerde? TOKİ Sosyal Konut Projesi’nde 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başlıyor. Arsa ve iş yeri sahibi olmak isteyenler için TOKİ’nin ikinci ayağı olan arsa satışları için başvuru şartları merak ediliyor. Peki, TOKİ iş yeri ve arsa başvurusu nasıl yapılır? TOKİ arsa ve işyeri başvuru şartları ne? İşte İlk Evim İlk İşyerim başvurusu TOKİ e- devlet başvuru ekranı!
10.10.2022 Ekonomi
TOKİ açık artırma arsa satışı nasıl olacak, TOKİ açık artırma nedir? TOKİ 26 ilde açık artırma ile arsa satacak!
TOKİ açık artırma arsa satışı nasıl olacak, TOKİ açık artırma nedir? TOKİ 26 ilde açık artırma ile arsa satacak! Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul, Ankara ve İzmir'in de aralarında bulunduğu 26 ildeki 365 arsayı açık artırmayla satışa çıkardı. Arsalara, yüzde 25 peşinat 36, 48 ve 60 ay vadeyle sahip olunabilecek. Peki, TOKİ açık artırma arsa satışı nasıl olacak, TOKİ açık artırma nedir?
27.09.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri